Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše: Více
Mě by zase přišlo divný, že bych seděla s rodinou na zahradě, měla narozeniny a dělala mrtvýho brouka a neuvařila bych jim ani kafe se zákuskem.
@schnulla píše: Více
Tak kafe si asi na zahradě uvaří normálně. A někdo kafe ani nepije ![]()
@schnulla píše: Více
Ja ani čaj ![]()
Ale oni bydlí v jednom baráku, co jsem tak pochopila, takže tam to beru trochu jinak. A
Přijde mi normální jít říct všechno nejlepší ![]()
Díky za reakci těch, kteří pochopili moji myšlenku a díky i těm, kteří to mají naopak. Aspoň vidím, že to není jen u nás a přijde mi to míň divný. Nesnažím se být důležitá, jak tu padlo, jen mě zarazilo, že někdo prostě nepopřeje, když není oslava. Nemusím dělat oslavu, aby mi popřáli. ![]()
@Anonymní píše: Více
Hele, když tu ženská napíše, že ji přítel nepopral, tak každej píše jakej to je blbec, hulvat atd. Ale nikdo se nezeptá a oslava byla? Nebyla? No tak se nediv, že nepopřál, tvoje chyba ![]()
U nás si přejeme a dáváme dárky
Oslava vždy není..pokud ano, tak oslavenec pozve koho chce a dá včas vědět.
Standardně máme Vánoce a oslavy narozenin vnoučat
U nás si přejeme esemeskou vždy, osobně potom na oslavě včetně dárku. Mě ale štve, že dělám oslavy svých i manželových narozenin a oslavy Vánoc, je nás docela dost, máme s manželem každý svoje děti z prvních manželství + vnoučata, takže té práce okolo toho je hodně, a ze strany jednoho z manželových dětí nepřijde pozvání nikdy ani na kousek dortu.
@zmrzka35 píše: Více
Je to proste o povaze. Já prostě tyhle oslavy ráda nemám, proto je ani nedělám a upřímně mě ani nebaví na ne chodit. Setkání s rodinou, ok.. Ale prostě i když řeknou ze dárky nechtěj atd. Vždycky musíš něco pořídit, a člověk jako uz fakt neví co pořád kupovat, to stejný oslavy spolužáků děti, se vždycky modlim, ať žádný pozvání nepřijde. No a ta rodina, co nezve by třeba byla taky radši, kdyby ani oni na takový oslavy nemuseli
každej to prostě rád nemá.