Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sophinka1 píše:
@kitty123 je spousta nemocíjen ti chci ukázet, že ne vždy je všechno jak vypadá, viz třeba má dcera
Příspěvek upraven 05.01.14 v 14:58
Vim to, a ani by me nenapadlo to tu vytahnout, kdyby slo o nemocne dite
@Mishaak píše:
Ano, dřív jsem o tom byla na 100% přesvědčená, ovšem co mám svoje děti, tak váhám. Až budou dospělí, tak budou asi strášně ošklivý.![]()
![]()
No já bylo jako dítě krásná
v pubertě jsem vypadala příšerně, pak se to začalo zlepšovat a od 30-tky jsem krásná zase ![]()
@kitty123 píše:
Vim to, a ani by me nenapadlo to tu vytahnout, kdyby slo o nemocne dite
jak říkám, pokud jsi jenom sousedka, neměla bys takovou informaci vytahovat vůbec, protože někdy to může být jinak, než jak to vypadá ![]()
@Berenikee píše:
ale klidne si poslus. klidne ti poradim - mam 6 kilo nadvahu, jedno oboci vys nez druhe, previsla vicka, nosoretni vrasky, jizvu na hornim rtu…
plus bych řekla trošku předkus
a nos taky není nic moc…
@Mishaak píše:
Ano, dřív jsem o tom byla na 100% přesvědčená, ovšem co mám svoje děti, tak váhám. Až budou dospělí, tak budou asi strášně ošklivý.![]()
![]()
buď v klidu, našich dětí se tahle teorie netýká
![]()
@tiffany píše:
Tak jak si pak dovoluješ kritizovat ostatní, když nejsi dokonalá?![]()
No tak to znamena, ze ty dokonala tedy jsi!
:mr
green:
Řekl bych, že celá tahle nechutná diskuse je na zrušení, protož to hlásím adminovi.
Zakladatelce asi chybí vychování. Nás učili - a já to předávám svému dítěti - že méně šťastným se neposmíváme a také se nevytahujeme na méně šťastné tím, na čem nemáme žádnou zásluhu.
@eumedon píše:
@adminŘekl bych, že celá tahle nechutná diskuse je na zrušení, protož to hlásím adminovi.
Zakladatelce asi chybí vychování. Nás učili - a já to předávám svému dítěti - že méně šťastným se neposmíváme a také se nevytahujeme na méně šťastné tím, na čem nemáme žádnou zásluhu.
diskuzni tema byl dotaz zda jsme schopni objektivne ohodnotit vlastni deti. Nic o posmivani…
@sophinka1 píše:
jsi trapnáa navíc ještě musíš být super sousedka-drbna. Nás je tady všehovšudy 30,ale co kdo jí fakt netuším
mmch má dcera jí prakticky jenom jablka v 10 letech má 22 kg. Možná, kdybys byla mojí sousedkou, hlásila bys mě za týrání hladem
![]()
Dej mi adresu, jdu tě hlásit
![]()
@Berenikee píše:jo ten popis tomu nasvědčuje
diskuzni tema byl dotaz zda jsme schopni objektivne ohodnotit vlastni deti. Nic o posmivani…
@Berenikee píše:
Jedno odlehcene tema.
Nedavno jsem byla v detskem koutku a byl tam vazne fesny tatinek s dcerou. Chucky by vedne ni byl ztelesnenim roztomilosti. Byl ji tak rok a pul, mela minimalne 15 kilo a obri hlavu se zapadlyma ocickama. A vyraz masoveho vraha. Podotykam, ze zadny down to nebyl, jen proste byla oskliva. Tatinek byl 185cm vysoky stihly brunet kolem 30tky. A je fakt, ze se nejak zvlast nesocializoval s ostatnimi kolem.Napadlo me - dokaze rodic objektivne zhodnotit vzhled sveho ditete? Nebo kazdy zije v iluzi, ze jeho ditko je nejkrasnejsi?
@Kelsey píše:
Dej mi adresu, jdu tě hlásit![]()
tak to už jsi tento týden druhá
budu se nad sebou muset zamyslet ![]()
A podľa mňa je najkrajší moj chlap a hotovo. žiadne dieťa nieje také rozkošné
![]()
@sophinka1 píše:
tak to už jsi tento týden druhábudu se nad sebou muset zamyslet
musíš odstřihnout zvonek a máš klid ![]()
@Berenikee píše:
já tam teda četla, že potkala ošklivé dítě a zda si je toto schopem rodič uvědomit. A také, že je hnusná asi po mamince, takže jí vešný tatík zamknul doma. Tedy ak nic pěkného
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat