Ošklivé dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
30628
5.1.14 14:15
@medun píše:
co dotáhnul? Mě by to zajímalo :D

Mě taky. Ať vím, na co se mám jako tchýně nachystat :mrgreen:

• načítám...
4262

Moje prababička vždycky říkala: „Co po malovaný misce, když je prázdná.“

@Berenikee Neznám tě, ale soudě dle tvých příspěvků to na tebe sedna jak zadek na hrnec. Posuzovt takhle malý děti? Řešit jestli jsou pěkné po tátovi nebo krásnější po mamince? To je trošku mimo, ne? Důležité je, že jsou zdravé a šťastné. Pak nemáme u desetiletých holek řešit anorexii :nevim:

• načítám...
2445
@Berenikee píše:
Tady se zakladaji diskuze, zda si nekdo prdne nebo neprdne a tady se rozcilite nad diskuzi o hezkych a nehezkyh detech… :mrgreen:

Nicmene, ja si objektivne nemyslim, ze mam nejkrasnejsi dite na planete, ale rozhodne ji to rikam. Pro me je nejvetsi devizou jeji pohodova a spolecenska povaha. A ocekavam, ze v jeji puberte dostanu tafku.
A co se vzhledovych genu tyce, ja byla hezke dite, v puberte jsem ztloustla a tim jsem byla fakt oskliva. Taky se mi deti smali, ze mam velkej zadek apod. Takze ji chci toho uchranit, aby tohle nezazila. Proto bych nikdy zadne dite nekritizovala nahlas. Tady ale nahlas nemluvim. Krome toho to dite bylo ruske narodnosti, takze ani tady jeho rodice asi nebudou.

Rikejte si co chcete, ale vzhled je dulezity - ne nejdulezitejsi! ale pocita se. ve spolecnosti, v zamestnani, pri hledani partnera…

Jj, to máš pravdu…

Já teda jednou taky viděla strašně ošklivou holčičku. Měla asi 2 roky, byla úplně plešatá a měla podivný tvar hlavy. Nahoře úzkou a od lícních kosti se výrazně rozšiřovala. Byla typ albína. Žádné řasy a obočí.

No tehdy jsem si řekla, že jsem fakt ráda, že malý je „normální“. Musí to být těžké i pro ty rodiče vidět, jak ostatní pokukují.

• načítám...
ShadowHunter
5.1.14 14:16
@zuzulenda píše:
Já nevím jak teda chceš zabránit, aby dcera nezažila to co ty. Když se chováš skoro stejně jako ti, co se ti posmívali. :roll: Spíš předpokládám, že z ní bude ta, co se bude posmívat :poblion:
Ano, vzhled je důležitý, zvláště v dnešní době (bohužel). Ale ty na mně působíš, že jsi paní dokonalá, nejkrásnější, atp… :nevim: :?Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:15
:think: :think: dceruška bude právě v roli těch šikanátorů, když je mátinka taková skot domácí ženského pohlaví :mrgreen:
  • Upravit
852
5.1.14 14:17

@Berenikee Ty v iluzi nezijes, podle me mas opravdu krasne dite, tak muzes byt klidna.
A to byl asi smysl diskuze…?

Jinak k tematu… Myslim, ze rodic muze byt ohledne sveho ditete objektivni, a to asi ten, pro nejz krasa tolik neznamena. Protoze k cemu to vlastne je? Stejne ho nebudes milovat min.

Nemam takova prohlaseni o osklivosti rada u dospelych, natoz u deti. Nic to neznamena. Muze to akorat ublizit.

Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:18

• načítám...
680
5.1.14 14:18

Tak u nas ve meste je jeden chlapecek, je mu asi pet ale ma asi stopadesat kilo a prohani se na malem trakturku.. :zed: za vzhled nikdo nemuze, ale proc proboha nekteri rodice takhle sve deti vyziraj? :roll: :nevim:

• načítám...
3910
5.1.14 14:18

@ShadowHunter Jojo, pak jsem to v příspěvku opravila, že bude ta šikanátorka :-?
Jinak „taková skot domácí ženského pohlaví“ :mrgreen: :palec:

• načítám...
ShadowHunter
5.1.14 14:19
@zuzulenda píše:
@ShadowHunter Jojo, pak jsem to v příspěvku opravila, že bude ta šikanátorka :-?
Jinak „taková skot domácí ženského pohlaví“ :mrgreen: :palec:

nechtěla jsem urazit krávu (nemyslím zakladatelku) a banánka taky dostat nechci :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
15109
5.1.14 14:19

@laducha Vlítnul domů v botech, že má balonek, ale byl celej od hovna, prý byli krmit kočičku. Takže jsem vytírala a drbala koberec :cert: Ani nepostřehnul, že zrovna nevoní. Kočička tam asi měla někde záchůdek :roll:

• načítám...
cher
5.1.14 14:20
@kitty123 píše:
Tak u nas ve meste je jeden chlapecek, je mu asi pet ale ma asi stopadesat kilo a prohani se na malem trakturku.. :zed: za vzhled nikdo nemuze, ale proc proboha nekteri rodice takhle sve deti vyziraj? :roll: :nevim:

A ty víš, že ho vyžrali? Že není nemocný? A dokonce se prohání na traktůrku? 8o zavřít někam za plot

• Upravit
@terinka4444 píše:
ty jo, když to víš, proč to tu hlásíš takhle veřejně :cert: neumíš udržet tajemství? :cert:

Jen ať to všichni vědí.

• načítám...
ShadowHunter
@kitty123 píše:
Tak u nas ve meste je jeden chlapecek, je mu asi pet ale ma asi stopadesat kilo a prohani se na malem trakturku.. :zed: za vzhled nikdo nemuze, ale proc proboha nekteri rodice takhle sve deti vyziraj? :roll: :nevim:
:roll: :roll: :roll: :roll:
  • Upravit
15109
5.1.14 14:21

@kitty123 Spíš jak to dokážou, nad tím jsem vždy přemýšlela, moje děti si nikdy navíc nevzaly ani kousek, blinkaly by :think:

• načítám...
sophinka1
5.1.14 14:23
@kitty123 píše:

no ty jsi jak rádio. určitě seš si jistá, že není nemocný, že :evil:

• Upravit
22614
5.1.14 14:23

@syselinka smarija ten tvuj podpis… ja to chteka zamacknout, sem myslela, ze mi po displeji leze blecha..

K tematu. Moje deti jsou pro me ty nejkrasnejsi. Uz jsen potkala par dsti, ktee se mi moc nelibily, ale zadne nebylovylozene osklive…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby