Oprávněný rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
11.5.12 12:45
@Anonymní píše:
Kallkapa
To už jsem taky říkala, on mi odpověděl že jsem na vesnici neměla vůbec chodit.

Čímž Ti dal jasně najevo, že buď se přizpůsobíš jemu, budeš mu posluhovat a poslouchat ho na slovo a nebo nic.. Jen nechápu proč sis vybrala tu první variantu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
11.5.12 12:47

Anonymní, za sebe bych odešla. Aby ses každý den bála, co podle něj uděláš špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.5.12 12:48

Hele zeptám se Tě jinak.. odešel by on s Tebou do města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 12:50

cilly: Včera přijel synovec, sekla jsem trávu za barákem a měla jsem to nakládat na vozík. Podle mně to bylo plný. Podle něho ne. a před tím synovcem řekl: Teta neumí si urovnát trávu aby se jí to tam vlezlo. Jak když ten vozík byl na křivo. Pak dovezl čtyřkolku a tím pádem ten vozík byl narovnanej, ješte to tam vlezlo

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.12 12:50
@Kallkapa píše:
Hele zeptám se Tě jinak.. odešel by on s Tebou do města?

Ne, neodešel

• Citovat
  • Upravit
8566
11.5.12 12:52
@Anonymní píše:
Ne, neodešel

A i přesto si myslíš, že Tě miluje? Nebo si už začínáš uvědomovat, že hledal jen „levnou pracovní sílu“? Někoho, kdo nahradí jeho mámu, vypere mu, uvaří mu, postará se o zahradu tak aby on mohl dále bezstrarostně žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
11.5.12 12:53

Jéééééži kriste, jaká tě s nim čeká budoucnost ???!!! 8o Seber se a padej od něj pryč. S takovým deb.lem bych nebyla ani minutu ! :zed: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 12:53
@Kallkapa píše: Čímž Ti dal jasně najevo, že buď se přizpůsobíš jemu, budeš mu posluhovat a poslouchat ho na slovo a nebo nic.. Jen nechápu proč sis vybrala tu první variantu :?

Byl to a ješte teda je můj první kluk. Byla jsem po maturitě. Tedka mně napadá. On má zvláštní školu a učnák, jestli si to nekonpezuje tímle způsobem. Jeho mama má základku tata učnák a zednickou ségry taky učnák, akorát švagr má vysokou školu

• Citovat
  • Upravit
18305
11.5.12 12:55

No tak si zkus představit, že nějaká tvoje spolužačka si vezme taky stolaře, ale z města - navíc takového, který na ni bude hodný, bude se věnovat dětským volnočasovým aktivitám, jako jsou kroužky, tábory a tak, dopřeje jí každý rok dovolenou, ona si najde ve městě slušně placenou práci..... A jaký rozdíl bude mezi váma za 20 let??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
11.5.12 12:56
@Anonymní píše:
Byl to a ješte teda je můj první kluk. Byla jsem po maturitě. Tedka mně napadá. On má zvláštní školu a učnák, jestli si to nekonpezuje tímle způsobem. Jeho mama má základku tata učnák a zednickou ségry taky učnák, akorát švagr má vysokou školu

Hmm, ani jako genetický materiál není použitelný :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 12:56
@Kallkapa píše:
A i přesto si myslíš, že Tě miluje? Nebo si už začínáš uvědomovat, že hledal jen „levnou pracovní sílu“? Někoho, kdo nahradí jeho mámu, vypere mu, uvaří mu, postará se o zahradu tak aby on mohl dále bezstrarostně žít?

Začínám si to uvědomovat i připouštět rozchod. Ale ne ze dne na den. jak si to on představuje

• Citovat
  • Upravit
853
11.5.12 12:57

Šmarjá !!! Zbal se a mazej od něj ! Ani jsem nečetla ostatní příspěvky…ale tohle je jediné,co ti můžu poradit! Tenhle chlap tě zničí! Za pár let s ním /co let…měsíců…/ z tebe bude jen zdeptaná troska,co se bude bát nadechnout, aby to nebylo špatně,natož snažit se prosadit svůj názor! To není láska, to je šílenost ! Děti nemáte, tak zdrhej ! Dej si chvíli pauzu od chlapů a hlavně si nenabrnkni dalšího takovýho magora! NIKDY se nezmění!!!! :cert:
Držím ti palce ! A doufám, že brzo písneš, jak je ti bez něj fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.5.12 13:07
@Anonymní píše:
Byl to a ješte teda je můj první kluk. Byla jsem po maturitě. Tedka mně napadá. On má zvláštní školu a učnák, jestli si to nekonpezuje tímle způsobem. Jeho mama má základku tata učnák a zednickou ségry taky učnák, akorát švagr má vysokou školu

Ježiš a to bys s takovým člověkem opravdu chtěla dítě? Dokážeš si představit, že by se tak jak se chová k Tobě choval ještě k tvým dětem? Že by vyrůstaly ve strachu, s magorem (magory - rodiče chlapa), v prostředí, které absolutně neodpovídá našemu století? To bys chtěla aby z tvých dětí vyrostli stejní lidé jako je tvůj chlap?? Nemluvě teda o tom, že genetickou výbavu by teda dostaly děti taky parádní..Není divu, že se neumí chovat, na zvláštní škole je takové chování nejspíš zvykem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
11.5.12 13:08

hm, nechápu tě.
přitom celkem racionálně jsi zde shrnula život s ním a jeho přístup k tobě - mezi námi, žádná výhra. A pořád přemýšlíš, proč s ním zůstat?

Hoď sem nějakej argument nebo důvod, proč s ním teda jsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 13:08
@Jura007 píše:
No tak si zkus představit, že nějaká tvoje spolužačka si vezme taky stolaře, ale z města - navíc takového, který na ni bude hodný, bude se věnovat dětským volnočasovým aktivitám, jako jsou kroužky, tábory a tak, dopřeje jí každý rok dovolenou, ona si najde ve městě slušně placenou práci..... A jaký rozdíl bude mezi váma za 20 let??? 8o

Samožřejmě jí bude lepší. Byla by veselá be starosti

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí