Oprávněný rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
683
11.5.12 13:08

no to je teda kretén, nezlob se na mě, ale je to fakt ubožák, takhle si hojit komplexy, určitě odejdi, pomalu si chystej půdu a připrav si zázemí a prostě až budeš mít vše vymyšleno, tak se zhluboka nadechni a v tichosti odejdi a neříkej mu to předem, držím palce ať to zvládneš, protože jinak budeš hodně nešťastná a čím dřív, tím líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 13:09
@Anonymní píše:
Samožřejmě jí bude lepší. Byla by veselá be starosti

Bude spokojená, i když starostí třeba bude občas nad hlavu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 13:10

Nevím jestli v této situaci to bude racionální důvod, ale bojím se že nikoho už nenajdu. Před ním jsem byla dlouhou dobu sama do 20 let. Kamarádky mám dvě. Já jsem takovej introvert

• Citovat
  • Upravit
3839
11.5.12 13:13
@Anonymní píše:
Nevím jestli v této situaci to bude racionální důvod, ale bojím se že nikoho už nenajdu. Před ním jsem byla dlouhou dobu sama do 20 let. Kamarádky mám dvě. Já jsem takovej introvert

tak to je dost málo pravděpodobný. je ti 23, ne? takhle se akorát zahrabeš.

píšeš, že jsi z města. tak se tam vrať, tam bude určitě víc příležitostí k seznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319

Neblbni, času máš ve 23 letech dost a někoho potkáš, uvidíš pak ten rozdíl. Hlavně aby sis nenašla stejný typ chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309

Holka zlatá,utíkej !!! Jsi mladá…Podle toho,co píšeš,nemáš moc zkušeností ve vztazích…kdybys měla,věděla bys,že takhle se partneři k sobě nechovají.Nedělej mu služku a vem nohy na ramena.Jak už někdo přede mnou řekl,za pár let ti za špatně umyté nadobí nafackuje.S takovým rozhodně raději ani nemít rodinu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 13:16

Nemám moc zkušenosti ve vztazích, to ne. Taky si někdy připadám jak služka.

• Citovat
  • Upravit
1126
11.5.12 13:17

Ja mam kamaradku a to je uplne stejna situace. Ona je chytra, moc pekna, ale sebevedomi zadny. Jeji prvni poradnej vztah a s podobnym debilem. Postupne si ji zpracoval, ona nic neudela spravne. Kritizuje ji, ze se maluje, ze chodi do prace - idealne aby byla doma a k dispozici, rika ji s kym se vidat, vadi mu, ze je smutna - kdyz uz nema z ceho byt vesela, kdyz je s nim :zed: , no a ona teda po letech snad konecne prokoukla a ze se teda rozejdou. Ale pry to nejde hned. Uz o tom mluvi asi rok a pul! :zed: Podle me clovek co zustava v takovem vztahu, ac ma na vyber, nema zadnou hrdost, proste si nevazi sebe, protoze normalni clovek si tohle nenecha libit. A ten pritel tez ve vleku rodicu a on je teda docela agresivni, uz i nejake nasili bylo. Taky alkoholik, nechapu ji. Tez si na ni leci sve komplexy. U tebe se mi to zda podobne. Casem treba dojde i na nasili, az si dovolis odporovat nebo mit na neco jiny nazor nez pan tvorstva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.5.12 13:18
@Anonymní píše:

Neblázni prosímtě, já mám po čtyřicítce a zakládání rodiny jsem nevzdal… Jenom dřív (v minulých letech) prostě byl problém uhájit holé živobytí, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
11.5.12 13:20

Hlavně se po rozchodu nenechej od něj citově vydírat, aby ses vrátila. Podruhé by se ti odcházelo hůř, byl by nachystanej.
Mmch, zkus popřemýšlet, proč s ním jsi, čeho si na něm ceníš, co se ti líbí za vlastnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.12 13:22
@Jura007 píše:
Neblázni prosímtě, já mám po čtyřicítce a zakládání rodiny jsem nevzdal… Jenom dřív (v minulých letech) prostě byl problém uhájit holé živobytí, no.

To jsem si myslela že žiješ ve spokojené rodině

• Citovat
  • Upravit
23847
11.5.12 13:22
@Anonymní píše:
Nemám moc zkušenosti ve vztazích, to ne. Taky si někdy připadám jak služka.

Tak nejvyšší čas, abys nějaké ty zkušenosti získaLA ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.5.12 13:24
@Anonymní píše:

No toto je velice nepravděpodobné. Ale když už by tu byly jen tyto dvě varianty 1) dělat služku nějakému bláznovi a bát se i utírání prachu a mytí nádobí nebo 2) zůstat sama - volila bych tak jako tak variantu číslo dva.

Že bys už nikoho nenašla si nemyslím, si hodně mladá, máš celý život před sebou.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Nelisa: On mně jednou řekl že je hrdej a že nikdy by za mnou nedolejzal aby jsem se vrátila. On je takovej tvrdohlavec tvrdohlavá.

• Citovat
  • Upravit
22236

Chodíte spolu někam do společnosti? Trávíte společně volný čas? To, že makáš doma jako mourovatá a on buzeruje samozřejmě nepočítám. Máte vůbec nějaké společné zájmy nebo společné názory? Nebo společné kamarády?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí