Opustil mě kvůli matce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Měli sebou i právníka. Takže to bude nejspíš vážnější než to vypadalo. Ale teď už je mi to jedno.
A oni jsou nejaka bohata rodina?
A chlap tam stal tchyni za zadkem se svesenou hlavou? Co ta obrovska laska a nadseni z ditete. Na to nerekl ani popel? Nebo te s nim ani nenechali mluvit?
Ja bych se jim vsem asi vysmala. Protoze tohle uz neni ani tak smutne jako smesne.
Neuveritelne. Mel on nejake jine pritelkyne, kdyz jste nebyli spolu?
Pravnik u toho byt muze, ale kdyz zazadas o alimety, tak s tim nenadelaji nic. Ja bych jeste pozadala chlapa, at natoci video, ze dite nechce a proc, abych pak mohla diteti, az bude velke a bude se ptat, mohla ukazat tu parodii na chlapa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Michelle_M píše:
A to jsou takové dohody vymahatelné? Kdyby si to jedna strana třeba za rok rozmyslela?
Pochopitelně nejsou. Nikdo se dopředu nemůže vzdát svých práv. A už vůbec se jich nelze vzdát za druhého. Kupříkladu výživné je právem dítěte, nikoliv matky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Měli sebou i právníka. Takže to bude nejspíš vážnější než to vypadalo. Ale teď už je mi to jedno.
To jsou jenom bububu kulisy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vždyť to je tam taky, že se oni vzdávají nároku na dítě výměnou za to že já se vzdám nároku na výživné…
taková dohoda vůbec neplatí, a pokud ten, co s nimi byl, je fakt právník, tak to musí moc dobře vědět - pravděpodobně to žádný právník nebyl,
výživné je právo dítěte a ne tebe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co si vzit taky pravnika a nechat ho na zaklade toho kusu papiru zbavit rodicovskych prav? Budes mit klid.
A povinnost platit alimenty mu tim nezanikne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PaníBovaryová Ha, tak to by bylo ale hodne dobry, to se mi libi. Skoda, ze tu neni nejaky pravnik, ktery by poradil, jestli by tohle melo sanci projit u soudu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím že to jsou všechno jenom kecy a ať si klidně napíšou co chtějí. Mě už je to vlastně jedno. Hlavně když budu mít od nich klid. A když se náhodou za pár let přihlásí tak dokud nezaplatí zpětně, stejně bude mít smůlu
- Citovat
- Upravit
@stinga píše:
taková dohoda vůbec neplatí, a pokud ten, co s nimi byl, je fakt právník, tak to musí moc dobře vědět - pravděpodobně to žádný právník nebyl,
výživné je právo dítěte a ne tebe
Přesně. Divím se, že se k něčemu takovém propůjčil. Je to k zblití.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A on tam byl taky? Myslím otec dítěte. Doufám, že ses s nima odmítla bavit nebo jim cokoliv podepsat. Navíc taková dohoda je neplatná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Upřímně, ty peníze mi za to rozhodně nestojí. Ať si výživné nechá
- Citovat
- Upravit
Třeba natáhne bába za chvíli backory a bude vše jinak. Ono to není jen o vyzivnym, ale taky dědictví. Jinak s takovým papírem si můžou akorát vytrit víš co, to nemá vůbec žádnou právní oporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To já vím, ale tak když s tím papírem budou mít čisté svědomí, to už je jejich problém
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Upřímně, ty peníze mi za to rozhodně nestojí. Ať si výživné nechá
Dej si cas na rozmyslenou, klidne 2 roky. Ty prachy se tvemu diteti budou jednou hodit, nechapu, proc je nechavat chamtive tchyni.
Podle tohoto modelu https://www.klubsvobodnychmatek.cz/…h-prav/A_495
by ho slo zbavit rodic.prav, ale alimenty platit bude muset tak jako tak. Jestli mas v rukou tu jejich dohodu, ze se vzdava ditete - asi si nemysleli, ze to jde proti nim taky pouzit
Kolem toho 2.roku si zajdi za dobrym pravnikem. Alimenty jsou promlcene po 3 letech, vcetne prispevku pro neprovdanou matku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To já vím, ale tak když s tím papírem budou mít čisté svědomí, to už je jejich problém
Ja te ubezpecuju, ze maji stazenou pr.el, protoze trumfy mas v rukou ty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit