Opustil mě kvůli matce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
849
10.5.21 16:32
@Anonymní píše:
Měli sebou i právníka. Takže to bude nejspíš vážnější než to vypadalo. Ale teď už je mi to jedno.

Kdo ví, co to bylo za chlapa… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
12.5.21 14:05

No, tak potěš koště. Z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že k zakázaným chlapům by se kromě alkoholiků, sukničkáře a tyranů mohli zapsat i mamankove. Maminka si ho doma hezky zpracuje a on zase jako již tolikrát podlehne a bude u maminky pod pantoflem. Jako nechat se dávkovat od matky ve 30? To není chlap, které umí být ženě oporou. A takový dítě chce mít dítě? Jeho otec te vyprovodil a on nedělal nic? Nebo nešel s tebou? Vždyť nejsi hej počkej, čekáš i jeho dítě! A takové to - počkám co a jak bude, až se situace ustálí, až emoce a šok trochu opadne…takové ty dráty znám, v překladu to znamena- jak se vyjádří maminka. a jak se asi vyjádří? V tvůj neprospěch jak tak pozoruji. Můj bývalý byl jako přes kopírák, požádal mě o ruku a za měsíc odešel k mamince a ta si ho už upravila k obrazu svému. Chlap bez názoru a bez…víc čeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.21 20:28

Koukám že jste si tak užila. Nevím co jim hrabe, mám pocit že dneska na normálního chlapa snad už nenarazím.

• Citovat
  • Upravit
494
20.5.21 13:37
@Anonymní píše:
Sice je mi mizerně, ale časem to bude lepší a budu mít alespoň ty děti.

Zakladatelko, že jsi se zachovala hloupě a nezodpovědně a tomuto neštěstí jsi šla sama dobrovolně naproti, tu už hodněkrát padlo…
Teď bych si ale zvážila, jestli o další mimčo bez otce vážně stojíš? Jedno už máš, nebude lepší u toho jednoho zůstat? Nepíšeš, v kolikátém týdnu jsi, ale vážně bych zvážila, co dál… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
20.5.21 13:38
@M197 píše:
Zakladatelko, že jsi se zachovala hloupě a nezodpovědně a tomuto neštěstí jsi šla sama dobrovolně naproti, tu už hodněkrát padlo…
Teď bych si ale zvážila, jestli o další mimčo bez otce vážně stojíš? Jedno už máš, nebude lepší u toho jednoho zůstat? Nepíšeš, v kolikátém týdnu jsi, ale vážně bych zvážila, co dál… :nevim:

Je v 5.mesici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
20.5.21 14:54

@PaníBovaryová No, tak v tom případě nezbývá než popřát zdravé miminko a příště lepší ruku při výběru partnera :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
21.5.21 08:39
@Borecek178 píše:
No, a až si skvělá tchyně za tři roky usmyslí, že chce vídat svoje vnouče, a tomu svému ubožákovi nařídí zažádat o test otcovství, tak bude zakladatelka dělat co?
A že tchýně jednou svého vnoučka bude chtít vídat je jisté, protože krev není voda, a jednou k tomuhle myšlenkovému pochodu prostě musí dojít i v tom nejchořejším mozku.
Zakladatelka by si u tchýně najmutím advokáta na výživné a výbavičku sjednala respekt a nejednala by s ni jak s onucí, jak s tím svým ubožákem.

souhlasím. A dítě má právo na to mít otce v rodném listu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21395
24.10.21 14:47

Zakladatelko, už jsi po porodu? Jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí