Ošklivé dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3910
5.1.14 14:30

@AramisDeMar Tu starší máš prostě raději :-D :lol:

• načítám...
1217
5.1.14 14:32

Kdyz se bavite o te tloustce…proc se u vsech diskuzi o hubnuti ty zensky pak navzajem nelitujou a neposilaj k doktorovi, kdyz kazda nadvaha je nemoc, od stitne zlazy apod…?

No nic, koukam, ze 90% dam tady pochopila o cem je diskuze a normalne napsaly svuj nazor. Vsem moc dekuji!… a ty tri ctyri ne-damy, co tu resi mou povahu ci vzhled, coz nebylo vubec predmetem diskuze, se, predpokladam, stejne prezentuji i v ostatnich diskuzich. Takze na to netreba reagovat.

• načítám...
703
5.1.14 14:34

Holky vy teda perlíte :D dítě ještě nemám, ale z těch komentářů se děsím jak bude vypadat vůbec.

Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:37

• načítám...
21910

@Berenikee a proc by se nemohl resit vzhled tvuj, kdyz ty resis vzhled jinych? 8o ;)

• načítám...
3910
@Berenikee píše:
Kdyz se bavite o te tloustce…proc se u vsech diskuzi o hubnuti ty zensky pak navzajem nelitujou a neposilaj k doktorovi, kdyz kazda nadvaha je nemoc, od stitne zlazy apod…?

Víš proč?! Protože většina těchto žen ví, že je to z jídla a ne kvůli poškozené štítné žláze! :-) :roll:

• načítám...
15110
5.1.14 14:35
@sophinka1 píše:
foceno v dubnu :lol:

Tahle holčička tedy nevypadá, že by se chystala vyválet v blátě, ale asi klame tělem :pankac: :lol:

• načítám...
12272
@Berenikee píše:
Kdyz se bavite o te tloustce…proc se u vsech diskuzi o hubnuti ty zensky pak navzajem nelitujou a neposilaj k doktorovi, kdyz kazda nadvaha je nemoc, od stitne zlazy apod…?No nic, koukam, ze 90% dam tady pochopila o cem je diskuze a normalne napsaly svuj nazor. Vsem moc dekuji!… a ty tri ctyri ne-damy, co tu resi mou povahu ci vzhled, coz nebylo vubec predmetem diskuze, se, predpokladam, stejne prezentuji i v ostatnich diskuzich. Takze na to netreba reagovat.

No dělají jen to, co děláš ty. Nebo ty si myslíš, že ten tatínek šel s tím dítětem do dětského koutku proto, abys ho mohla řešit? :mrgreen: 8o

• načítám...
680
@zuzulenda píše:
Vidíš na nás by taky spousta lidi mohla koukat tak, že dítěti naopak nedáme najíst, že je podvyživené :roll: Jenže malá se cpe vším možným i nemožným a při cca 115cm váží nějakých 17kg a bude mít 5let. Když se někde vysleče, tak to je otřesné :-D Musím ji do léta vykrmit, nebo si o nás budou lidi říkat kdoví co :roll: :-)

My jsme taky rodina kostiku a to jime vsichni doooooost.. pokud deti papaj spravne a neschazi jim ziviny, tak ok.. ale kdyz vidim, ze mi detatko tloustne, tak nedostane ani bombon :nevim: jde preci o jeho zdravi

• načítám...
ShadowHunter
5.1.14 14:36
@zuzulenda píše:
@ShadowHunter No jo, co naděláš. :mrgreen:
:nevim: :nevim: nic
  • Upravit
1217
5.1.14 14:36
@Eemii píše:
@Berenikee a proc by se nemohl resit vzhled tvuj, kdyz ty resis vzhled jinych? 8o ;)

protoze to neni tematem diskuze :idea:

• načítám...
329
5.1.14 14:37

Ja vidavam casto skatede deti, i mimina. Nejlepsi je jak ho vidim a nekdo o nem rika ze je krasny…a me se treba vubec nelibi. Kazdy ma jiny vkus. Me vsichni rikaji ze mame pekne deti. Uz od miminka. Je fakt ze nikdy nebyli ponackani, flekati, rudi…proste krasni buclati, vyhlazeni…proste pro me byli a jsou nejkrasnejsi. Segra mi treba rekla ze se ji mala nelibi, jak mela mesic dva…do dneska nechapu co jako se ji na ni nelibilo:)

• načítám...
30628

@sophinka1 Pěkná fotka i dcera ;)
Foceno v květnu :mrgreen:

• načítám...
sophinka1
@boball píše:
Tahle holčička tedy nevypadá, že by se chystala vyválet v blátě, ale asi klame tělem :pankac: :lol:

prvně zapózovat jako modelka přece :roll: to obalená blátem nemůže

• Upravit
K-Black
5.1.14 14:38

Tak jsem si na doporučení kolegyně projela diskuzi, a prý stačí příspěvky zakladatelky a teda fakt mám dost 8o

Osobně se mi líbí taky málo dětí, což je naprosto přirozené, nejsem na ně zvyklá, nemám je nakoukané. Pokud některé znám delší dobu, tak se mi líbí. Ale teda takhle hanit malé děcko 8o @Berenikee ty jsi tak omezená, až to ani nejde popsat. uvědomuješ si kolik je nemocí, které ta holčička mohla mít? pak sem flákneš svoji fotku a čekáš co? holčičku máš pěknou, ale ty žádná krasava nejsi, plus si myslím že jsi dost při těle, takže mezi lidi radši nelez, protože spoustě lidem se oplácaní lidé nelíbí ;) takže jo, záleží na vzhledu :lol: ale soudit malé rok a půl staré dítě :roll: :roll: :roll:
Jako fakt snesu hodně, ale z tebe mi je blbě. A teď si vem že je tady jedna maminka a ta má chlapečka, který měl kolem třech let já nevím přes 25 kilo, možná víc, to je hnus co? a víš co? má závažnou nemoc.

Jdu nebo se odvážu :zed:

• Upravit
4277
5.1.14 14:38
@Berenikee píše:
protoze to neni tematem diskuze :idea:

nějak to na mě hází dojem, že nesneseš kritiku sebe sama…?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby