Ošetřovné, na jaké dítě napsat?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@werajsik píše:
Ne nečerpá na dítě, to by bylo napsané i na první straně OČR, čerpá na ni…
Ale on na ni čerpat nemůže, po dobu co je v nemocnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na první straně se uvádí VŽDY ten, na koho se to ošetřovné čerpá/bude čerpat. Kdyby to bylo dítě, bylo by na první straně uvedeno TO dítě. Ale tady je na první straně uvedena zakladatelka, proto musí být uvedena i na druhé straně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werajsik píše:
Na první straně se uvádí VŽDY ten, na koho se to ošetřovné čerpá/bude čerpat. Kdyby to bylo dítě, bylo by na první straně uvedeno TO dítě. Ale tady je na první straně uvedena zakladatelka, proto musí být uvedena i na druhé straně…
Neuvádí, tam se uvádí kdo onemocněl, nikoliv na koho bude čerpáno ošetřovné… Myslíš, že kdyby to muselo být VŽDY stejné, tak by by bylo potřeba to na druhou stranu psát znovu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky v pohodě. Já se někde na to zeptám. Zítra je partner jestě doma, to bude devátý den a ve středu jde zpět do práce. Nevíte kde bych se na to mohla zeptat? Třeba u obvoďáka? partner to tam půjde ukončit, tak by mu mohl i poradit, přece o tom musí něco vědět ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena1995 píše:
@j.a.n.i1 Hokej ji v tom děláš ty, ne?
Nedelam, ja ji pisu, jak je to správně a i sem ji k tomu dala prislusnou cast zakona, kde je jasne videt, ze to osetrovne je cerpano na to dite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena1995 píše:
@j.a.n.i1 Hokej ji v tom děláš ty, ne?
Nedělá. Když jsem dva dny v nemocnici, nikdo na mě čerpat ocr nemůže. Dále například operace levého ramene - najíst se, dojít si na záchod, vzít si léky si můžu, ale celodenně o dvouleté dítě se starat nemůžu. Kvůli pobytu v nemocnici ale musí být vyplněno dítě, což jí řekla i sekretářka, která to dělá denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pravdu má @j.a.n.i1 na přední straně bude žena jako ta, která onemocněla a nemůže pečovat a na druhé straně bude, že chlap žádá o ošetřovné z důvodu péče o dítě (protože osoba, která se o dítě stará onemocněla).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lendeš No, takhle jsem to pochopila já. Jenže nevíme na jaké. Na mladší s rodičovským příspěvkem, nebo ma 7letou? je to jedno?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anet 123 Je to jedno, obe jsou do 10 let. Ale ja bych psala z logiky veci to mladší, neb to tu peci potrebuje vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napište jedno a za dalších 9 dnů druhý, ať toho využijete, na tohle je ten systém hrozně blbej, ne vždy těch 9 dnů stačí,… jinak je to i s víkendem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nickjmeno píše:
Napište jedno a za dalších 9 dnů druhý, ať toho využijete, na tohle je ten systém hrozně blbej, ne vždy těch 9 dnů stačí,… jinak je to i s víkendem
Ale to bude stale jeden pripad osetrovani, neb stale nemuze pecovat ta jedna matka a stale z jednoho duvodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Ale to bude stale jeden pripad osetrovani, neb stale nemuze pecovat ta jedna matka a stale z jednoho duvodu.
U nás to takhle lidi s oblibou kombinují, nevim jak to dělaj, že jim to prochází, ale už jsem se s tim hodněkrát setkala
to je stejný jak s klasickým očr na dítě, naše doktorka je na to hodně háklivá a mam kolegyně, co neví co s dovolenou, protože na prázdniny přemlouví doktorku střídavě na děti a ještě se tim chlubí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nickjmeno píše:
U nás to takhle lidi s oblibou kombinují, nevim jak to dělaj, že jim to prochází, ale už jsem se s tim hodněkrát setkalato je stejný jak s klasickým očr na dítě, naše doktorka je na to hodně háklivá a mam kolegyně, co neví co s dovolenou, protože na prázdniny přemlouví doktorku střídavě na děti a ještě se tim chlubí
tady se motá tolik věcí dohromady
paní není pracující a nepotřebuje ani nikoho přesvědčit, že má nemocné dítě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit