Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Berenikee píše:
No tak to znamena, ze ty dokonala tedy jsi!:mr
green:
Já dokonalá nejsem, ale na rozdíl od tebe si svoje chyby jsem schopná přiznat ![]()
@Kelsey píše:
musíš odstřihnout zvonek a máš klid
jsme tu 8 let a ještě žádný nemáme
aby návštěvy věděli jak jsou vítané
a vždycky jsem říkala, že kolem dále plot pod proudem a zlýho psa na zahradu ![]()
@Berenikee Založila jste to jako „odlehčené téma“ a krása se pochopitelně objektivně hodnotit nedá.
Nicméně to dítě, o kterém píšete hned v prvním příspěvku bude nemocné a i kdyby ne, tedy bude s velkou pravděpodobností handicapované, a to věru není odlehčné téma.
Na hluboké filozofické úvahy nemáte a zdá se, že vám chybí nejen empatie, ale i takt a vychování.
A to je zas váš handicap.
@Sebinah píše:
A podľa mňa je najkrajší moj chlap a hotovo. žiadne dieťa nieje také rozkošné![]()
wow
holka toho jsi sem dávat neměla..teď ti po něm půjde půlka emimina
![]()
@K-Black myslím, že se marně snažíš. Zakladatelka je tak zaslepena vlastní bezchybností, že nepřizná, že přestřelila…on hloupý člověk si svou hloupost neuvědomuje, proto se jim i snáž žije. Jestli si pamatuješ, jak v Nesmrtelné tetě přijde král o rozum a jak se mu uleví ![]()
@cher píše:
@K-Black myslím, že se marně snažíš. Zakladatelka je tak zaslepena vlastní bezchybností, že nepřizná, že přestřelila…on hloupý člověk si svou hloupost neuvědomuje, …
Přesně tak: Inteligentní člověk o sobě neustále pochybuje a přezkoumává vlastní myšlenky.
Hlupák o sobě nepochybuje. Hlupák sám sebe vidí jako dokonalého.
@Berenikee dokážeš si představit, jak by asi bylo rodičům, kdyby věděli, jak o jejich milovaným dítěti takhle někdo mluví
Brrr, je mi z toho zle ![]()
Zdravím,
diskuzi jsem zamkla. Téma je kontroverzní a vyvolává hádky.
Maruška
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat