Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@tiffany
ale ja s tim tatinkem nic neresila, ani mu nic nenaznacovala ![]()
@kitty123 třeba tady :
Praderův–Williho syndrom (PWS) je vzácné genetické onemocnění charakteristické nezvladatelnou chutí k jídlu, malým vzrůstem, hypogonadismem a mírnou mentální retardací. Projevy PWS jsou způsobené poruchou funkce hypotalamu a liší se v závislosti na věku pacienta. PWS patří mezi patologie způsobené dysregulací imprintingu. Výskyt je sporadický. Prevalence je stejná u dívek i u chlapců
@zuzulenda píše:
@AramisDeMar Tu starší máš prostě raději![]()
ale prd, tý mladší nedáváme najíst ![]()
@Berenikee píše:
protoze to neni tematem diskuze
A co jako
, tematem, ktere jsi zalozila, sis o to neprimo rekla, hodnotis vzhled jinych, ale jini nemuzou hodnotit vzhled tvuj??Ou jeee
Holky já na dovolené potkala rodinu co měla dvě holčičky. Ta jedna byla taková zvláštní, jsem si říkala „ta je fakt divná“. A pak když jsem ji viděla stát tak ta holčička trpěla tim trpasličím syndromem, byla strašně malinká, odstáté ouška, takový malý obličejík…ale pak když jsem ji viděla jak tam běhá, tancuje, směje se…přišla mi strašně roztomilá
. Nikdy jsem takové dítko neviděla a ti lidé byli ze Slovenska dokonce. A bylo vidět jak svoji holčičku strašně milují a ona je
. A byli to opravdu hezcí lidé.
Takže ta tloušťka věřím že je kvůli tomu že to dítě má opravdu nějaký problém. U nás jsem taky znala jednu takovou holčičku co byla strašlivě tlustá, děti se jí smály, nechtěly si s ní hrát. Pak zjistili že jí schází nějaké hormony a proto tak tloustne. Dodnes je silná, ale umí se hezky obléknout, a má i muže a dítě-a mimochodem ačkoliv oba s manželem opravdu žádní krasavci, jejich dítko je hezké ![]()
@alameda píše:
Ja vidavam casto skatede deti, i mimina. Nejlepsi je jak ho vidim a nekdo o nem rika ze je krasny…a me se treba vubec nelibi. Kazdy ma jiny vkus. Me vsichni rikaji ze mame pekne deti. Uz od miminka. Je fakt ze nikdy nebyli ponackani, flekati, rudi…proste krasni buclati, vyhlazeni…proste pro me byli a jsou nejkrasnejsi. Segra mi treba rekla ze se ji mala nelibi, jak mela mesic dva…do dneska nechapu co jako se ji na ni nelibilo:)
a ty jsi někomu řekla že jeho dítě je ošklivé? to se prostě neříká, takže to nikdo nemohl říct ani tobě, ale věř že někomu se taky nelíbí ![]()
@Berenikee píše:
@tiffany
ale ja s tim tatinkem nic neresila, ani mu nic nenaznacovala
To jsem já taky nepsala.
Neboli řešíš to tady, tak si to schytáš tady. ![]()
Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:46
@Eemii píše:
A co jako, tematem, ktere jsi zalozila, sis o to neprimo rekla, hodnotis vzhled jinych, ale jini nemuzou hodnotit vzhled tvuj??Ou jeee
ale klidne si poslus. klidne ti poradim - mam 6 kilo nadvahu, jedno oboci vys nez druhe, previsla vicka, nosoretni vrasky, jizvu na hornim rtu…
Jsem z maleho mesta, takze se zname vsichni vcetne nemoci.. takze nemusim byt vedma, abyh vedela ze je to rodinka co rada papa!
@Berenikee píše:
ale klidne si poslus. klidne ti poradim - mam 6 kilo nadvahu, jedno oboci vys nez druhe, previsla vicka, nosoretni vrasky, jizvu na hornim rtu…
Tak jak si pak dovoluješ kritizovat ostatní, když nejsi dokonalá?
![]()
@kitty123 píše:
Jsem z maleho mesta, takze se zname vsichni vcetne nemoci.. takze nemusim byt vedma, abyh vedela ze je to rodinka co rada papa!
Tak jim to nezáviď a najez se taky ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat