Opustil mě kvůli matce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak jeslti sjem to dobře pochopila oni spolu byli a pak nějakou dobu ne?? Jeslti jo, tak třeba za tu dobu má jinde závazky, a třeba dítě, a slečna je jim hodně blízká
jinak fakt nevím teda ![]()
A nebo mě napadlo, pokud ji nemusela i dřív, že mají problém s její rodinou, třeba generační, třeba znají rodiče, a nemusí se
A nebo ještě jedno sci-fi, co občas bývá i v různých dramatech, mají společného jednoho rodiče
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová píše:
a tobě se vdát dovolila?Nebo taky byl u vás doma při námluvách „flákanec“?
![]()
Tak u mě to nevadilo, nebyla jsem ten miláček, to byl bratr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Tak u mě to nevadilo, nebyla jsem ten miláček, to byl bratr.
Ani tve penize a posluha ji doma nechybely?
Protoze nalejme si cisteho vina - tohle jsou caste duvody, proc rodice deti nechteji „pustit“. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, vybral si matku. S takovým přístupem to bude on kdo na to doplatí, především jestli ji bude poslouchat i dál, skončí sám starej a bez rodiny.
A uz se ti ozval zpatky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:: no a jak se stavi k dítěti?
Ano, vybral si matku. S takovým přístupem to bude on kdo na to doplatí, především jestli ji bude poslouchat i dál, skončí sám starej a bez rodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zatím se k tomu nestaví nijak, nějak mu to ještě nedošlo
Ty za to nemuzes, to je traged ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No teď už toho můžu maximálně jen litovat, protože s tím už nic moc nenadělám. Jediné co teď udělám je že se budu maximálně věnovat dětem které miluju, a že vztah nevyšel nebo že se na nás otec vykašlal už je jeho boj. On toho bude jednou litovat víc než já.
Jestli Ti můžu něco poradit, tak s chlapem a jeho famílií přeruš veškerý kontakt a kdyby to šlo, odstěhuj se z jejich dosahu. Já si totiž myslím totéž, co @Magical-eyes, že se paní matka čase probere a bude chtít drncat kočárek.
Nejdřív mě napadlo donutit ho nechat se zapsat do RL, stáhnout ho o výživné a výživné na neprovdanou matku, ale nakonec si myslím, že bude lepší zmizet mu ze života a nechat je všechny trápit se, že někde běhá jeho dítě a jejich vnouče a oni ani nebudou vědět, jak se jmenuje.
Jinak jsi mladá, zvládneš děti i sama, i když to nebude úplně jednoduché. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K2 8611 jo je to hodne tezky rozhodovani, ale nemuze ji i tak v budoucnu stejne dohledat? Mas pravdu, ze s takovou familii za zady to nebude uplne dobry, zase bude celkem bez penez. Zakladatelka nejspis o ukonceni tehotenstvi neuvazuje, treba uz to ma promyslene, jak by to mohla zvladnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ukončení těhotenství už je pozdě, musím to zvládnout i kdybych nechtěla protože mi nic jiného nezbývá. S jeho rodinou jsem kontakt přerušit nemusela, udělali to dřív. O a co se jeho týče, nemá žádný právo dělat si na dítě nároky po tom všem.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Na ukončení těhotenství už je pozdě, musím to zvládnout i kdybych nechtěla protože mi nic jiného nezbývá. S jeho rodinou jsem kontakt přerušit nemusela, udělali to dřív. O a co se jeho týče, nemá žádný právo dělat si na dítě nároky po tom všem.
Morální možná ne, soudní ano…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Než to zabalíš, tak bych požádala jeho matku o schůzku, jen my dvě. Tam bych se jí na rovinu zeptala včem jí vadím. Jestli opravdu chce, aby syn zůstal sám bez rodiny. Neštěkat po ní, mluvit v klidu. Opravdu by mě zajímalo co se takové osobě honí hlavou.
Jinak u nás je podobný případ. Teta jediného syna, taky pořád držela doma. Když jí za zády moji rodiče daly jejího syna dohromady s holkou a ještě je tam zamkly. Tak to nějak zjistila, doletěla tam jak tajfun, všem nadala a syna odtáhla domů. Teď mu táhne na 60, žije pořád u rodičů, ženu ani dítě nemá. Myslím, že teď už toho teta i lituje, ale splátky to nevezme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvaX píše:
Než to zabalíš, tak bych požádala jeho matku o schůzku, jen my dvě. Tam bych se jí na rovinu zeptala včem jí vadím. Jestli opravdu chce, aby syn zůstal sám bez rodiny. Neštěkat po ní, mluvit v klidu. Opravdu by mě zajímalo co se takové osobě honí hlavou.
Jinak u nás je podobný případ. Teta jediného syna, taky pořád držela doma. Když jí za zády moji rodiče daly jejího syna dohromady s holkou a ještě je tam zamkly. Tak to nějak zjistila, doletěla tam jak tajfun, všem nadala a syna odtáhla domů. Teď mu táhne na 60, žije pořád u rodičů, ženu ani dítě nemá. Myslím, že teď už toho teta i lituje, ale splátky to nevezme.
A já myslím, že nelituje. To jsou sebestredne osoby, které syna chtějí celý život ovládat, manipuluji, citově vydírají. To je ten důvod. Rozhodně bych za takovou ženskou nechodila se ptát, buď bude zlá, nebo bude lhát a pretvarovat se. Žádná by ji nebyla dobrá. Přišla by o vliv na syna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokusila jsem se s ní mluvit už kolikrát i dřív, co jim na mě vadí jsem z ní nikdy nedostala. Bude to tak jak říkáte. Prostě chce synáčka jen pro sebe, a protože je pracovitý a šikovný, no někdo na baráku dělat musí.
- Citovat
- Upravit
@IvaX píše:
Takovym lidem je stesti jejich ditete ukradene. Zalezi jim jenom na vlastnim aktualnim pocitu komfortu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit