Orgasmus v 1. Trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.6.21 10:58

@Janli děkuji moc za odpoved. Také mě napadlo, ze se mi ulevilo tím “lepším” pocitem :D :) doufám, ze te nebolí často? :D

• Citovat
  • Upravit
35962
4.6.21 11:00

Necti blbosti na netu. Bude ti líp. Nemusíš vědět o těhotenství první poslední. Někdy je míň víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
4.6.21 11:03

Hele, jestli plod odejde po orgasmu, tak s velkou pravdepodobnosti by odesel stejne treba pri zavazovani bot. Ty diskuze o potratech po sexu nejsou u beznych prosperujicich tehotenstvi, to jsou od zacatku plody, ktere jsou urceny k zaniku. Hysterceni je skodlivejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3060
4.6.21 11:09

No já teda nevím, ale pokud bych měla takovej strach jestli to ublíží nebo ne tak to ani nedělám abych se pak nemusela ptát.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
4.6.21 11:21
@Anonymní píše:
@Nickjmeno mě by to fakt normálně ani nenapadlo, ještě jsem si zkoušela googlit a všude píšou jak je to naopak prospěšné a i i pro ten plod dobrý když jsou stahy delohy apod, jen mi bylo divny ze mi zmizely ty priznaky. Když jsem do te doby měla zaludek na houpacce a po něm najednou ne. To stejné prsa..

No, jo i ne.
V situaci, kdy nemáš žádné problémy (ZT za problém nepovažuju), je Tvůj přístup poněkud neurotický a předpodělaný. Vymýšlíte problém tam, kde není, zatímco byste si mohli krásně užívat
Na druhou stranu, kdybys problémy měla (typicky tzv. tvrdnutí břicha a zkracování čípku, což bývá typické pro druhý trimestr a výše), tak pak by v principu vadil i ten orgasmus, bez ohledu na to, jak by ho bylo dosaženo. Sama bys to cítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
4.6.21 11:22

Máš větší šanci že potratíš ze stresu, který máš evidentně i ze silnějšího prdnutí, než z orgasmu :roll: My do toho normálně bušili v obou těhotenstvích a děti mám překvapivě naprosto normální, dokonce ani nemají placaté hlavičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
4.6.21 12:18

Mě se třeba po orgasmu v 8tt spustilo celkem silný spineni na cca tři dny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
4.6.21 13:19

Zakladatelko, my sex máme pravidelně minimálně jednou za týden. A dokonce někdy mám i dva az tři orgasmy za večer a ne potratila jsem ani nezačala rodit předčasné jsem teď 32tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.21 21:31

Nechápu proč takové útoky na tazatelku. Orgasmus= stahy dělohy, ten dotaz tedy není úplně mimo. zdravému těhotenství neškodí, nicméně pokud má někdo za sebou potrat atd tak se i tomu orgasmu asi raději vyhne.

• Citovat
  • Upravit
6709
6.6.21 07:52

Po pohlavním styku jsem začala špinit, doktor říkal, že chvíli bez pohlavního styku. Takže bych se zeptala doktora, pokud je vše v pořádku, tak se nic nestane. Ale jsou případy, kdy se to nedoporučuje. Strach chápu, taky se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.6.21 07:54
@Anonymní píše:
Nechápu proč takové útoky na tazatelku. Orgasmus= stahy dělohy, ten dotaz tedy není úplně mimo. zdravému těhotenství neškodí, nicméně pokud má někdo za sebou potrat atd tak se i tomu orgasmu asi raději vyhne.

Tak já toho nechápu víc - například proč jsi anonymní? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
7.6.21 08:48

@unuděná tak to byl omyl, klidně to napíšu pod svou přezdívkou. :) Takže teď se to už dozvím? Nebo bude jen další rejpanec bez významu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
7.6.21 08:50
@eleVant píše:
@unuděná tak to byl omyl, klidně to napíšu pod svou přezdívkou. :) Takže teď se to už dozvím? Nebo bude jen další rejpanec bez významu?

Já zakladatelce odpověděla :nevim: Hele, mnohem větší stahy zažívá to mimino když jde máma třeba na velkou nebo když se zvedá z lehu z postele :nevim: Navíc nevím, jestli to běžně holky umíte „vyhnout se orgasmu“. Ale já třeba, když ho delší dobu nemám během sexu, tak ho mám pravidelně ve spánku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
7.6.21 09:00

@unuděná Taky si nemyslím, že by orgasmus byl sám o sobě problém, ale je fakt, že třeba u toho tvrdnutí břicha (dráždivost dělohy, např. kvůli nedostatku Mg) to není zrovna žádoucí. Ale jak jsem psala, to by zakladatelka sama na sobě poznala.
Každopádně u ní žádný problém není, spíš si ho tak trochu sama konstruuje. Pokud nebudou s otcem dítěte vyvádět bůhvíjaké orgie :), nevím, proč by něco mělo stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
7.6.21 09:42

@unuděná tak jasně, že se to stane i samovolně… Ale zase pokud to chce minimalizovat… a vstávání z postele je spíše na břišní svaly, to bych nesrovnavala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí