Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@eleVant píše:
@unuděná tak jasně, že se to stane i samovolně… Ale zase pokud to chce minimalizovat… a vstávání z postele je spíše na břišní svaly, to bych nesrovnavala.
Hele, většina odborníků se shoduje, že vzniklé děložní stahy nejsou dost výkonné a netrvají tak dlouho, aby způsobily nástup předčasného porodu či potrat. Naopak stres a nervy, třeba i pramenící ze sexuální frustrace, jsou pro plod mnohem nebezpečnější ![]()
@unuděná píše:
Máš větší šanci že potratíš ze stresu, který máš evidentně i ze silnějšího prdnutí, než z orgasmuMy do toho normálně bušili v obou těhotenstvích a děti mám překvapivě naprosto normální, dokonce ani nemají placaté hlavičky
„bušili“
Co to je za výraz? Nějaký humpolácký?
@unuděná píše:
Tak já toho nechápu víc - například proč jsi anonymní?
Myslím, že Ti do toho nic neni, proč je anonymní. Radši se jdi nudit unuděná
Taky super jméno.
@mesic09 píše:
„bušili“![]()
![]()
Co to je za výraz? Nějaký humpolácký?
To netuším, jsem z Prahy a běžně se to tu používá ![]()
@unuděná píše:
To netuším, jsem z Prahy a běžně se to tu používá
Já taky a u běžných lidí jsem ohledně milování se a sexu takový šílený výraz v Praze neslyšela. Myslím, že to nebude Prahou, ale Tvým okolím a Tebou
Ale když tak mluvíš, tak proč ne. Díky za osvětlení.
@mesic09 co je na tom divnyho? To je snad normální vyraz ne? Vy používáte predpokladam jen “milovat se, tulinkat, mazlenicko” apod ne? 🙂 🙂 🙂
@mksv píše:
@mesic09 co je na tom divnyho? To je snad normální vyraz ne? Vy používáte predpokladam jen “milovat se, tulinkat, mazlenicko” apod ne? 🙂 🙂 🙂
Ne, nesnasim zdrobneliny, nechapu ani ty mimisky, co tu nekdo obcas pouziva.Ale busit do toho mi prijde divny a s milovanym partnerem si nejak neumim predstavit takhle o tom mluvit.Ale je to jen muj osobni nazor. Stejne jako Tvuj, ze Ti pripada divny, ze je to pro me divny. Neberu Ti ho, je to v poradku.
To uz je s prominutim pro me lepsi rict “jit si za*ukat”
.
A omlouvam se za tykani, vsimla jsem si az ted. Vzdycky jsme si tu totiz tykaly. ![]()
@mesic09 píše:
Já taky a u běžných lidí jsem ohledně milování se a sexu takový šílený výraz v Praze neslyšela. Myslím, že to nebude Prahou, ale Tvým okolím a TebouAle když tak mluvíš, tak proč ne. Díky za osvětlení.
Tak my se běžně s lidmi v okolí nebavíme o sexu, tak nechápu, co mi to podsouváš
Jen mi to přijde jako celkem normální humorný název ![]()
@unuděná píše:
Tak my se běžně s lidmi v okolí nebavíme o sexu, tak nechápu, co mi to podsouváš![]()
Jen mi to přijde jako celkem normální humorný název
Ja Ti podsouvam, ze se bavis s lidmi o sexu?
A jinak mas pravdu, humorny to je ![]()
@mesic09 píše:
Ja Ti podsouvam, ze se bavis s lidmi o sexu?A jinak mas pravdu, humorny to je
Podsouváš mi, že jsem humpolák a mám kolem sebe lidi, kteří používají humpolácké výrazy o sexu
Myslím, že zrovna na tomhle fóru se dočteš děsivějších výrazů, než „včera jsme do toho bušili do půlnoci“ ![]()
@mesic09 je zajímavé, jak někteří lidé mají selekci výrazů, které jsou dle nich ještě ok a které už humpolacke
a každý má tu selekci jinou, asi vlivem všech proměnných: prostředím, tím kde vyrůstal jako malý, školou, přáteli, partnerem, povahou, zkušenostmi, místy, kde žil, místem, kde žije teď, knihami, které čte atd. atd. ![]()
@unuděná píše:
Podsouváš mi, že jsem humpolák a mám kolem sebe lidi, kteří používají humpolácké výrazy o sexuMyslím, že zrovna na tomhle fóru se dočteš děsivějších výrazů, než „včera jsme do toho bušili do půlnoci“
Nerekla jsem, ze jsi humpolak, ale ze mi pripada ten vyraz humpolacky. Nerikam, ze tak mluvis o vsem.To nebud zas uplne vztahovacna
.Jen, ze jsem se s tim jeste nesetkala.Ale alespon znam neco dalsiho
A je sranda, ze se svym okolim o sexu nemluvis, ale pred cizimi lidmi mluvis, jak do toho busite
.Ale je fakt, ze pred cizima na internetu se da rict cokoli. ![]()
Příspěvek upraven 29.05.23 v 09:34
@unuděná třeba mně „bušit do toho“ přijde taky jako úplně běžný, obyčejný výraz, který jsem často slýchala kolem sebe ![]()
@JuicyLucy píše:
@unuděná třeba mně „bušit do toho“ přijde taky jako úplně běžný, obyčejný výraz, který jsem často slýchala kolem sebe
Aha, tak ja mam asi zvlastni okoli lidi, se kteryma se bavim nebo je vidam.Ja vetsinou slycham “meli jsme sex” nebo tak.Ale jak rikam, jde o to, v jakem okoli se clovek pohybuje a co to okoli pouziva atd. ![]()