Ošklivé dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
ShadowHunter
5.1.14 13:58
@zuzulenda píše:
Tak já jako dítě bylo ošklivá. Teď si myslím, že je to docela dobrý, ale nenosím nosánek nahoru :oops: :roll: A stejně mně vadí to, že někdo takhle hodnotí někoho úplně cizího. Kdyby sis to myslela, budiž, ale ty kvůli tomu zakládáš diskuzi :roll: :roll: :roll:

víc než dobrý :pankac: :pankac:

• Upravit
1217
5.1.14 14:00
@chatwenna píše:
@sophinka1 To jsou ctyri ruzne deti…? :-D

vlevo dcera, vpravo tatinek a pod nim ja jako dite

• načítám...
chatwenna

@sophinka1 Ja bych chtela hromadne foto cele familie…

(jestli se teda vlezete do objektivu) :-D

• Upravit
3182

@zuzulenda mam stejny nazor :mavam:

• načítám...
@Berenikee píše:
Kazdopadne dekuji vsem za nazory. taky souhlasim s tim, ze i kdyz vidim skarede decko, nebudu to rikat nahlas. ale nazor mit budu. a pochvalim ten svetrik, jak tady nekdo vtipneoznamenal :-)
A taky znam par takovych, co byli jako deti nehezke a jsou z nich velmi atraktivni lide.A ty, co si mysli, ze jsem idiot, protoze me zajima neco co je podle nich nizke a ubohe… at se zamysli nad sebou, proc je piburuje tema vzhledu… ;)

Tak jsem se zamyslela a došla k závěru, že mě to pobuřuje proto, že jsem nejenom krásná, ale hlavně chytrá :lol:

• načítám...
3276
5.1.14 14:01

@Berenikee mě vůbec nepobuřuje téma vzhledu taky si nemyslim, že jsou všechny děti krásný (samozřejmě pro rodiče určitě jo), ale ty to tak nějak zvláštně prezentuješ. Působí to dost nafoukaně ano máš krásný miminko a ty taky nevypadáš špatně, ale ta omáčka k tomu :roll:

• načítám...
chatwenna
5.1.14 14:02
@Mirka Dušínová píše:
Tak jsem se zamyslela a došla k závěru, že mě to pobuřuje proto, že jsem nejenom krásná, ale hlavně chytrá :lol:

Mirka Dusinova rulezz :-D

• Upravit
11514

Mně se teda novorozené miminka většinou nelíbí, ale ta moje teda byla fakt krásná :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Pamatuji si když jsme se ženské v práci sebraly a šly jsme za kolegyní co se ji narodil syn, úplně se lekla když nás viděla a pak začala brečet, že je strašně škaredej, že vypadá jak z Jedličkárny a že radši ani nechodí ven, aby ji někdo nekoukl do kočárku. :mrgreen: Měla pravdu, ale teď je z něj pěknej borec, po kterým holky letí :pankac:

• načítám...
3276

@Mirka Dušínová a tomu řikám vražedná kombinace :mrgreen:

• načítám...
3910
5.1.14 14:03

@ShadowHunter Děkuji :oops: :hug: možná to teď chápu po svém, tak se omlouvám :-D 

• načítám...
ShadowHunter
5.1.14 14:04

@zuzulenda :think: viděla jsem album, a chlap nejsem :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
10351
5.1.14 14:04

Že by bylo nějaký dítě vyloženě ošklivý říct nemůžu, spíš se nad ním rozplývám méně :mrgreen: Obecně se málokdy rozplývám nad chlapečkama. Cizí lidi si mezi sebou celkem často šuškají Jéé viděls, to byla krásná holčička. Koukají přitom na starší, takže to se dmu pýchou a bez rozpaků řeknu, že starší je opravdu hezká. Mladší má zas krásný oči, veliký modrý po tatínkovi. Jinak je úplně normální střed. Starší byla třeba podle mých měřítek podprůměr, když jí bylo kolem roku, mladší zas byla podivná jako mimino. Snažila jsem se to popsat co nejvíc objektivně :) Jinak samozřejmě moje děti jsou pro mě nejkrásnější celým svým celkem, jak exteriérem, tak povahou, stylem vyjadřování, pohybem.

• načítám...
1248
5.1.14 14:05
@AramisDeMar píše:
Nežiju v iluzi, moje děti JSOU nejkrásnější! :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mám ten samý názor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
19790
5.1.14 14:05

@Berenikee Mám hezkou dceru, ale hlavně mi to nepřijde jako „odlehčené téma“.

• načítám...
69235
5.1.14 14:06
@chatwenna píše:
Byt tebou tak udelam neco s tim nosem…

to bylo první, co mě napadlo, když jsem koukla na tu fotku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ale malá je hezoučká.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby