Oslo skin lab - zkušenosti

3
4.10.19 13:26

Oslo skin lab

Zdravim maminky i nemaminky ????
Prosim nemame nektera zkusenost s kolagnem znacky Oslo skin lab? Je videt nejaky efekt? Pomud ano, cca po jake dobe?
Nemohu najit zadne poradne recenze.????
Diky a preji fajn den.????
 I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
5.10.19 11:42

Koukni na tyto diskuze , kde jsou zkušenosti s kolagenem a jeho užíváním. Na stránkách píší, že jde o hydrolyzovaný kolagen a o jakou jde značku, na tom zase tak úplně nezáleží, je více výrobců. Kolagen je samozřejmě pro naši výživu prospěšný, ale samozřejmě nezmění např. typ vlasů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonycka
21.10.19 16:40

Ahoj, já mám s tímto kolagenem dobrou zkušenost. U mě bylo zlepšení vidět už po 4 týdnech, a to jak na pleti - kdy jsem pozorovala velké zlepšení elasticity a vrásek, tak se mi zlepšily i nehty a vlasy.

• Citovat
  • Upravit
24.10.19 22:15

Pod 6-ti týdnech výrazné vyhlazení stehen, lepší kvalita pleti, naopak nepozoruji vylepšení kvality vlasů, nehtů(zatím)..bude to individuální, tělo pošle kolagen tam kde je třeba:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.3.20 11:29

@Irca_o já už jedu třetí balení. Výsledek byl cítit zhruba v půlce druhého balení. Hladší kůže, měla jsem na stehnech malinko celulitidu tu už nemám. Mám dojem, že začaly růst nové vlasy. U vrásek nevím protože jich ještě moc nemám. Určitě doporučuji, ale alespoň dvě balení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.21 18:34

Nedoporučuji

Skinlabo výplňová maska na vlasy bez oplachování - nedoporučuji. Objednala jsem ji za poštovné 125,– Kč. Od té doby co používám místo oleje do konečků se mi začaly lámat. Bohužel mi nejde vložit hodnocení na jejich stránky, takže to považuji za podvod 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.12.21 12:57

Já se na tu značku taky dívala, ale za ty peníze jsem si to rozmyslela…ale efekt to prý má :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.1.23 19:02

oslo skin lab kolagen

Kdyby měl někdo zájem, mam dvě netknutá balení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.2.23 08:36

@Eli33 Dobry den mate ho ešte? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.24 19:29

Ahoj, brala jsem cca před rokem a začala jsem mít bolesti žaludku… po roce se mi ozvala paní s akcí.
Kolagen jsem si opět objednala, beru dva měsíce a mám neskutečný bolesti žaludku…
Věřím, že to mám po kolagenu. Pokud chcete někdo vyzkoušet, celé třetí balení mám doma, klidně přenechám.
Dřív jsem brávala od jiné firmy a bylo vše v pohodě i vlasy jsem měla hustější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.8.24 19:04

@Miluška0102 Dobrý den, mate ho ještě? Chtěla bych ho zkusit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.8.24 20:03

@Kikii97
Dobry den, ano mam
Dvě balení, muzrme se domluvit na ceně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.8.24 13:30

@Eli33 Dobrý den. Máte ještě Oslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
21.8.24 13:42

Dobrý den, ano mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
21.8.24 14:20

@Eli33 Tak já už objednala, ale zeptám se proc se toho zbavujete? Nejste spokojena?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková