OptiMaskPro - funguje?

7240
16.2.16 16:33

OptiMaskPro - funguje?

http://www.opticarehome.info/…f1/index.php?…

Zkoušeli jste někdo, funguje to? Zní to jako pitomost, ale četla jsem recenze pod článkem, pokud jsou pravdivé (respektive ty profily jsou pravdivé, ne jen vytvořené za účelem reklamy), tak by to určitě stálo za zkoušku. :think: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1767
16.2.16 17:25

Ty profily jsou pochopitelně smyšlené…zkoušelas některý rozkliknout? Takových zaručeně pravých diskusí jsem už viděla dost.
Existuje kopec knih o tom, jak zlepšit zrak, tam bych zaměřila pozornost. Výživa taky dělá své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.2.16 18:08

Zkoušela, ale myslela jsem, že tam nejde rozklikávat nic.. Tak díky za potvrzení, mrzelo by mě nevyužít šance, pokud by na tom bylo alespoň trochu pravdy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.2.16 22:58

Pozor, ide o podvodné stránky

Priatelia, nechcem rozhárať nenávisť, ale tie stránky sú jeden z najaktuálnejších podvodov.
Podvodník vytvoril falošný magazín. AK si všimnete, celé stránky nemajú žiaden iný článok, len tento. všetko ostatné smeruje na nákup tohto prípravku. Nekupujte to, je to narafičená podvodná stránka. Ušetrite si peniaze, lebo to čo títo frajeri robia, je už príliš.

Tu je kompletné vysvetlenie:
https://zn.sk/…dne-stranky/

pozrite sa, ako veľmi podvádzajú, ak by ste našli rovnaké stránky v 20 jazykoch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.16 08:10

zabít několikrát po sobě

Ja bych tyhle zmr_dy rovnou strilel. Nastesti jsem byl proziravy a zagooglil jsem si pred objednanim, jestli najdu nejakou diskusi nepodporenou masazi mozku o tom, jak to na 100% funguje. Vedly me k tomu mimo jine i modre tabulky, ktere oznamovaly, jak bryle ubivaji a casove limity, ktere jsou u vsech techto podvodnych pristroju. Nechtel jsem ani ten pristroj pro sebe, nastesti i presto, ze jsem prekrocil 40tku, vidim bez bryli dobre, ale myslel jsem na manzelku a predevsim pak na 4letou dceru, ktere namerily na jednom oku 4dioptrie. Tihle zmr_di zneuzivaji lidi a jejich duverivost na sve obohaceni. Jsou stejni, nebo horsi nez ta pakaz, co se snazi ted obsadit Evropu a bez milisti bych je strilel. A kdyby existovala ziva voda, vzdy bych je ozivil a usmrtil jinou smrti, aby vedeli, zac je toho loket a ze takovehle svinarny se nedelaji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková