Oslava 1. narozenin v "divočině"

5352
18.8.11 09:14

Oslava 1. narozenin v "divočině"

Máte někdo zkušenosti s přípravou oslavy 1. narozenin tzv. v „divočině“? Budeme 28. září, kdy má můj syn 1. narozeniny, trávit s partou na horolezecké chatě v Jeseníkách mimo civilizaci bez elektřiny apod… Poraďte někdo, jaký dort připravit, aby ho malý mohl jíst (a aby byl poživatelný i pro dospělé) a aby to šlo udělat v podmínkách chaty bez elektřiny (a lednice)… Nebo vás napadá něco jiného? Máte ještě nějaké nápady, jak v těchto podmínkách chatu vyzdobit a připravit na oslavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8petule8
18.8.11 09:27

Ahoj,
co takhle přesnídávkovej dort? Je k němu ale potřeba uvařit puding, nevím jestli tam budete mít vařič.

A výzdoba aso klasika? Barevný balónky, možná takové ty papírové spirály? Naši malou jsme od nich nemohli odtrhnout :-D

PS: nechystáte se náhodou slavit na Petrovce? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5352
18.8.11 16:18

Díky za tip. Napadlo mě taky den dopředu poskádat do misky piškotky a bílý jogurt s namačkaným banánem. Nahoru svíčku a to mít jen jako dortík pro něj. Snad by takový dortík noc bez lednice někde v chodbě na zemi zabalený přečkal. Nemyslím, že koncem září bude ještě nějaké velké horko… A pro dospělé - medovník. Ten nemusí být v lednici a vydrží třeba měsíc… I když ti naši dospělí spíš ocení soudek pivka :-)
Budeme na Mědvědí boudě, kousek pod Paprskem. Jsme tam celý prodloužený víkend až do Štěpánkových narozenin. Tak je s partou oslavíme den předem před odjezdem a pak si uděláme ještě oslavu doma. Musím objednat dort a vyzvedneme ho jak pojedeme z Jeseníků domů. Škoda, myslela jsem, že na Štěpánkovy 1. narozeniny upeču poprvé dost sama :-)
Ty ozdobičky, balónky a papíry na házení budu muset pořídit. Narozky tam bude mít ještě jedno dítko sedmileté, tak ať to mají kluci hezké. Asi v hračkářství to mají, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný