Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@K-Black píše:
a ty jsi někomu řekla že jeho dítě je ošklivé? to se prostě neříká, takže to nikdo nemohl říct ani tobě, ale věř že někomu se taky nelíbí
jj, vzdycky vsichni reknou, ze je dite krasne, i kdyz se jim nelibi - nechteji urazit, nedela se to
taky pochvalim, i kdyz se mi nelibi
@kitty123 píše:
Jsem z maleho mesta, takze se zname vsichni vcetne nemoci.. takze nemusim byt vedma, abyh vedela ze je to rodinka co rada papa!
jsi trapná
a navíc ještě musíš být super sousedka-drbna. Nás je tady všehovšudy 30,ale co kdo jí fakt netuším
mmch má dcera jí prakticky jenom jablka v 10 letech má 22 kg. Možná, kdybys byla mojí sousedkou, hlásila bys mě za týrání hladem
![]()
@cher píše:
Jsem taky z malého města a povinnost hlásit soukromé věci se ke mně zatím nedonesla, to máte ve vyhlášce?
prostě místní drbna je to ![]()
@jane-e Jani ale o Vojtikovi jsi řekla upřímně že se ti líbí viď
?
Jinak my jsme rodinka k pohledání, muž je za tři, já s holkou rachytik, syn je jak bidlo, takže třeba nás nějaká všímavá sousedka řeší stylem, že nám muž všechno sežere, když jsme všichni podvyživený ![]()
@sophinka1 píše:
jsi trapnáa navíc ještě musíš být super sousedka-drbna. Nás je tady všehovšudy 30,ale co kdo jí fakt netuším
mmch má dcera jí prakticky jenom jablka v 10 letech má 22 kg. Možná, kdybys byla mojí sousedkou, hlásila bys mě za týrání hladem
![]()
Tak proto ještě nemusí být drbna. Někdy to není těžké poznat. Když k nám přišli známí, co měli výrazně obtloustlou dcerku a ta zásadně pila jen sladké nápoje typu kofola, sprite apod., na ovoce a zeleninu říkala FŮŮŮJ a valila jedny bonbóny za druhýma, tak nebylo těžké udělat si obrázek jak jí.
@sophinka1 píše:
@kitty123 třeba tady :
Praderův–Williho syndrom (PWS) je vzácné genetické onemocnění charakteristické nezvladatelnou chutí k jídlu, malým vzrůstem, hypogonadismem a mírnou mentální retardací. Projevy PWS jsou způsobené poruchou funkce hypotalamu a liší se v závislosti na věku pacienta. PWS patří mezi patologie způsobené dysregulací imprintingu. Výskyt je sporadický. Prevalence je stejná u dívek i u chlapců
Dobre, muze si kazdy obeznejsi clovek hledat nemoci, a omluvat tak svoji tloustku a svych deti. Znam rodinu, co jsou vsichni silni a tvrdi ze je to hezke a my hubeny jsme nechutny.. a co ty jejich chudaci deti, co je uz od narozeni cpou medem a marmeladou.. ty si to vybratnemuzou.. obeznich deti pribyva.. to maj vsichni tenhle syndrom? ![]()
@Berenikee píše:
ale klidne si poslus. klidne ti poradim - mam 6 kilo nadvahu, jedno oboci vys nez druhe, previsla vicka, nosoretni vrasky, jizvu na hornim rtu…
Radu opravdu nepotrebuju, diky. Staci mi, jak se vyjadrujes.
@kitty123 je spousta nemocí
jen ti chci ukázet, že ne vždy je všechno jak vypadá, viz třeba má dcera ![]()
Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:58
@pepřenka píše:
Tak proto ještě nemusí být drbna. Někdy to není těžké poznat. Když k nám přišli známí, co měli výrazně obtloustlou dcerku a ta zásadně pila jen sladké nápoje typu kofola, sprite apod., na ovoce a zeleninu říkala FŮŮŮJ a valila jedny bonbóny za druhýma, tak nebylo těžké udělat si obrázek jak jí.
To jsem mela na mysli..
trapne je, ze tu hned nekdo musi utocit ![]()
@AramisDeMar píše:
Taky vám přijde, že čím ošklivější jako dítě, tím hezčí jako dospělý a obráceně?
Ano, dřív jsem o tom byla na 100% přesvědčená, ovšem co mám svoje děti, tak váhám. Až budou dospělí, tak budou asi strášně ošklivý.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jsem taky z malého města a povinnost hlásit soukromé věci se ke mně zatím nedonesla
, to máte ve vyhlášce?