Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kazdopadne dekuji vsem za nazory. taky souhlasim s tim, ze i kdyz vidim skarede decko, nebudu to rikat nahlas. ale nazor mit budu. a pochvalim ten svetrik, jak tady nekdo vtipneoznamenal ![]()
A taky znam par takovych, co byli jako deti nehezke a jsou z nich velmi atraktivni lide.
A ty, co si mysli, ze jsem idiot, protoze me zajima neco co je podle nich nizke a ubohe… at se zamysli nad sebou, proc je piburuje tema vzhledu… ![]()
@Berenikee píše:
Jedno odlehcene tema.
Nedavno jsem byla v detskem koutku a byl tam vazne fesny tatinek s dcerou. Chucky by vedne ni byl ztelesnenim roztomilosti. Byl ji tak rok a pul, mela minimalne 15 kilo a obri hlavu se zapadlyma ocickama. A vyraz masoveho vraha. Podotykam, ze zadny down to nebyl, jen proste byla oskliva. Tatinek byl 185cm vysoky stihly brunet kolem 30tky. A je fakt, ze se nejak zvlast nesocializoval s ostatnimi kolem.Napadlo me - dokaze rodic objektivne zhodnotit vzhled sveho ditete? Nebo kazdy zije v iluzi, ze jeho ditko je nejkrasnejsi?
Já si to teda neměla problém připustit. Malý měl hlavu jako lebkoun, tatínek ho ani po porodu nechtěl fotit
Po pár hodinách mu následkem pohmoždění při porodu natekla víčka, že téměř neviděl, natekl mu kořen nosu… no hrůza.
Když přišla moje rodina (ségry, mamka) do porodnice a říkaly, že je malý hezký, tak jsem koukala, jestli spadly z višně ![]()
Naštěstí poporodní otoky zmizely a hlava se časem taky srovnala a cca ve 2 měs. to bylo krásné miminko (no radost ty fotky teď porovnávat
)
@Berenikee píše:
A jednu soucasnou pro srovnani… tak muzem mezi lidi?
Ses hezka a tvoje dite taky, ale bohuzel si zrejme dost povrchni a neempaticka. Ono krasa neni neco co ti vydrzi vecne, z toho se zit neda…
@chatwenna píše:
@sophinka1 To jsou ctyri ruzne deti…?
jé jenom jedno chcete všechny? ![]()
Já jsem nepoznala svou babičku, tedy zemřela, když mi byly tři a nepamatuji si jí, znám ji jen z fotky z hrobu, a tam je taková strašně ošklivá paní s takovým orlím nosem, opravdu nehezká, prý to byl výjimečný hodný člověk, no na té fotce je ošklivá. Porodím si své 7 let vytoužené dítě, ukážou mi ji a kdo myslíte, že na mě kouká. Ta ošklivá babička z fotky. Hned jsem si vzpomněla, co mi říkala maminka, že ikdyby se mi zdála ošklivá, abych nezoufala, že to za pár hodin přejde a bude se mi zdát nejkrásnější, a taky jo, do druhého dne se vyloupla ![]()
@Berenikee píše:
A taky znam par takovych, co byli jako deti nehezke a jsou z nich velmi atraktivni lide.A ty, co si mysli, ze jsem idiot, protoze me zajima neco co je podle nich nizke a ubohe… at se zamysli nad sebou, proc je piburuje tema vzhledu…
Tak já jako dítě bylo ošklivá. Teď si myslím, že je to docela dobrý, ale nenosím nosánek nahoru
A stejně mně vadí to, že někdo takhle hodnotí někoho úplně cizího. Kdyby sis to myslela, budiž, ale ty kvůli tomu zakládáš diskuzi
![]()
@zuzulenda píše:
Tak já jako dítě bylo ošklivá. Teď si myslím, že je to docela dobrý, ale nenosím nosánek nahoru![]()
A stejně mně vadí to, že někdo takhle hodnotí někoho úplně cizího. Kdyby sis to myslela, budiž, ale ty kvůli tomu zakládáš diskuzi
![]()
![]()
víc než dobrý
![]()
@chatwenna píše:
@sophinka1 To jsou ctyri ruzne deti…?
vlevo dcera, vpravo tatinek a pod nim ja jako dite
@sophinka1 Ja bych chtela hromadne foto cele familie…
(jestli se teda vlezete do objektivu) ![]()
@Berenikee píše:
Kazdopadne dekuji vsem za nazory. taky souhlasim s tim, ze i kdyz vidim skarede decko, nebudu to rikat nahlas. ale nazor mit budu. a pochvalim ten svetrik, jak tady nekdo vtipneoznamenal
A taky znam par takovych, co byli jako deti nehezke a jsou z nich velmi atraktivni lide.A ty, co si mysli, ze jsem idiot, protoze me zajima neco co je podle nich nizke a ubohe… at se zamysli nad sebou, proc je piburuje tema vzhledu…
Tak jsem se zamyslela a došla k závěru, že mě to pobuřuje proto, že jsem nejenom krásná, ale hlavně chytrá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo, taky se mi moc nelíbí, nezaložíme diskuzi, jestli ten nos je pro její matku hezký nebo ne?