Opustil mě kvůli matce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
To jako fakt?? Takže ty budeš mít ve 28 2 děti, každé s jiným otcem, s žádným už nejsi.. no sen. Hlavně že po 9 měsících co jste spolu už jsi tehotná. nektere ženské jsou prostě nepoucitelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Smradi ve školce, k obědu cesar salát a na emiminu telenovela…BÓÓŽÍÍÍÍÍÍ![]()
Ještě popkorn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko tady se urcire dozvis ze si za vsechno muzes sama, jakyho otce jsi pro sve dite nasla, ted delej jak umis atd atd atd…ja te chapu…clovek se snazi delat to nejlepsi, po letech trapeni ze uz to treba opravdu musi dopadnout dobre a ono treba zase ne…myslim ze je jeste sance ze si to v hlave srovna ale opravdu to pro bej musi byt tezke…ja bych mu asi napsala ze o nej porad stojis ale at se rozhodne a za tim si take stoji…a pokud si vybere tebe tak co nejvice omezit kontakt s jehou rodinou…i tak se s tim budete porykat cely zivot, ale pokud na to budete dva, zvladnete to…pokud ne tak to bude hlavne on kdo bude cely zivot nestastny… ![]()
Příspěvek upraven 05.05.21 v 11:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@píďalka0484 píše:
Zakladatelko tady se urcire dozvis ze si za vsechno muzes sama, jakyho otce jsi pro sve dite nasla, ted delej jak umis atd atd atd…ja te chapu…clovek se snazi delat to nejlepsi, po letech trapebi ze uz to treba opravdu musi dopadnout dobre a ono treba zase ne…myslim ze je jeste sance ze si zo v hlave srovna ale ooravdu to pro bej musi byt tezke…ja bych mu asi napsala ze o nej porad stojis ale at se rozhodne a za tim si take stoji…a pokud si vybere tebe tak co nejvice omezit kontakt…pokud ne tak to bude hlavne on kdo bude cely zivot nestastny…
A proč má teda to první dítě a chlapa nikde? Za to může samozřejmě taky někdo jiný. Třeba hlasatelka v televizi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, žádám o radu či pomoc. Asi už jsem opravdu zoufalá. Je mi 28 a bývalému partnerovi 30. Když jsme se před sedmi lety poznali, bylo nám oboum hned jasné že je to ta největší první láska hned na první pohled. Netrvalo dlouho a nastalo představování rodičům. I když jsem se snažila a myslela jsem si že to s jeho matkou dopadlo dobře, šeredně jsem se spletla. Dohnala svého syna k rozhodnutí buď já nebo ona. Vybral si maminku. Obrecela jsem to a šlo se dál. Během dalších sedmi let jsme se skoro neviděli a mě se narodil syn kterému je teď pět. Jako by tomu osud chtěl, po sedmi letech, kdy jsme oba byli delší dobu bez partnera, jsme se díky nehodě v autě kterou jsem nešťastnou náhodou způsobila, zase potkali. Pomohl mi a odvezl mě i syna domů. Začali jsme si povídat, postupem času opět vídat, a tak jsem zase skončili spolu. Ta obrovská láska se nikdy neztratila. Scházeli jsme se tajně aby jsme nejdřív zjistili jestli to bude fungovat než to vybalime na jeho matku. Všechno fungovalo víc než bych si vůbec kdy mohla představit. Zhruba po tři čtvrtě roku jsme usoudili že je čas to oznámit. Než jsme se k tomu dostali, zjistila jsem že jsem těhotná. Měli jsme z toho oba obrovskou radost. Moji rodiče to vzali s úsměvem. Ty jeho už tolik ne, asi to pro ně musel být šok ale o tak, takovou reakci jsem nečekala. Oznámili jsme jim že už se delší dobu vídáme a že čekáme miminko. Chvíli nevěděli jak reagovat, ale pak se to zlomilo. Matka ho zfackovala jak si to jako představuje, a jeho otec mě vyvedl z domu a zabouchl za mnou dveře. Od té doby jsem ho neviděla a přišla mi jen SMS že si to musí promyslet. Že o mě nechce přijít ale že to musí vyřešit doma a pak mi dá vědět jak to dopadlo. Už je to týden co nemám žádné zprávy a začínám se smiřovat s tím že budu vychovávat dvě děti sama. Jsem tak na dně že se občas divím že ještě stojím na nohou.
běž na potrat, jestli to ještě jde - jedno dítě už máš,
30letého fackuje maminka, no twl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
A proč má teda to první dítě a chlapa nikde? Za to může samozřejmě taky někdo jiný. Třeba hlasatelka v televizi
to samo se tak stalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
A proč má teda to první dítě a chlapa nikde? Za to může samozřejmě taky někdo jiný. Třeba hlasatelka v televizi
a vy vite co za tim je? treba zemrel, treba jim to proste nevyslo jako ostatne skoro 50% vztahu…vy nemate rozvedenou kamaradku? ja nechapu proc by si nekdo nemohl najit dalsiho partnera po tom, co prvni vztah nevysel…to preci nerika nic o tom cloveku…nekdy proste mate smulu…ale vy si jiste kazdeho pitencionalniho oartnera lustrujete vcetne trestniho rejstriku a psychologa…mimochodem nam vsem je velke PRD po tom proc jeji predchozi vztah nevysel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@píďalka0484 píše:
a vy vite co za tim je? treba zemrel, treba jim to proste nevyslo jako ostatne skoro 50% vztahu…vy nemate rozvedenou kamaradku? ja nechapu proc by si nekdo nemohl najit dalsiho partnera po tom, co prvni vztah nevysel…to preci nerika nic o tom cloveku…nekdy proste mate smulu…ale vy si jiste kazdeho pitencionalniho oartnera lustrujete vcetne trestniho rejstriku a psychologa…mimochodem nam vsem je velke PRD po tom proc jeji predchozi vztah nevysel
Jasně. Umřel. Nejlépe jako žoldák v Afganistánu. Prosím tě, žádná smůla na chlapy neexistuje. Když nemyslíš, zaplatíš. Nebo když nenasadíš. Jsou to bolestně získané zkušenosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proboha, proč chceš mamanka? Dobře, přes 7 lety ti byl ještě malý kluk, ale neumet si něco prosadit ve 30? To je šílený.. Takovýho chlapa bych nechtěla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím, žádám o radu či pomoc. Asi už jsem opravdu zoufalá. Je mi 28 a bývalému partnerovi 30. Když jsme se před sedmi lety poznali, bylo nám oboum hned jasné že je to ta největší první láska hned na první pohled. Netrvalo dlouho a nastalo představování rodičům. I když jsem se snažila a myslela jsem si že to s jeho matkou dopadlo dobře, šeredně jsem se spletla. Dohnala svého syna k rozhodnutí buď já nebo ona. Vybral si maminku. Obrecela jsem to a šlo se dál. Během dalších sedmi let jsme se skoro neviděli a mě se narodil syn kterému je teď pět. Jako by tomu osud chtěl, po sedmi letech, kdy jsme oba byli delší dobu bez partnera, jsme se díky nehodě v autě kterou jsem nešťastnou náhodou způsobila, zase potkali. Pomohl mi a odvezl mě i syna domů. Začali jsme si povídat, postupem času opět vídat, a tak jsem zase skončili spolu. Ta obrovská láska se nikdy neztratila. Scházeli jsme se tajně aby jsme nejdřív zjistili jestli to bude fungovat než to vybalime na jeho matku. Všechno fungovalo víc než bych si vůbec kdy mohla představit. Zhruba po tři čtvrtě roku jsme usoudili že je čas to oznámit. Než jsme se k tomu dostali, zjistila jsem že jsem těhotná. Měli jsme z toho oba obrovskou radost. Moji rodiče to vzali s úsměvem. Ty jeho už tolik ne, asi to pro ně musel být šok ale o tak, takovou reakci jsem nečekala. Oznámili jsme jim že už se delší dobu vídáme a že čekáme miminko. Chvíli nevěděli jak reagovat, ale pak se to zlomilo. Matka ho zfackovala jak si to jako představuje, a jeho otec mě vyvedl z domu a zabouchl za mnou dveře. Od té doby jsem ho neviděla a přišla mi jen SMS že si to musí promyslet. Že o mě nechce přijít ale že to musí vyřešit doma a pak mi dá vědět jak to dopadlo. Už je to týden co nemám žádné zprávy a začínám se smiřovat s tím že budu vychovávat dvě děti sama. Jsem tak na dně že se občas divím že ještě stojím na nohou.
30 let. To už není věk, kdy by matka měla fackovat syna a on, aby se nechal. Buď je na ní existenčně závislý, nebo je tam něco dost blbě. Mám obavy, že se to nemusí zlepšit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Jasně. Umřel. Nejlépe jako žoldák v Afganistánu. Prosím tě, žádná smůla na chlapy neexistuje. Když nemyslíš, zaplatíš. Nebo když nenasadíš. Jsou to bolestně získané zkušenosti.
buh nas chran pred takovymi jako vy
mate hned ve vsem jasno a kdo to tak nema je za blbce…ja jsem ve vztahu co trva 20 let ale toto rict bych si nikdy nedovolila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@píďalka0484 píše:
buh nas chran pred takovymi jako vymate hned ve vsem jasno a kdo to tak nema je za blbce…ja jsem ve vztahu co trva 20 let ale toto rict bych si nikdy nedovolila.
Bůh není
Já mám vztah taky skoro 20 let. Po 9 měsících bych si ani v tom posledním nedovolila otěhotnět. Jsou jisté prostředky, které tomu zabraňují. Že si navíc našla člověka ne úplně psychicky zdravého, protože dospělý muž by se asi nenechal od své matky fackovat a zastal by se své ženy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@píďalka0484 píše:
buh nas chran pred takovymi jako vymate hned ve vsem jasno a kdo to tak nema je za blbce…ja jsem ve vztahu co trva 20 let ale toto rict bych si nikdy nedovolila.
Hele, ona ví, že to byl takový mamánek, že ji kvůli matce opustil a stejně si s tím o pár let později pořídila dítě aniž by si vztah s matkou vyjasnila a ujistila se, že se partner chová jako dospělý chlap a ne desetiletej usmrkanec… Co na to říct. Některým lidem nezabráníš, aby si nabyli ústa, protože oni to snad mají jako životní program… Ona už si ústa natloukla dvakrát a s klidem a naivitou to udělala potřetí… To už není ani smůla, ani osud, ale nedostatek soudnosti..
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
Bůh neníJá mám vztah taky skoro 20 let. Po 9 měsících bych si ani v tom posledním nedovolila otěhotnět. Jsou jisté prostředky, které tomu zabraňují. Že si navíc našla člověka ne úplně psychicky zdravého, protože dospělý muž by se asi nenechal od své matky fackovat a zastal by se své ženy.
tak ze to neni jak to ma byt je jasne i zakladatelce…ale takove veci se proste deji…a jeste si iopnout do toho kdo je na dne mi opravdu neprijde konstruktivni…ale to je proste lidska povaha…vzdycky se najde nekdo kdo rekne typu muzes si za to sama nebo ja to rikal…nic neni jen cerne a bile
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@píďalka0484 píše:
tak ze to neni jak to ma byt je jasne i zakladatelce…ale takove veci se proste deji…a jeste si iopnout do toho kdo je na dne mi opravdu neprijde konstruktivni…ale to je proste lidska povaha…vzdycky se najde nekdo kdo rekne typu muzes si za to sama nebo ja to rikal…nic neni jen cerne a bile
A kdo jiný než ona za to může? Nebo tedy on? Někdo je nutil? Když nepřevezme odpovědnost za své chyby, takové věci se jí budou stávat do 50. Pak už bude neplodná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit