Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sophinka1 No,jo je nějaká nemoc, kdy ty děti pořád papají, to je pravda. ![]()
@cher píše:
A ty víš, že ho vyžrali? Že není nemocný? A dokonce se prohání na traktůrku?zavřít někam za plot
Ano, vim ze neni nemocny.. tedy je, ale jen diky te obezite a opravdu je jen vyzrany!!!
@boball píše:
@sophinka1 No,jo je nějaká nemoc, kdy ty děti pořád papají, to je pravda.
určitě je jich víc, od štítné žlázy až po tu co myslíš ty
@kitty123 predstav si ze i tohle muze byt postizeni. Znam jednu holcinu, ma postizeneho chlapecks a bohuzel k tomu postizeni patri i to, ze maly neumerne pribira… a vzdycky ji strasne mrzelo, ze se mu vysmivaji jak deti, tak i ydospeli.. hnus…
@kitty123 píše:
Tak u nas ve meste je jeden chlapecek, je mu asi pet ale ma asi stopadesat kilo a prohani se na malem trakturku..za vzhled nikdo nemuze, ale proc proboha nekteri rodice takhle sve deti vyziraj?
![]()
Vidíš na nás by taky spousta lidi mohla koukat tak, že dítěti naopak nedáme najíst, že je podvyživené
Jenže malá se cpe vším možným i nemožným a při cca 115cm váží nějakých 17kg a bude mít 5let. Když se někde vysleče, tak to je otřesné
Musím ji do léta vykrmit, nebo si o nás budou lidi říkat kdoví co
![]()
@laducha Ajaj,tohle kdyby viděl slintá blahem.My tady máme rybníček, kvetu z něj, úplně ho fascinuje, mám vždycky strach, že tam zahučí po hlavě. Když tam nemůže, aspon větví rýpe bláto ![]()
@zuzulenda píše:
Vidíš na nás by taky spousta lidi mohla koukat tak, že dítěti naopak nedáme najíst, že je podvyživenéJenže malá se cpe vším možným i nemožným a při cca 115cm váží nějakých 17kg a bude mít 5let. Když se někde vysleče, tak to je otřesné
![]()
Moje sousedka má 3 holky, 2 mají jiného tatínka, než ta nejmladší. Přestože ta nejmladší má nejjiskrnější oči a nejprstýnkovatější vlasy a je snědší, fakt porcelánová panenka, tak mě se nejvíc líbí ta prostřední.
@kitty123 píše:
Ano, vim ze neni nemocny.. tedy je, ale jen diky te obezite a opravdu je jen vyzrany!!!
Ano víš, další vědma hned po zakladatelce, ještě jedna a půjdu si raději lehnout, třetí bych už nedala ![]()
@zuzulenda píše:
Vidíš na nás by taky spousta lidi mohla koukat tak, že dítěti naopak nedáme najíst, že je podvyživenéJenže malá se cpe vším možným i nemožným a při cca 115cm váží nějakých 17kg a bude mít 5let. Když se někde vysleče, tak to je otřesné
![]()
ehm…teď si představ, jak budou koukat na mě…starší není vyloženě tlustá, ale kus ženský to je a ta mladší má v pěti letech 14 kilo…
úžasná kombinace ![]()
@kitty123 píše:
Ty jsi..pred par lety se u nas na sidlisti pohybovala opravdu tlusta holcicka, uz od batolete. Pripadala mi, jak ty rikas vyzrana.Pak se odstehovali. Nedavno jsem ji potkala.Je ji cca 15 let, sedela na invalidnim voziku, ktery tlacila maminka. ![]()
Maloktere dite predskolniho veku, ktere vypada opravdu obezni, to ma z jidla.Spis je to da se rict vyjmecnost. Mluvim o obezite.Ne o oplacanosti a par faldikach navic.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat