Ošklivé dítě

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
cher
5.1.14 13:54
@chatwenna píše:
Byt tebou tak udelam neco s tim nosem…

Jo, taky se mi moc nelíbí, nezaložíme diskuzi, jestli ten nos je pro její matku hezký nebo ne? :think:

• Upravit
ShadowHunter
@sophinka1 píše:
Se chlubíte fotkama jo? :mrgreen:
:srdce: :srdce: bobátka krásné :srdce:
  • Upravit
1217

Kazdopadne dekuji vsem za nazory. taky souhlasim s tim, ze i kdyz vidim skarede decko, nebudu to rikat nahlas. ale nazor mit budu. a pochvalim ten svetrik, jak tady nekdo vtipneoznamenal :-)
A taky znam par takovych, co byli jako deti nehezke a jsou z nich velmi atraktivni lide.

A ty, co si mysli, ze jsem idiot, protoze me zajima neco co je podle nich nizke a ubohe… at se zamysli nad sebou, proc je piburuje tema vzhledu… ;)

• načítám...
chatwenna

@sophinka1 To jsou ctyri ruzne deti…? :-D

• Upravit
2445
5.1.14 13:55
@Berenikee píše:
Jedno odlehcene tema.
Nedavno jsem byla v detskem koutku a byl tam vazne fesny tatinek s dcerou. Chucky by vedne ni byl ztelesnenim roztomilosti. Byl ji tak rok a pul, mela minimalne 15 kilo a obri hlavu se zapadlyma ocickama. A vyraz masoveho vraha. Podotykam, ze zadny down to nebyl, jen proste byla oskliva. Tatinek byl 185cm vysoky stihly brunet kolem 30tky. A je fakt, ze se nejak zvlast nesocializoval s ostatnimi kolem.Napadlo me - dokaze rodic objektivne zhodnotit vzhled sveho ditete? Nebo kazdy zije v iluzi, ze jeho ditko je nejkrasnejsi?

Já si to teda neměla problém připustit. Malý měl hlavu jako lebkoun, tatínek ho ani po porodu nechtěl fotit :D :D Po pár hodinách mu následkem pohmoždění při porodu natekla víčka, že téměř neviděl, natekl mu kořen nosu… no hrůza.
Když přišla moje rodina (ségry, mamka) do porodnice a říkaly, že je malý hezký, tak jsem koukala, jestli spadly z višně :mrgreen:

Naštěstí poporodní otoky zmizely a hlava se časem taky srovnala a cca ve 2 měs. to bylo krásné miminko (no radost ty fotky teď porovnávat ;) )

• načítám...
12743
@Berenikee píše:
A jednu soucasnou pro srovnani… tak muzem mezi lidi?

Ses hezka a tvoje dite taky, ale bohuzel si zrejme dost povrchni a neempaticka. Ono krasa neni neco co ti vydrzi vecne, z toho se zit neda…

• načítám...
cher

@Berenikee Mě nepobuřuje téma vzhledu, ale hloupí lidé :kytka:

• Upravit
sophinka1
5.1.14 13:56
@chatwenna píše:

jé jenom jedno chcete všechny? :mrgreen:

• Upravit
69235
5.1.14 13:57

Já jsem nepoznala svou babičku, tedy zemřela, když mi byly tři a nepamatuji si jí, znám ji jen z fotky z hrobu, a tam je taková strašně ošklivá paní s takovým orlím nosem, opravdu nehezká, prý to byl výjimečný hodný člověk, no na té fotce je ošklivá. Porodím si své 7 let vytoužené dítě, ukážou mi ji a kdo myslíte, že na mě kouká. Ta ošklivá babička z fotky. Hned jsem si vzpomněla, co mi říkala maminka, že ikdyby se mi zdála ošklivá, abych nezoufala, že to za pár hodin přejde a bude se mi zdát nejkrásnější, a taky jo, do druhého dne se vyloupla :mrgreen:

• načítám...
3910
5.1.14 13:57
@Berenikee píše:
A taky znam par takovych, co byli jako deti nehezke a jsou z nich velmi atraktivni lide.A ty, co si mysli, ze jsem idiot, protoze me zajima neco co je podle nich nizke a ubohe… at se zamysli nad sebou, proc je piburuje tema vzhledu… ;)

Tak já jako dítě bylo ošklivá. Teď si myslím, že je to docela dobrý, ale nenosím nosánek nahoru :oops: :roll: A stejně mně vadí to, že někdo takhle hodnotí někoho úplně cizího. Kdyby sis to myslela, budiž, ale ty kvůli tomu zakládáš diskuzi :roll: :roll: :roll:

• načítám...
ShadowHunter
5.1.14 13:58
@zuzulenda píše:
Tak já jako dítě bylo ošklivá. Teď si myslím, že je to docela dobrý, ale nenosím nosánek nahoru :oops: :roll: A stejně mně vadí to, že někdo takhle hodnotí někoho úplně cizího. Kdyby sis to myslela, budiž, ale ty kvůli tomu zakládáš diskuzi :roll: :roll: :roll:

víc než dobrý :pankac: :pankac:

• Upravit
1217
5.1.14 14:00
@chatwenna píše:

vlevo dcera, vpravo tatinek a pod nim ja jako dite

• načítám...
chatwenna

@sophinka1 Ja bych chtela hromadne foto cele familie…

(jestli se teda vlezete do objektivu) :-D

• Upravit
3182

@zuzulenda mam stejny nazor :mavam:

• načítám...
@Berenikee píše:
Kazdopadne dekuji vsem za nazory. taky souhlasim s tim, ze i kdyz vidim skarede decko, nebudu to rikat nahlas. ale nazor mit budu. a pochvalim ten svetrik, jak tady nekdo vtipneoznamenal :-)
A taky znam par takovych, co byli jako deti nehezke a jsou z nich velmi atraktivni lide.A ty, co si mysli, ze jsem idiot, protoze me zajima neco co je podle nich nizke a ubohe… at se zamysli nad sebou, proc je piburuje tema vzhledu… ;)

Tak jsem se zamyslela a došla k závěru, že mě to pobuřuje proto, že jsem nejenom krásná, ale hlavně chytrá :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure

• (3.8) + 225 recenzí

Active Baby