Ošklivé dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
cher
5.1.14 14:48
@kitty123 píše:
Jsem z maleho mesta, takze se zname vsichni vcetne nemoci.. takze nemusim byt vedma, abyh vedela ze je to rodinka co rada papa!

Jsem taky z malého města a povinnost hlásit soukromé věci se ke mně zatím nedonesla :think:, to máte ve vyhlášce?

• Upravit
38135
5.1.14 14:50
@K-Black píše:
a ty jsi někomu řekla že jeho dítě je ošklivé? to se prostě neříká, takže to nikdo nemohl říct ani tobě, ale věř že někomu se taky nelíbí ;)

jj, vzdycky vsichni reknou, ze je dite krasne, i kdyz se jim nelibi - nechteji urazit, nedela se to
taky pochvalim, i kdyz se mi nelibi

• načítám...
sophinka1
5.1.14 14:50
@kitty123 píše:
Jsem z maleho mesta, takze se zname vsichni vcetne nemoci.. takze nemusim byt vedma, abyh vedela ze je to rodinka co rada papa!

jsi trapná :roll: a navíc ještě musíš být super sousedka-drbna. Nás je tady všehovšudy 30,ale co kdo jí fakt netuším 8o mmch má dcera jí prakticky jenom jablka v 10 letech má 22 kg. Možná, kdybys byla mojí sousedkou, hlásila bys mě za týrání hladem :roll: :lol:

• Upravit
sophinka1
5.1.14 14:51
@cher píše:
Jsem taky z malého města a povinnost hlásit soukromé věci se ke mně zatím nedonesla :think:, to máte ve vyhlášce?

prostě místní drbna je to :mrgreen:

• Upravit
13021
5.1.14 14:52

@jane-e Jani ale o Vojtikovi jsi řekla upřímně že se ti líbí viď :mrgreen:?

• načítám...
38135
5.1.14 14:54
@ametyst píše:
@jane-e Jani ale o Vojtikovi jsi řekla upřímně že se ti líbí viď :mrgreen:?

jasne ze jo :! Vojtik je skvelej :*
a ja se pretvarovat neumim, kdyby se mi nelibil, tak to za cely odpoledne poznas ;)

• načítám...
K-Black

Jinak my jsme rodinka k pohledání, muž je za tři, já s holkou rachytik, syn je jak bidlo, takže třeba nás nějaká všímavá sousedka řeší stylem, že nám muž všechno sežere, když jsme všichni podvyživený :zed:

• Upravit
2445
@sophinka1 píše:
jsi trapná :roll: a navíc ještě musíš být super sousedka-drbna. Nás je tady všehovšudy 30,ale co kdo jí fakt netuším 8o mmch má dcera jí prakticky jenom jablka v 10 letech má 22 kg. Možná, kdybys byla mojí sousedkou, hlásila bys mě za týrání hladem :roll: :lol:

Tak proto ještě nemusí být drbna. Někdy to není těžké poznat. Když k nám přišli známí, co měli výrazně obtloustlou dcerku a ta zásadně pila jen sladké nápoje typu kofola, sprite apod., na ovoce a zeleninu říkala FŮŮŮJ a valila jedny bonbóny za druhýma, tak nebylo těžké udělat si obrázek jak jí.

• načítám...
13021
5.1.14 14:55

@jane-e :D :hug:
Davídek je taky bourák :palec:

• načítám...
680
5.1.14 14:55
@sophinka1 píše:
@kitty123 třeba tady :
Praderův–Williho syndrom (PWS) je vzácné genetické onemocnění charakteristické nezvladatelnou chutí k jídlu, malým vzrůstem, hypogonadismem a mírnou mentální retardací. Projevy PWS jsou způsobené poruchou funkce hypotalamu a liší se v závislosti na věku pacienta. PWS patří mezi patologie způsobené dysregulací imprintingu. Výskyt je sporadický. Prevalence je stejná u dívek i u chlapců

Dobre, muze si kazdy obeznejsi clovek hledat nemoci, a omluvat tak svoji tloustku a svych deti. Znam rodinu, co jsou vsichni silni a tvrdi ze je to hezke a my hubeny jsme nechutny.. a co ty jejich chudaci deti, co je uz od narozeni cpou medem a marmeladou.. ty si to vybratnemuzou.. obeznich deti pribyva.. to maj vsichni tenhle syndrom? :think:

• načítám...
21910
5.1.14 14:56
@Berenikee píše:
ale klidne si poslus. klidne ti poradim - mam 6 kilo nadvahu, jedno oboci vys nez druhe, previsla vicka, nosoretni vrasky, jizvu na hornim rtu…

Radu opravdu nepotrebuju, diky. Staci mi, jak se vyjadrujes.

• načítám...
sophinka1
5.1.14 14:57

@kitty123 je spousta nemocí ;) jen ti chci ukázet, že ne vždy je všechno jak vypadá, viz třeba má dcera ;)

Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:58

• Upravit
38135
5.1.14 14:57
@ametyst píše:
@jane-e :D :hug:
Davídek je taky bourák :palec:
:hug: :hug:
tesim se na dalsi sraz :kytka:
  • načítám...
680
5.1.14 14:59
@pepřenka píše:
Tak proto ještě nemusí být drbna. Někdy to není těžké poznat. Když k nám přišli známí, co měli výrazně obtloustlou dcerku a ta zásadně pila jen sladké nápoje typu kofola, sprite apod., na ovoce a zeleninu říkala FŮŮŮJ a valila jedny bonbóny za druhýma, tak nebylo těžké udělat si obrázek jak jí.

To jsem mela na mysli.. :kytka: trapne je, ze tu hned nekdo musi utocit :nevim:

• načítám...
1601
5.1.14 15:01
@AramisDeMar píše:
Taky vám přijde, že čím ošklivější jako dítě, tím hezčí jako dospělý a obráceně?

Ano, dřív jsem o tom byla na 100% přesvědčená, ovšem co mám svoje děti, tak váhám. Až budou dospělí, tak budou asi strášně ošklivý. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby