Opustil mě kvůli matce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9880
6.5.21 21:37

Tak jeslti sjem to dobře pochopila oni spolu byli a pak nějakou dobu ne?? Jeslti jo, tak třeba za tu dobu má jinde závazky, a třeba dítě, a slečna je jim hodně blízká :nevim: jinak fakt nevím teda :mrgreen:
A nebo mě napadlo, pokud ji nemusela i dřív, že mají problém s její rodinou, třeba generační, třeba znají rodiče, a nemusí se
A nebo ještě jedno sci-fi, co občas bývá i v různých dramatech, mají společného jednoho rodiče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148970
6.5.21 21:53
@PaníBovaryová píše:
a tobě se vdát dovolila? :think: Nebo taky byl u vás doma při námluvách „flákanec“? :jazyk: :mrgreen:

Tak u mě to nevadilo, nebyla jsem ten miláček, to byl bratr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
6.5.21 21:58
@Anna766 píše:
Tak u mě to nevadilo, nebyla jsem ten miláček, to byl bratr.

Ani tve penize a posluha ji doma nechybely? :D Protoze nalejme si cisteho vina - tohle jsou caste duvody, proc rodice deti nechteji „pustit“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21409
6.5.21 22:02
@Anonymní píše:
Ano, vybral si matku. S takovým přístupem to bude on kdo na to doplatí, především jestli ji bude poslouchat i dál, skončí sám starej a bez rodiny.

A uz se ti ozval zpatky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
7.5.21 06:36
@Anonymní píše:
Ano, vybral si matku. S takovým přístupem to bude on kdo na to doplatí, především jestli ji bude poslouchat i dál, skončí sám starej a bez rodiny.
: no a jak se stavi k dítěti?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.5.21 08:52

Zatím se k tomu nestaví nijak, nějak mu to ještě nedošlo

• Citovat
  • Upravit
1605
7.5.21 09:47
@Anonymní píše:
Zatím se k tomu nestaví nijak, nějak mu to ještě nedošlo

Ty za to nemuzes, to je traged :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3912
7.5.21 12:01
@Anonymní píše:
No teď už toho můžu maximálně jen litovat, protože s tím už nic moc nenadělám. Jediné co teď udělám je že se budu maximálně věnovat dětem které miluju, a že vztah nevyšel nebo že se na nás otec vykašlal už je jeho boj. On toho bude jednou litovat víc než já.

Jestli Ti můžu něco poradit, tak s chlapem a jeho famílií přeruš veškerý kontakt a kdyby to šlo, odstěhuj se z jejich dosahu. Já si totiž myslím totéž, co @Magical-eyes, že se paní matka čase probere a bude chtít drncat kočárek.

Nejdřív mě napadlo donutit ho nechat se zapsat do RL, stáhnout ho o výživné a výživné na neprovdanou matku, ale nakonec si myslím, že bude lepší zmizet mu ze života a nechat je všechny trápit se, že někde běhá jeho dítě a jejich vnouče a oni ani nebudou vědět, jak se jmenuje.

Jinak jsi mladá, zvládneš děti i sama, i když to nebude úplně jednoduché. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
7.5.21 15:37

@K2 8611 jo je to hodne tezky rozhodovani, ale nemuze ji i tak v budoucnu stejne dohledat? Mas pravdu, ze s takovou familii za zady to nebude uplne dobry, zase bude celkem bez penez. Zakladatelka nejspis o ukonceni tehotenstvi neuvazuje, treba uz to ma promyslene, jak by to mohla zvladnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.21 07:06

Na ukončení těhotenství už je pozdě, musím to zvládnout i kdybych nechtěla protože mi nic jiného nezbývá. S jeho rodinou jsem kontakt přerušit nemusela, udělali to dřív. O a co se jeho týče, nemá žádný právo dělat si na dítě nároky po tom všem.

• Citovat
  • Upravit
849
8.5.21 08:09
@Anonymní píše:
Na ukončení těhotenství už je pozdě, musím to zvládnout i kdybych nechtěla protože mi nic jiného nezbývá. S jeho rodinou jsem kontakt přerušit nemusela, udělali to dřív. O a co se jeho týče, nemá žádný právo dělat si na dítě nároky po tom všem.

Morální možná ne, soudní ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
8.5.21 08:42

Než to zabalíš, tak bych požádala jeho matku o schůzku, jen my dvě. Tam bych se jí na rovinu zeptala včem jí vadím. Jestli opravdu chce, aby syn zůstal sám bez rodiny. Neštěkat po ní, mluvit v klidu. Opravdu by mě zajímalo co se takové osobě honí hlavou.
Jinak u nás je podobný případ. Teta jediného syna, taky pořád držela doma. Když jí za zády moji rodiče daly jejího syna dohromady s holkou a ještě je tam zamkly. Tak to nějak zjistila, doletěla tam jak tajfun, všem nadala a syna odtáhla domů. Teď mu táhne na 60, žije pořád u rodičů, ženu ani dítě nemá. Myslím, že teď už toho teta i lituje, ale splátky to nevezme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
8.5.21 08:48
@IvaX píše:
Než to zabalíš, tak bych požádala jeho matku o schůzku, jen my dvě. Tam bych se jí na rovinu zeptala včem jí vadím. Jestli opravdu chce, aby syn zůstal sám bez rodiny. Neštěkat po ní, mluvit v klidu. Opravdu by mě zajímalo co se takové osobě honí hlavou.
Jinak u nás je podobný případ. Teta jediného syna, taky pořád držela doma. Když jí za zády moji rodiče daly jejího syna dohromady s holkou a ještě je tam zamkly. Tak to nějak zjistila, doletěla tam jak tajfun, všem nadala a syna odtáhla domů. Teď mu táhne na 60, žije pořád u rodičů, ženu ani dítě nemá. Myslím, že teď už toho teta i lituje, ale splátky to nevezme.

A já myslím, že nelituje. To jsou sebestredne osoby, které syna chtějí celý život ovládat, manipuluji, citově vydírají. To je ten důvod. Rozhodně bych za takovou ženskou nechodila se ptát, buď bude zlá, nebo bude lhát a pretvarovat se. Žádná by ji nebyla dobrá. Přišla by o vliv na syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.21 08:57

Pokusila jsem se s ní mluvit už kolikrát i dřív, co jim na mě vadí jsem z ní nikdy nedostala. Bude to tak jak říkáte. Prostě chce synáčka jen pro sebe, a protože je pracovitý a šikovný, no někdo na baráku dělat musí.

• Citovat
  • Upravit
21409
8.5.21 09:15
@IvaX píše:

Takovym lidem je stesti jejich ditete ukradene. Zalezi jim jenom na vlastnim aktualnim pocitu komfortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí