Opustil mě kvůli matce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ani ne ve 30, 2 děti se dvěma otci… to bych si asi sakra rozmyslela…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Tak věřila bych dost věcem, ale tady mi nesedí jasný protiklad. Přitažlivost a charisma chlapa, který se nechá zfackovat maminkou. Co je na něm přitažlivého?
Asi to, že neuhýbá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio ahoj, to není o tom, si ho nechá řídit. To je o tom, že ten chlap může být super, jen je tak pod vlivem rodičů, že se bojí udělat jakýkoliv krok. To nemůžete pochopit, pokud s tím nebudete mít zkušenost. Ten strach je tak ohromující, že raději ten chlap bude nešťastný, ale nedovolí si po 30ti letech psychického násilí, které ti rodiče na něm napáchalu, udělat žádný rázný krok. Jak už jsem před chvílí psala, můj manžel s tímto chodí k psychologovi a ten mu narovinu řekl, že jeho rodiče se na něm dopouštěli psychického násilí. A to opravdu nebylo tak zlé, aby ho někdo napadal ještě i fyzicky.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@topazio ahoj, to není o tom, si ho nechá řídit. To je o tom, že ten chlap může být super, jen je tak pod vlivem rodičů, že se bojí udělat jakýkoliv krok. To nemůžete pochopit, pokud s tím nebudete mít zkušenost. Ten strach je tak ohromující, že raději ten chlap bude nešťastný, ale nedovolí si po 30ti letech psychického násilí, které ti rodiče na něm napáchalu, udělat žádný rázný krok. Jak už jsem před chvílí psala, můj manžel s tímto chodí k psychologovi a ten mu narovinu řekl, že jeho rodiče se na něm dopouštěli psychického násilí. A to opravdu nebylo tak zlé, aby ho někdo napadal ještě i fyzicky.
Ale přitažlivé to teda není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cože?? Třicetiletého chlapa propleskne matka, jeho otec tě vyvede z domu, zavře za tebou a nazdar? A on ti pak pošle sms že si to musí promyslet? A co jako? Už si těhotná
Neskutečnej slaboch, o toho se nikdy nemuseš moct opřít, vždycky bude první jeho máma. To fakt nechceš. Vykašli se na něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč 30 letý muž bydlí s rodiči?
Nechá se zfackovat matkou a vyhodit svou těhotnou lásku ven? Ježiši bud bych sla na potrat (pokud bych si nebyla jistá jak to finančně zvládnu sama) a nebo bych toho člověka chtěla vidět až u soudu kde by se vyřešily právní náležitosti (vyřešní otcovství, péče o dítě a alimenty)
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zdravím, žádám o radu či pomoc. Asi už jsem opravdu zoufalá. Je mi 28 a bývalému partnerovi 30. Když jsme se před sedmi lety poznali, bylo nám oboum hned jasné že je to ta největší první láska hned na první pohled. Netrvalo dlouho a nastalo představování rodičům. I když jsem se snažila a myslela jsem si že to s jeho matkou dopadlo dobře, šeredně jsem se spletla. Dohnala svého syna k rozhodnutí buď já nebo ona. Vybral si maminku. Obrecela jsem to a šlo se dál. Během dalších sedmi let jsme se skoro neviděli a mě se narodil syn kterému je teď pět. Jako by tomu osud chtěl, po sedmi letech, kdy jsme oba byli delší dobu bez partnera, jsme se díky nehodě v autě kterou jsem nešťastnou náhodou způsobila, zase potkali. Pomohl mi a odvezl mě i syna domů. Začali jsme si povídat, postupem času opět vídat, a tak jsem zase skončili spolu. Ta obrovská láska se nikdy neztratila. Scházeli jsme se tajně aby jsme nejdřív zjistili jestli to bude fungovat než to vybalime na jeho matku. Všechno fungovalo víc než bych si vůbec kdy mohla představit. Zhruba po tři čtvrtě roku jsme usoudili že je čas to oznámit. Než jsme se k tomu dostali, zjistila jsem že jsem těhotná. Měli jsme z toho oba obrovskou radost. Moji rodiče to vzali s úsměvem. Ty jeho už tolik ne, asi to pro ně musel být šok ale o tak, takovou reakci jsem nečekala. Oznámili jsme jim že už se delší dobu vídáme a že čekáme miminko. Chvíli nevěděli jak reagovat, ale pak se to zlomilo. Matka ho zfackovala jak si to jako představuje, a jeho otec mě vyvedl z domu a zabouchl za mnou dveře. Od té doby jsem ho neviděla a přišla mi jen SMS že si to musí promyslet. Že o mě nechce přijít ale že to musí vyřešit doma a pak mi dá vědět jak to dopadlo. Už je to týden co nemám žádné zprávy a začínám se smiřovat s tím že budu vychovávat dvě děti sama. Jsem tak na dně že se občas divím že ještě stojím na nohou.
Osudová láska do neschopnyho mamanka, který není schopný jednat sám za sebe. To chceš.
Jediná rada je, okamžitě se sbalit a odstěhovat se někam mimo jejich dosah a nenavstevovat je a utnout kontakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne, tak tomuto pribehu neverim. Ze by se s tebou takto stykal za mamincinymi zady? Ze by si maminka niceho nevsimla, kdyz nad nim ma takovou moc? A ho nehryzali svedomi, kdyz se stykal s nenavidenou zenou? Ne, nezapada to do sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše:
Tak věřila bych dost věcem, ale tady mi nesedí jasný protiklad. Přitažlivost a charisma chlapa, který se nechá zfackovat maminkou. Co je na něm přitažlivého?
Tak já bych řekla, že to mohl způsobit moment překvapení, a mohl dostat po hubě bez přípravy. Ale max jednu, teda. Pokud je to vůbec pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, tak mu zkus nabídnout, že můžete bydlet spolu, ať se k tobě nastehuje, ale čekáte spolu dítě a měli byste spolu být. Neměl by si nechat řídit živit rodiči.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No teda. Třicetiletej se nechá zfackovat od maminky, když jí představí přítelkyni a oznámí těhotenství, nechá svého otce, aby vyhodil těhotnou a zabouchnul za ní dveře a pak se ozve s tím, že si musí vše promyslet. Tak jestli je to teda fakt a tohle všechno se opravdu stalo, tak zakladatelko, to jsi docela v bryndě. To je rodinka k pohledání. Já bych její součástí být nechtěla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba nebudes na dve deti sama, porad jen na jedno. Tohle druhe ti sebere jeho maminka
vypada dost hrozive, kdyz zmlati 30tileteho chlapa. Už bych ho nechtela dite, nedite. Uvazat si takoveho na krk podruhe a potreti, to musis byt snad masochistka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smradi ve školce, k obědu cesar salát a na emiminu telenovela…BÓÓŽÍÍÍÍÍÍ
![]()
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Smradi ve školce, k obědu cesar salát a na emiminu telenovela…BÓÓŽÍÍÍÍÍÍ![]()
Jose Armando dostal přes drzku od donny Isabelly ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit