Opustil mě kvůli matce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
9.5.21 16:57
@Anonymní píše:
Dneska jsme měli schůzku, dopadlo přesně jak jsem čekala. Nemá zájem vůbec o nic a nikoho. Takže zůstaneme sami a on se s ním nebude ani vídat. Myslím že to tak bude snad lepší

To ho doma pořádně přidusili :mrgreen:
Možná bys to mohla vzít přes advokáta, pokud se ti ještě úplně nezhnusil, že je takový srab. Protože dítě má právo na otce, a tak se otec musí starat. Ale třeba by bylo lepší, ani ho jako otce do rodného listu dítěte nezapsat. Ale opravdu tě hrozně lituji, co to máš za osud. Faktem je, že každý máme nějaký, i já, i ten tvůj ňouma a vůbec každý člověk, i ty tvoje děti. Nevím, co udělat nejlépe. Věřím, že ti tady holky dobře poradí. Přeji ti hodně sil, je mi to líto, co se ti děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
9.5.21 17:05
@Anonymní píše:
Dneska jsme měli schůzku, dopadlo přesně jak jsem čekala. Nemá zájem vůbec o nic a nikoho. Takže zůstaneme sami a on se s ním nebude ani vídat. Myslím že to tak bude snad lepší

Tak to je snad i lepsi, snad se mu za tri roky v hlave nerozsviti a nebude to chtit zmenit. Ty jo, promin, ze to musim napsat, ale to je vazne osel. Je to blby, ale asi by te s nim nic moc dobrreho necekalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
9.5.21 17:08
@Sallyna píše:
Tak to je snad i lepsi, snad se mu za tri roky v hlave nerozsviti a nebude to chtit zmenit. Ty jo, promin, ze to musim napsat, ale to je vazne osel. Je to blby, ale asi by te s nim nic moc dobrreho necekalo.

Tchyni psychopatku by měla za zadkem. Já bych se od takové rodiny držela hodně daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.5.21 17:30
@Anonymní píše:

Najdi si advokáta. Za dva, tři tisíce ti sepíše dopis, ať ti mladý pán okamžitě přispěje na výbavu pro miminko a živobytí. Pokud nepřispěje do 30dnů, tak podání k soudu s návrhem na předběžné opatření. Ženské tu s každou pitomostí radí najmout advokáta, ale v tomhle případě, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
9.5.21 17:34
@Borecek178 píše:
Najdi si advokáta. Za dva, tři tisíce ti sepíše dopis, ať ti mladý pán okamžitě přispěje na výbavu pro miminko a živobytí. Pokud nepřispěje do 30dnů, tak podání k soudu s návrhem na předběžné opatření. Ženské tu s každou pitomostí radí najmout advokáta, ale v tomhle případě, ne?

Jenže kdyby se rozhodla, že ho už za žádnou cenu nechce nikdy už vidět, tak ať ho do rodného listu dítěte nezapisuje. Jako samoživitelka třeba také dostane peníze na výbavičku a větší příspěvky, a nemusí už o něm nikdy slyšet. Ale já se v těch sociálních dávkách nevyznám a také jenom zakladatelka ví, jestli toho chlapa chce ještě někdy pozdravit, anebo jestli ho chce z té divné rodiny k dítěti vytáhnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
9.5.21 17:59
@poučená píše:
Jenže kdyby se rozhodla, že ho už za žádnou cenu nechce nikdy už vidět, tak ať ho do rodného listu dítěte nezapisuje. Jako samoživitelka třeba také dostane peníze na výbavičku a větší příspěvky, a nemusí už o něm nikdy slyšet. Ale já se v těch sociálních dávkách nevyznám a také jenom zakladatelka ví, jestli toho chlapa chce ještě někdy pozdravit, anebo jestli ho chce z té divné rodiny k dítěti vytáhnout.

No, a až si skvělá tchyně za tři roky usmyslí, že chce vídat svoje vnouče, a tomu svému ubožákovi nařídí zažádat o test otcovství, tak bude zakladatelka dělat co?
A že tchýně jednou svého vnoučka bude chtít vídat je jisté, protože krev není voda, a jednou k tomuhle myšlenkovému pochodu prostě musí dojít i v tom nejchořejším mozku.
Zakladatelka by si u tchýně najmutím advokáta na výživné a výbavičku sjednala respekt a nejednala by s ni jak s onucí, jak s tím svým ubožákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21428
9.5.21 18:11
@Anonymní píše:

Mamincin prizdisrac :palec: Ale jednou bude litovat. To tak platilo a plati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
9.5.21 18:12
@Borecek178 píše:
No, a až si skvělá tchyně za tři roky usmyslí, že chce vídat svoje vnouče, a tomu svému ubožákovi nařídí zažádat o test otcovství, tak bude zakladatelka dělat co?
A že tchýně jednou svého vnoučka bude chtít vídat je jisté, protože krev není voda, a jednou k tomuhle myšlenkovému pochodu prostě musí dojít i v tom nejchořejším mozku.
Zakladatelka by si u tchýně najmutím advokáta na výživné a výbavičku sjednala respekt a nejednala by s ni jak s onucí, jak s tím svým ubožákem.

To já nevím, co může být. Lidi jsou divní. Někdy je lépe, nechat to být, někdy je lépe zabojovat za sebe. To záleží na zakladatelce, v jakém vnitřním naladění se právě nachází a jaké možnosti pro sebe uvidí. Měla by o tom teď s lidmi mluvit, každý by jí k tomu řekl svůj názor a tak by se mohla rozhodnout, co je pro ni osobně nejlepší. Pro ni a pro její děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.21 18:47

Já už jsem rozhodnutá. Udělala jsem za tím tlustou čáru, v rodném listě nebude a celá jeho rodina mi dala jasně na jeho že nemají zájem, mám to od nich i písemně. Takže s nimi končím a mi už to nějak zvládneme

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
9.5.21 18:53
@Anonymní píše:
Já už jsem rozhodnutá. Udělala jsem za tím tlustou čáru, v rodném listě nebude a celá jeho rodina mi dala jasně na jeho že nemají zájem, mám to od nich i písemně. Takže s nimi končím a mi už to nějak zvládneme

Supr tak si to pro případ, že by si vzpomněli a kecali, že jim bráníš ve styku, aby jsi měla důkaz.
Hodně štěstí, bez něj ty bude líp než s nim :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1605
9.5.21 19:08
@Anonymní píše:
Jinak v té skupince nejsem

Samozrejme se k nam muzes pridat, jestli chces. Podporime se aspon v tehotenstvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
9.5.21 19:11
@topazio píše:
Tchyni psychopatku by měla za zadkem. Já bych se od takové rodiny držela hodně daleko.

To mas pravdu. Proste zmizet a zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
9.5.21 19:13

@Borecek178 Hele nechteji ji, ani vnouce, ja bych od nich taky uz nikdy nic nechtela. Zakladatelka to zvladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.5.21 19:27

Moc všem děkuju za podporu

• Citovat
  • Upravit
21428
9.5.21 20:25
@Anonymní píše:

však se nemusíš rozhodnout hned. Alimenty jsou vymahatelné 3 roky zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí