Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Kallkapa
To už jsem taky říkala, on mi odpověděl že jsem na vesnici neměla vůbec chodit.
Čímž Ti dal jasně najevo, že buď se přizpůsobíš jemu, budeš mu posluhovat a poslouchat ho na slovo a nebo nic.. Jen nechápu proč sis vybrala tu první variantu ![]()
Anonymní, za sebe bych odešla. Aby ses každý den bála, co podle něj uděláš špatně.
cilly: Včera přijel synovec, sekla jsem trávu za barákem a měla jsem to nakládat na vozík. Podle mně to bylo plný. Podle něho ne. a před tím synovcem řekl: Teta neumí si urovnát trávu aby se jí to tam vlezlo. Jak když ten vozík byl na křivo. Pak dovezl čtyřkolku a tím pádem ten vozík byl narovnanej, ješte to tam vlezlo
@Kallkapa píše:
Hele zeptám se Tě jinak.. odešel by on s Tebou do města?
Ne, neodešel
@Anonymní píše:
Ne, neodešel
A i přesto si myslíš, že Tě miluje? Nebo si už začínáš uvědomovat, že hledal jen „levnou pracovní sílu“? Někoho, kdo nahradí jeho mámu, vypere mu, uvaří mu, postará se o zahradu tak aby on mohl dále bezstrarostně žít?
Jéééééži kriste, jaká tě s nim čeká budoucnost ???!!!
Seber se a padej od něj pryč. S takovým deb.lem bych nebyla ani minutu !
![]()
@Kallkapa píše: Čímž Ti dal jasně najevo, že buď se přizpůsobíš jemu, budeš mu posluhovat a poslouchat ho na slovo a nebo nic.. Jen nechápu proč sis vybrala tu první variantu
Byl to a ješte teda je můj první kluk. Byla jsem po maturitě. Tedka mně napadá. On má zvláštní školu a učnák, jestli si to nekonpezuje tímle způsobem. Jeho mama má základku tata učnák a zednickou ségry taky učnák, akorát švagr má vysokou školu
No tak si zkus představit, že nějaká tvoje spolužačka si vezme taky stolaře, ale z města - navíc takového, který na ni bude hodný, bude se věnovat dětským volnočasovým aktivitám, jako jsou kroužky, tábory a tak, dopřeje jí každý rok dovolenou, ona si najde ve městě slušně placenou práci..... A jaký rozdíl bude mezi váma za 20 let??? ![]()
@Anonymní píše:
Byl to a ješte teda je můj první kluk. Byla jsem po maturitě. Tedka mně napadá. On má zvláštní školu a učnák, jestli si to nekonpezuje tímle způsobem. Jeho mama má základku tata učnák a zednickou ségry taky učnák, akorát švagr má vysokou školu
Hmm, ani jako genetický materiál není použitelný
![]()
@Kallkapa píše:
A i přesto si myslíš, že Tě miluje? Nebo si už začínáš uvědomovat, že hledal jen „levnou pracovní sílu“? Někoho, kdo nahradí jeho mámu, vypere mu, uvaří mu, postará se o zahradu tak aby on mohl dále bezstrarostně žít?
Začínám si to uvědomovat i připouštět rozchod. Ale ne ze dne na den. jak si to on představuje
Šmarjá !!! Zbal se a mazej od něj ! Ani jsem nečetla ostatní příspěvky…ale tohle je jediné,co ti můžu poradit! Tenhle chlap tě zničí! Za pár let s ním /co let…měsíců…/ z tebe bude jen zdeptaná troska,co se bude bát nadechnout, aby to nebylo špatně,natož snažit se prosadit svůj názor! To není láska, to je šílenost ! Děti nemáte, tak zdrhej ! Dej si chvíli pauzu od chlapů a hlavně si nenabrnkni dalšího takovýho magora! NIKDY se nezmění!!!! ![]()
Držím ti palce ! A doufám, že brzo písneš, jak je ti bez něj fajn ![]()
@Anonymní píše:
Ježiš a to bys s takovým člověkem opravdu chtěla dítě? Dokážeš si představit, že by se tak jak se chová k Tobě choval ještě k tvým dětem? Že by vyrůstaly ve strachu, s magorem (magory - rodiče chlapa), v prostředí, které absolutně neodpovídá našemu století? To bys chtěla aby z tvých dětí vyrostli stejní lidé jako je tvůj chlap?? Nemluvě teda o tom, že genetickou výbavu by teda dostaly děti taky parádní..Není divu, že se neumí chovat, na zvláštní škole je takové chování nejspíš zvykem..
hm, nechápu tě.
přitom celkem racionálně jsi zde shrnula život s ním a jeho přístup k tobě - mezi námi, žádná výhra. A pořád přemýšlíš, proč s ním zůstat?
Hoď sem nějakej argument nebo důvod, proč s ním teda jsi..
@Jura007 píše:
No tak si zkus představit, že nějaká tvoje spolužačka si vezme taky stolaře, ale z města - navíc takového, který na ni bude hodný, bude se věnovat dětským volnočasovým aktivitám, jako jsou kroužky, tábory a tak, dopřeje jí každý rok dovolenou, ona si najde ve městě slušně placenou práci..... A jaký rozdíl bude mezi váma za 20 let???
Samožřejmě jí bude lepší. Byla by veselá be starosti