Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tesinka16 píše:
Příští týden už jdu do banky, jak holky říkali Fio banka. Tam je bezplatný vedení učtu
@mahdalka píše:…to se bojím,že nedopadneA hned si nahlaš v práci číslo účtu ať ti tam posílají výplatu
A nahlaš to i chlapovi,ať ti tam pravidelně každej měs.splácí tu půjčku,aspoň po 5 tis.a na podnájem budeš mít hned
A to ti rekl uplne v klidu, ze ti ty penize vrati? A bavili jste se o tom, ze se od nej odstehujes? A co on na to? Souhlasil a v dobrem jste se dohodli?
Jinak mit svuj ucet je urcite prvni krok, super ![]()
@Tesinka16 píše:
Nahlásím. Doufám že to dobře dopadne
To zvládneš, neboj. ![]()
No upřímně-taky si teda myslím že ty peníze od něj už asi neuvidí,no,ale za blbost se platí
Říkat může co chce,ale přesně,bude uraženej a já nevím co všechno a peníze nedá
jen to bude oddalovat a mluvit o tom ![]()
Ano v uplně v klidu. Řekl, že nikoho tady nebude držet násilím(toto mi říkal pokaždé když jsem něco udělala špatně). On je takovej flegmatik. Všechno je mu jedno. Když by jsem odešla tak podle mně by jsi nic z toho nedělal.
@Tesinka16 píše:
Ano v uplně v klidu. Řekl, že nikoho tady nebude držet násilím(toto mi říkal pokaždé když jsem něco udělala špatně). On je takovej flegmatik. Všechno je mu jedno. Když by jsem odešla tak podle mně by jsi nic z toho nedělal.
A kolik Ti tedy dluží celkově? Já myslím, že až bude muset šáhnout na peníze, o kterých si myslí, že jsou jeho, tak už flegmatický nebude. Využij toho a nech ho to podepsat. Co nebudeš mít písemně neuvidíš, bohužel to znám.....
@Tesinka16 píše:
Aby to nebyla jen taková silácká póza…až mu dojde,že to myslíš vážně, tak otočí
Ale ty už budeš na všechno připravená a nenecháš se zviklat, že jo ? ![]()
Kolem 150 tisíc mně dluží.Musím mu to navrhnout aby mně to podepsal. Už se nenechám zvyklat.
@Tesinka16 píše:
Kolem 150 tisíc mně dluží.Musím mu to navrhnout aby mně to podepsal. Už se nenechám zvyklat.
No to jsem zvedava, jestli z nej dostanes. A myslim, ze neni flegmatik, ale tvari se tak, ze mu vlastne na tom nesejde. Bojim se, ze rychle otoci, az mu dojde, ze ses konecne vzeprela a uz neskaces jak on piska ![]()
Já myslím že 150 tis.ho už chladným nenechá.A až uvidí že to myslíš vážně,tak otočí a bude tě přemlouvat,prosit,vyhrožovat.Zašla bych asi za notářem a nechala si ty peníze podepsat.Myslím,že se bude cukat ![]()
jasně, smlouva o uznání dluhu sepsaná notářem nebo advokátem ![]()
A kdyby se cukal, tak má zakladatelka svědky v práci, že peníze byly zasílány na jeho účet ![]()
@MUFICE No jo,to je pravda.jen jestli je zakladatelka nedostala na ruku a doma mu je pěkně nevysázela na stůl
To by pak bylo slovo proti slovu ![]()