Opustil mě kvůli matce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Janli píše:
Smradi ve školce, k obědu cesar salát a na emiminu telenovela…BÓÓŽÍÍÍÍÍÍ![]()
Já měla sushi, ale princip stejný. Back to the past ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hospodki píše:
Já měla sushi, ale princip stejný. Back to the past
Bacha, já už dostala vynadáno přes SZ, zřejmě od zakladatelky…
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
Bacha, já už dostala vynadáno přes SZ, zřejmě od zakladatelky…
Mně také napsala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli píše:
Taky si máš odpustit ty kecy?
Jen že miminko nebylo úplně plánované. Napsala.
Když už přišla do jiného stavu, tak by se měla od takového muže odpoutat. Může se stát, že si jeho matka bude miminko nárokovat. Bude hledat chyby ve výchově zakladatelky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi ho zakladatelko taky budes muset proplesknout, kdyz je na to takhle zvyklej a plati to na nej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janli @topazio
Tak pokud je to vážně zakladatelka, právě jsme odhalili, proč má takovou smůlu v lásce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx píše:
Asi ho zakladatelko taky budes muset proplesknout, kdyz je na to takhle zvyklej a plati to na nej.
A pak ho chytit za límec a vyrazit s ním dveře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně psala taky SZ asi sichce někdo povídat že prý ten kluk nebydlí u rodičů ![]()
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara píše:
Pravda. Uz jednou se (pry) kvuli matince rozesli, ted si to zakladatelka chtela asi posichrovat ditetem a prekvapive se nic nezmenilo. Opet sklapnul polobotky a vratil se do detskeho pokojicku.
Byla to ruska ruleta a nevysla. Zakladatelka bude mit v osmadvaceti dve deti a k nim dva tatinky. Lito je mi ditete, to na to totiz take doplati, nejen jeho mama.
Ty ho znáš! Ses podřekla, víš že nosí polobotky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Ty ho znáš! Ses podřekla, víš že nosí polobotky…
No baze, ale protoze ani pravidelne zavirani na balkone (po sprse a pri minus deseti) ho nevyrvalo z materske naruce, poslala jsem ho tesit dalsi generaci. Navic to bylo jeste mlade neoperene.
Ale tady se priznavam, ze pokazde u podobnych pribehu premyslim, jsou-li opravdu ty tchyne tak majetnicke, nebo je-li za tim jeste neco. Protoze i kdybych potencialni snachu sebevic nesnasela, urcite bych si neprala, aby me vnouce vyrustalo bez taty a muj syn bez sveho ditete. Stejne tak prijit mi syn domu a rict, ze se tak nejak uprostred tehotenstvi rozmyslel a chce byt ambulantni tata.
- Citovat
- Upravit
Bez na potrat. S takovým materiálem dítě nechceš a být ani ne ve 30 samozivitelka dvou děti není žádná výhra už vůbec. Možná kdyby si ještě dítě neměla tak ti řeknu ať si miminko necháš, ale takto ne. Budeš otáčet každou korunu a bity na tom bude to dítě co už máš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit