Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@chatwenna píše:
@sophinka1 To jsou ctyri ruzne deti…?
vlevo dcera, vpravo tatinek a pod nim ja jako dite
@sophinka1 Ja bych chtela hromadne foto cele familie…
(jestli se teda vlezete do objektivu) ![]()
@Berenikee píše:
Kazdopadne dekuji vsem za nazory. taky souhlasim s tim, ze i kdyz vidim skarede decko, nebudu to rikat nahlas. ale nazor mit budu. a pochvalim ten svetrik, jak tady nekdo vtipneoznamenal
A taky znam par takovych, co byli jako deti nehezke a jsou z nich velmi atraktivni lide.A ty, co si mysli, ze jsem idiot, protoze me zajima neco co je podle nich nizke a ubohe… at se zamysli nad sebou, proc je piburuje tema vzhledu…
Tak jsem se zamyslela a došla k závěru, že mě to pobuřuje proto, že jsem nejenom krásná, ale hlavně chytrá ![]()
@Berenikee mě vůbec nepobuřuje téma vzhledu taky si nemyslim, že jsou všechny děti krásný (samozřejmě pro rodiče určitě jo), ale ty to tak nějak zvláštně prezentuješ. Působí to dost nafoukaně ano máš krásný miminko a ty taky nevypadáš špatně, ale ta omáčka k tomu ![]()
@Mirka Dušínová píše:
Tak jsem se zamyslela a došla k závěru, že mě to pobuřuje proto, že jsem nejenom krásná, ale hlavně chytrá
Mirka Dusinova rulezz ![]()
Mně se teda novorozené miminka většinou nelíbí, ale ta moje teda byla fakt krásná
Pamatuji si když jsme se ženské v práci sebraly a šly jsme za kolegyní co se ji narodil syn, úplně se lekla když nás viděla a pak začala brečet, že je strašně škaredej, že vypadá jak z Jedličkárny a že radši ani nechodí ven, aby ji někdo nekoukl do kočárku.
Měla pravdu, ale teď je z něj pěknej borec, po kterým holky letí ![]()
Že by bylo nějaký dítě vyloženě ošklivý říct nemůžu, spíš se nad ním rozplývám méně
Obecně se málokdy rozplývám nad chlapečkama. Cizí lidi si mezi sebou celkem často šuškají Jéé viděls, to byla krásná holčička. Koukají přitom na starší, takže to se dmu pýchou a bez rozpaků řeknu, že starší je opravdu hezká. Mladší má zas krásný oči, veliký modrý po tatínkovi. Jinak je úplně normální střed. Starší byla třeba podle mých měřítek podprůměr, když jí bylo kolem roku, mladší zas byla podivná jako mimino. Snažila jsem se to popsat co nejvíc objektivně
Jinak samozřejmě moje děti jsou pro mě nejkrásnější celým svým celkem, jak exteriérem, tak povahou, stylem vyjadřování, pohybem.
@Berenikee Mám hezkou dceru, ale hlavně mi to nepřijde jako „odlehčené téma“.
@chatwenna píše:
Byt tebou tak udelam neco s tim nosem…
to bylo první, co mě napadlo, když jsem koukla na tu fotku
ale malá je hezoučká.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
víc než dobrý