Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Berenikee píše:
Myslim, ze byla fakt zdrava. Jen byla asi po mamince, co tatinek radsi nepousti mezi lidi
Byla napresovana do oranzovych puncochacu, baculata tak na treti, vypadala jak potomek Marfusky, ale jinak si normalne hrala. Normalne zdrave dite.No tak ja znam i mene hezke deti, ale predpokladam, ze z toho samozrejme vyrostou. Ale taky asi nejsem schopna objektivne ohodnotit svoje dite. Pro me je to naprosta hvezda jasna
Já mám nejkrásnější a nechytřejší děti ![]()
A proč to vím tak jistě??? JSOU TOTIŽ CELÍ PO MNĚ ![]()
Musim rict, ze muj syn je naprosto dokonaly…
A dokonce to rikaji vsichni okolo ![]()
Já když byla těhotná tak jsem se dívala na Krajský deníky jak fotí miminka hned v porodnici. A měla jsem strašný strach že budu mít taky tak škaredý mimino jako byly na těch fotkách. Jenže v porodnici od toho fotografa bylo škaredé i to sebekrásnější miminko ![]()
Já mám samozřejmě to nejrásnější ![]()
Moje děti jsou normal, ale vsadim se, že starší má největší oči na světě
![]()
A co je to vlastně krása? Jaký je ideál? pro každého je krásné něco jiného..Na fb jsem nedávno četla diskuzi. Jedna paní tam psala, že viděla dítě mulátko, ale tak ošklivý ještě ne. Prostě podobná diskuze jako zde, ale nakonec se objevila i maminka holčičky o které diskuze byla…Někdo jí o diskuzi řekl. Byla z toho smutná, hodila nám do diskuze fotku holčičky a byla moc hezká, takže asi tak…
![]()
No a kdyby nekdo o mem diteti rekl ze je osklive tak se mu vysmeju.
vsechny deti jsou krasne. Svym zpusobem ![]()
@helenkka píše:
Počkej, až zase popojde čas
No taky jsem si rikala
, ale on je blondacek, modre oci, dlouhe rasy, symetricky oblicej. Podle me je fakt pekny dite, i cizi lidi to tvrdi, ovsem ta povaha. Skods mluvit ![]()
@triada myslím že by se o žádném dítěti nemělo říkat že ošklivé, z toho vzniká posmívání, šikana a kdoví co ještě ![]()
@Ivčis píše:
Já když byla těhotná tak jsem se dívala na Krajský deníky jak fotí miminka hned v porodnici. A měla jsem strašný strach že budu mít taky tak škaredý mimino jako byly na těch fotkách. Jenže v porodnici od toho fotografa bylo škaredé i to sebekrásnější miminko
Já mám samozřejmě to nejrásnější
Jo to taky nechápu. Na takových fotkách jsou všechna miminka ošklivá, ale jinak krásná. Vždycky si říkám, jak to fotí blbci… ![]()
Já k tomu přistupuji taky s nadhledem.. ![]()
Kolegyně vždycky říká, že když viděla své dítě v porodnici, že fakt bylo ošklivé
Samozřejmě z legrace… ale prostě to viděla, tak jak to je.. a né, slepě, že dítě je nejkrásnější z celé porodnice.. i když ho samozřejmě milovala..:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Berenikee mmch mohla bych vidět tvoje dítě/děti popř. tvoji fotku za mlada? Abychom mohli zhodnotit, jestli můžete mezi lidi