Oslava a přání k narozeninám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.9.25 11:49

@Keyllah Jednou jsem oslavu nedělala, ale to přece neznamená, že mi nemůžou popřát :nevim: Jde mi o ten princip… 1) bydlíme v jednom baráku a 2) když vím, že někdo má narozeniny/svátek, tak mu přeju bez ohledu na oslavu. Přijde mi, že těm lidem pak vlastně záleží na oslavě než na tom člověku. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
41532
3.9.25 11:54
@Anonymní píše: Více

o jaký princip přesně? :think: my si třeba přejeme na oslavě. Tak jsi neudělala oslavu, kdoví proč, když jsi ji tedy každý rok dělala a oni ti nepopřáli :think: možná stále čekají na oslavu? říkala jsi jim, proč letos oslava nebude?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41532
3.9.25 11:55

co ty víš, třeba koupili dárek a čekali až ti popřejí na oslavě a dají ti ho - jako posledních 9 let :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 12:00

@Keyllah Princip toho, že když vím, že má někdo narozeniny, tak mu popřeju, protože 1) vím, že je má a 2) protože mi na tom člověku záleží. A je mi jedno, jestli ten dotyčný dělá nebo nedělá oslavu, prostě mu i tak popřeju, protože mi to přijde normální. :nevim: Asi opravdu každý vnímá přání k narozeninám jinak. Jako nikdo mi nevymluví, že je divný, když sedíte pospolu na zahradě (není oslava, prostě jen tak), ten dotyčný ví, že máte svátek/narozeniny, ale dělá mrtvého brouka. To teda těm lidem na mě nezáleží?? Asi to mám prostě jinak :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.25 12:02

@Keyllah Úplně normálně ho můžou dát i bez oslavy, ne? :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
41532
3.9.25 12:04

no jo no, tak to máš ty, oni ne, no. Asi jim na tobě tolik nezáleží, nebo zapomněli, nebo se jich dotklo, že jsi je nepozvala na oslavu,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41532
3.9.25 12:05

Tak jasně, ideálně poslat poštou oslavenci, aby se omezil i ten osobní kontakt :mrgreen: hele, tobě by nebylo blbý si od nich vzít dárek a ani je nepozvat na kafe se zákuskem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 12:06

@Keyllah Těžko říct, proto jsem chtěla vědět, jak to mají ostatní :nevim: :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.25 12:07

@Keyllah Já nikdy na dárky nebyla, takže bych se obešla i bez toho dárku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
41532
3.9.25 12:08

no tak už to víš…a řekla jsi jim, proč nebude letos ta oslava? nebo jsi to nechala vyšumět a oni čekali na pozvání, které nepřišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 12:48

@Keyllah Důvod jsem jim řekla ;)

• Citovat
  • Upravit
10927
3.9.25 12:53

No prijde mi, ze si rada hrajes na dulezitou, i tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 12:57

@Tarena Když myslíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.25 13:09
@Jiřina a píše: Více

Jasně, ale ze třeba mě na těch oslavách právě štve to chystání občerstvení, to hosteni lidi, obskakovani atd. A to ty vlastně stejně děláš, jen ti u toho nikdo neřekne všechno nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.25 13:17
@Keyllah píše: Více

Oslava, oslava, oslava..to zni hrozne ten příspěvek.. Jak kdyby to byl středobod světa a bez oslavy nemůžeš vykročit do dalšího roku svyho života. To je přeci blbost, fakt není nutný slavit narozeniny každej rok a uz vůbec nekomu vysvětlovat, proč nedělám pro širší rodinu oslavu třeba 41. Narozenin 8o ale pokud vím, že má někdo narozeniny, popreju mu. Dneska zrovna jsem to dělala, aniž bych věděla, jestli dotyčná něco chystá.
Když vidím v kalendáři, že má svátek někdo z kolegů, taky mu popreju. Něčí narozeniny z okolí si pamatuju, něčí ne, rodiny samozřejmě ano a popreju i bez pozvánky na oslavu. Jakže když před skutečným datem narozenin nepřijde pozvánka, tak vůbec nepoprejes? :think: my teda popřejeme na ten datum a pokud pak přijde pozvání na oslavu, popřejeme na oslavě znovu. Třeba tchán mi vždycky pošle přesně na datum smsku, a pak se až se vidíme, popřeje třeba s kytkou znovu a to ani nedělám oslavu :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný