Opustil mě kvůli matce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše:
Pokusila jsem se s ní mluvit už kolikrát i dřív, co jim na mě vadí jsem z ní nikdy nedostala. Bude to tak jak říkáte. Prostě chce synáčka jen pro sebe, a protože je pracovitý a šikovný, no někdo na baráku dělat musí.
No samozrejme, ja ja ja. Krades ji nadenika i kasicku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvaX píše:
Než to zabalíš, tak bych požádala jeho matku o schůzku, jen my dvě. Tam bych se jí na rovinu zeptala včem jí vadím. Jestli opravdu chce, aby syn zůstal sám bez rodiny. Neštěkat po ní, mluvit v klidu. Opravdu by mě zajímalo co se takové osobě honí hlavou.
Jinak u nás je podobný případ. Teta jediného syna, taky pořád držela doma. Když jí za zády moji rodiče daly jejího syna dohromady s holkou a ještě je tam zamkly. Tak to nějak zjistila, doletěla tam jak tajfun, všem nadala a syna odtáhla domů. Teď mu táhne na 60, žije pořád u rodičů, ženu ani dítě nemá. Myslím, že teď už toho teta i lituje, ale splátky to nevezme.
U patologickych osob zadna promluva nepomuze. Fungujou jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
U patologickych osob zadna promluva nepomuze. Fungujou jinak.
Nepomůže.
Jednou jedinkrát jsem se snažila v dobré víře promluvit s druhou „babičkou“ své vnučky. Že to jako probereme v dobrém, jako matka s matkou, babička s babičkou. Po čtyřiceti minutách hovoru, snažení o rozumnou domluvu, jsem zavěsila s tím že je prostě kráva a už nikdy s ní nechci nic mít a to dodržuju už léta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, neklesej na mysli. Do třetice se to určitě podaří. A když ne do třetice, tak do čtvrtice určitě! A pak to budeš ty, kdo mu nafackuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aspon na nej budes mit vzpominku. Vsechno je zle, je pro něco dobre.
Myslis, ze se bude aspon starat? A budes chtit dite do te rodiny posílat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Tak věřila bych dost věcem, ale tady mi nesedí jasný protiklad. Přitažlivost a charisma chlapa, který se nechá zfackovat maminkou. Co je na něm přitažlivého?
asi se chová jinak bez, a jinak s maminkou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, vybral si matku. S takovým přístupem to bude on kdo na to doplatí, především jestli ji bude poslouchat i dál, skončí sám starej a bez rodiny.
a jak to budete resit s ditetem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dneska jsme měli schůzku, dopadlo přesně jak jsem čekala. Nemá zájem vůbec o nic a nikoho. Takže zůstaneme sami a on se s ním nebude ani vídat. Myslím že to tak bude snad lepší
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dneska jsme měli schůzku, dopadlo přesně jak jsem čekala. Nemá zájem vůbec o nic a nikoho. Takže zůstaneme sami a on se s ním nebude ani vídat. Myslím že to tak bude snad lepší
Už se ho nedoprošuj. Bez něj ti bude lépe. Co s takovým slabochem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit