Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Ahoj, zajima me kdo cvici na orbitreku kolik mu ukazuje ze ujel? Me za 35min ukazuje ze jsem najela 3km a kdyz ctu na internetu ze lidi za hodinu daji i 15km tak to nechapu. A slapu fakt poctive. Mam orbitrek od domyosu. Dekuju
Teď na něm právě cvičím a jsem na 28 minutě a 1,42km. Podobně to mám vždy. Záleží jaky mas nastavený krok a jeho délku. Ale 15 km jsem neměla najeto ani když jsem jezdila hodinu. To se pohybovalo kolem 10km.
Tak ted moc nechapu, za 38minut mas cca 2km a kdyz jedes hodinu tak se to pohybuju kolem 10km? To nejak nedava smysl
A jakej mas orbitrel?
Já běhala na běžeckém pásu, vždycky stejný čas, stejný sklon, stejná rychlost - vždycky jiný km a spálené kalorie.
tak nevím, zda se tomu dá věřit
@xxprincesscz ty počítadla tam dávají aby měl člověk lepší pocit
. Když by to mělo opravdu měřit přesně tak se přes to množství kabelu na sobě nehnes
nutnost doby tenkrát tam byla jen brzda člověk ji nastavil a půl hoďky třeba jel každý den bez všech možných čísel co s realitou nemají mnoho společného ![]()
@Anonymní píše:
Tak ted moc nechapu, za 38minut mas cca 2km a kdyz jedes hodinu tak se to pohybuju kolem 10km? To nejak nedava smysl
A jakej mas orbitrel?
Mám Kettler, už si přesně nepamatuju kolik jsem měla po hodině jízdy. Ale 15km to určitě nebylo. Bylo to méně.
Ahoj, zajima me kdo cvici na orbitreku kolik mu ukazuje ze ujel? Me za 35min ukazuje ze jsem najela 3km a kdyz ctu na internetu ze lidi za hodinu daji i 15km tak to nechapu. A slapu fakt poctive. Mam orbitrek od domyosu. Dekuju