Oslava a přání k narozeninám

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6892
3.9.25 17:06
@Anonymní píše: Více

Mě by zase přišlo divný, že bych seděla s rodinou na zahradě, měla narozeniny a dělala mrtvýho brouka a neuvařila bych jim ani kafe se zákuskem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 17:43
@schnulla píše: Více

Tak kafe si asi na zahradě uvaří normálně. A někdo kafe ani nepije :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6892
3.9.25 18:02

Tak čaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.25 18:08
@schnulla píše: Více

Ja ani čaj :mrgreen:
Ale oni bydlí v jednom baráku, co jsem tak pochopila, takže tam to beru trochu jinak. A
Přijde mi normální jít říct všechno nejlepší :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.25 18:32

Díky za reakci těch, kteří pochopili moji myšlenku a díky i těm, kteří to mají naopak. Aspoň vidím, že to není jen u nás a přijde mi to míň divný. Nesnažím se být důležitá, jak tu padlo, jen mě zarazilo, že někdo prostě nepopřeje, když není oslava. Nemusím dělat oslavu, aby mi popřáli. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.9.25 18:38

Hele, když tu ženská napíše, že ji přítel nepopral, tak každej píše jakej to je blbec, hulvat atd. Ale nikdo se nezeptá a oslava byla? Nebyla? No tak se nediv, že nepopřál, tvoje chyba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
107034
4.9.25 07:07

U nás si přejeme a dáváme dárky
Oslava vždy není..pokud ano, tak oslavenec pozve koho chce a dá včas vědět.
Standardně máme Vánoce a oslavy narozenin vnoučat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.9.25 13:25

U nás si přejeme esemeskou vždy, osobně potom na oslavě včetně dárku. Mě ale štve, že dělám oslavy svých i manželových narozenin a oslavy Vánoc, je nás docela dost, máme s manželem každý svoje děti z prvních manželství + vnoučata, takže té práce okolo toho je hodně, a ze strany jednoho z manželových dětí nepřijde pozvání nikdy ani na kousek dortu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.25 14:54
@zmrzka35 píše: Více

Je to proste o povaze. Já prostě tyhle oslavy ráda nemám, proto je ani nedělám a upřímně mě ani nebaví na ne chodit. Setkání s rodinou, ok.. Ale prostě i když řeknou ze dárky nechtěj atd. Vždycky musíš něco pořídit, a člověk jako uz fakt neví co pořád kupovat, to stejný oslavy spolužáků děti, se vždycky modlim, ať žádný pozvání nepřijde. No a ta rodina, co nezve by třeba byla taky radši, kdyby ani oni na takový oslavy nemuseli :nevim: každej to prostě rád nemá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný