Ošklivé dítě

1217
5.1.14 13:19

osklive dite

Jedno odlehcene tema.
Nedavno jsem byla v detskem koutku a byl tam vazne fesny tatinek s dcerou. Chucky by vedne ni byl ztelesnenim roztomilosti. Byl ji tak rok a pul, mela minimalne 15 kilo a obri hlavu se zapadlyma ocickama. A vyraz masoveho vraha. Podotykam, ze zadny down to nebyl, jen proste byla oskliva. Tatinek byl 185cm vysoky stihly brunet kolem 30tky. A je fakt, ze se nejak zvlast nesocializoval s ostatnimi kolem.

Napadlo me - dokaze rodic objektivne zhodnotit vzhled sveho ditete? Nebo kazdy zije v iluzi, ze jeho ditko je nejkrasnejsi?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
4277
5.1.14 13:20

Nežiju v iluzi, moje děti JSOU nejkrásnější! :mrgreen:

• načítám...
LuMiTa
5.1.14 13:21

@Berenikee každé dítě je krásné :-)

To dítě bylo třeba nemocné, není jen down :oops:

• Upravit
13021
5.1.14 13:21

@Berenikee já myslim, že pro ně je 100% krásná :mrgreen:.
Ale já už taky viděla jedno takové dítko-mě spíš přijdou všechny krásné :).
Ale někdy vídám „zvláštní“ děti, ale to si myslím že jsou nějak postižené-i když to nevím určitě-chovají se normálně, chodí, mluví…jen vypadají fakt tak „netradičně“ :nevim:

• načítám...
25182
5.1.14 13:22

Jak by ses k takovému dítěti stavěla ty jako rodič?

Mám děti dvě, pro mě jsou krásné, ale chápu, že někdo je tak vidět nemusí.

• načítám...
5.1.14 13:22

A japa to paninko můžeš jistě vědět, že dítě nemělo jinou genetickou vadu?

• načítám...
277
5.1.14 13:23

To by mě taky velice zajímalo, to objektivní hodnocení. Dohodly jsme se s kamarádkou, že když budu mít ošklivé dítě, že mi to poví :mrgreen: samozřejmě pokud bude zdravé, je to spíš úsměvné, ale prostě jsme se o tom s kamarádkama (některé už mají děti!) několikrát bavily :)

• načítám...
14090
:mrgreen:

Těžko soudit… moje dcera mi teda přijde jako to nejkrásnější dítě :lol:

• načítám...
720

Nevím, přijde mi to takové pokrytecké tvrdit, že všechny děti jsou pěkné. Některé ano, některé ne. Stejně jako dospělý lidé.

• načítám...
MarkétkaBeruška

@Berenikee myslím že ne, že rodič si nedokáže připustit že by jeho dítě bylo ošklivé…připustila by sis to? Třeba ta malá je opravdu nemocná…

• Upravit
17984
5.1.14 13:24

Mně se nelíbí spousta dětí, to moje je celkem ok :mrgreen:

• načítám...
15108

@Berenikee Každý v iluzi nežije, ppokud je soudnej, nicméně co by s tím mělidělat? Já navíc znám holku co byla škaredá jako dítě a je z ní v dospělosti krasavice. Kdežto z těch klasicky pěkných dětí jsou tuctovky :nevim:

• načítám...
2429

Moje dcerka je taky nejkrásnější, říká to hodně lidí, že hezčí dítko ještě neviděli :mrgreen: ale ošklivé děti jsem taky viděla, jedno se mnou často jezdilo busem, mamina si ho vždycky dala na klín a když na mě to dítko koukalo tak jsem se normálně bála :oops:

• načítám...
12272

Tak já dlouho nemohla otěhotnět a už mi to lezlo na mozek. Už jsem měla alergii na všechny ty mimísky v nákupákách a prostě všude okolo a s manželem jsme si třeba říkali: to je ale ošklivé dítě. No a pak jsem otěhotněla a říkala si, že za tyhle kecy budu mít to nejošklivější dítě na světě. :mrgreen: No a musím sebekriticky napsat, že máme to nejkrásnější dítě na světě. :mrgreen: :P

• načítám...
Padre Paolo
5.1.14 13:26

V tomhle jsem absolutně objektivní, kritický i k vlastním mnoha potomkům, takže mohu odpovědně prohlásit, že nejkrásnější, nejhodnější a nejchytřejší děti jsou ty moje.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby