Orgasmus v 1. Trimestru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
7.6.21 09:48
@eleVant píše:
@unuděná tak jasně, že se to stane i samovolně… Ale zase pokud to chce minimalizovat… a vstávání z postele je spíše na břišní svaly, to bych nesrovnavala.

Hele, většina odborníků se shoduje, že vzniklé děložní stahy nejsou dost výkonné a netrvají tak dlouho, aby způsobily nástup předčasného porodu či potrat. Naopak stres a nervy, třeba i pramenící ze sexuální frustrace, jsou pro plod mnohem nebezpečnější :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.5.23 09:04
@unuděná píše:
Máš větší šanci že potratíš ze stresu, který máš evidentně i ze silnějšího prdnutí, než z orgasmu :roll: My do toho normálně bušili v obou těhotenstvích a děti mám překvapivě naprosto normální, dokonce ani nemají placaté hlavičky :mrgreen:

„bušili“ :lol: :lol: :lol: Co to je za výraz? Nějaký humpolácký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.5.23 09:05
@unuděná píše:
Tak já toho nechápu víc - například proč jsi anonymní? :roll:

Myslím, že Ti do toho nic neni, proč je anonymní. Radši se jdi nudit unuděná :lol: Taky super jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.23 09:05
@mesic09 píše:
„bušili“ :lol: :lol: :lol: Co to je za výraz? Nějaký humpolácký?

To netuším, jsem z Prahy a běžně se to tu používá  :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.5.23 09:07
@unuděná píše:
To netuším, jsem z Prahy a běžně se to tu používá :P

Já taky a u běžných lidí jsem ohledně milování se a sexu takový šílený výraz v Praze neslyšela. Myslím, že to nebude Prahou, ale Tvým okolím a Tebou ;) Ale když tak mluvíš, tak proč ne. Díky za osvětlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1321
29.5.23 09:12

@mesic09 co je na tom divnyho? To je snad normální vyraz ne? Vy používáte predpokladam jen “milovat se, tulinkat, mazlenicko” apod ne? 🙂 🙂 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.5.23 09:15
@mksv píše:
@mesic09 co je na tom divnyho? To je snad normální vyraz ne? Vy používáte predpokladam jen “milovat se, tulinkat, mazlenicko” apod ne? 🙂 🙂 🙂

Ne, nesnasim zdrobneliny, nechapu ani ty mimisky, co tu nekdo obcas pouziva.Ale busit do toho mi prijde divny a s milovanym partnerem si nejak neumim predstavit takhle o tom mluvit.Ale je to jen muj osobni nazor. Stejne jako Tvuj, ze Ti pripada divny, ze je to pro me divny. Neberu Ti ho, je to v poradku.
To uz je s prominutim pro me lepsi rict “jit si za*ukat” :) :D.
A omlouvam se za tykani, vsimla jsem si az ted. Vzdycky jsme si tu totiz tykaly. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.23 09:25
@mesic09 píše:
Já taky a u běžných lidí jsem ohledně milování se a sexu takový šílený výraz v Praze neslyšela. Myslím, že to nebude Prahou, ale Tvým okolím a Tebou ;) Ale když tak mluvíš, tak proč ne. Díky za osvětlení.

Tak my se běžně s lidmi v okolí nebavíme o sexu, tak nechápu, co mi to podsouváš :lol: :lol: Jen mi to přijde jako celkem normální humorný název :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.5.23 09:26
@unuděná píše:
Tak my se běžně s lidmi v okolí nebavíme o sexu, tak nechápu, co mi to podsouváš :lol: :lol: Jen mi to přijde jako celkem normální humorný název :nevim:

Ja Ti podsouvam, ze se bavis s lidmi o sexu? :D A jinak mas pravdu, humorny to je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
29.5.23 09:29

Proč ne, ničemu neuškodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.5.23 09:31
@mesic09 píše:
Ja Ti podsouvam, ze se bavis s lidmi o sexu? :D A jinak mas pravdu, humorny to je :)

Podsouváš mi, že jsem humpolák a mám kolem sebe lidi, kteří používají humpolácké výrazy o sexu :jazyk: Myslím, že zrovna na tomhle fóru se dočteš děsivějších výrazů, než „včera jsme do toho bušili do půlnoci“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
29.5.23 09:31

@mesic09 je zajímavé, jak někteří lidé mají selekci výrazů, které jsou dle nich ještě ok a které už humpolacke :D a každý má tu selekci jinou, asi vlivem všech proměnných: prostředím, tím kde vyrůstal jako malý, školou, přáteli, partnerem, povahou, zkušenostmi, místy, kde žil, místem, kde žije teď, knihami, které čte atd. atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.5.23 09:32
@unuděná píše:
Podsouváš mi, že jsem humpolák a mám kolem sebe lidi, kteří používají humpolácké výrazy o sexu :jazyk: Myslím, že zrovna na tomhle fóru se dočteš děsivějších výrazů, než „včera jsme do toho bušili do půlnoci“ :mrgreen:

Nerekla jsem, ze jsi humpolak, ale ze mi pripada ten vyraz humpolacky. Nerikam, ze tak mluvis o vsem.To nebud zas uplne vztahovacna ;).Jen, ze jsem se s tim jeste nesetkala.Ale alespon znam neco dalsiho :) A je sranda, ze se svym okolim o sexu nemluvis, ale pred cizimi lidmi mluvis, jak do toho busite :).Ale je fakt, ze pred cizima na internetu se da rict cokoli. :)

Příspěvek upraven 29.05.23 v 09:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
29.5.23 09:33

@unuděná třeba mně „bušit do toho“ přijde taky jako úplně běžný, obyčejný výraz, který jsem často slýchala kolem sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
29.5.23 09:35
@JuicyLucy píše:
@unuděná třeba mně „bušit do toho“ přijde taky jako úplně běžný, obyčejný výraz, který jsem často slýchala kolem sebe :)

Aha, tak ja mam asi zvlastni okoli lidi, se kteryma se bavim nebo je vidam.Ja vetsinou slycham “meli jsme sex” nebo tak.Ale jak rikam, jde o to, v jakem okoli se clovek pohybuje a co to okoli pouziva atd. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí