Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ty jo, chudák. Naši ji taky ohryzávaj, pokaždé když jim ji desinfikuju, tak trnu jestli jsem to pořádně vypláchla ![]()
Když zvíře počůrá chaloupku a chalupa nepáchne je to podezdřelé! Aihned by doporučila ji vyhodit.
Tu chaloupku jsme kupovali v chovatelských potřebách OBI!!!
![]()
Tak jsem si včera zamluvila dvě osmáčí miminka. Za měsíc si pro ně můžu přijít
Budou to naši první osmáci.
Majda M. Chudáček.
Dívala jsem se na chaloupky i v Hornbachu, ale radši si udělám svoji. Stejně byly moc drahé..
@Tonyax před 3 měsíci mu zemřel kámoš tak začal tesknit.Ale byl už i starší-6 let.
@Edita27 toho se taky bojím. Ale ti naši mají teprve 7 týdnů
Máme nové zvířátka. Dvě osmačí slečny. Narodily se 17.února 2013. Takže jim je necelích 5 měsíců.
Koupili jsme je když jim byl 1 měsíc. Byly to miminka.
Jmenují se Indýrka 5. a Leontýnka 1. Matulovi.
Mám je moc ráda a podle mého: „Osmák degu nejlepší přítel člověka.“ ![]()
Tak náš sameček nebyl tlustý. Vůbec to totiž není sameček ![]()
Dneska jsme našli v pelíšku mláďátka
Ještě nevím kolik jich je, ale šok je to pořádný. (i když včera už jsem pojala podezření)
A to mi ve zverimexu tvrdila slečna, že jsou to dva samečci ![]()
Indýrka a Leontýnka jsou na 100% samičky. Leontýnka totiž málo jí. A Indýrka je náš malý Otesánek
@Majda M. píše:
Indýrka a Leontýnka jsou na 100% samičky. Leontýnka totiž málo jí. A Indýrka je náš malý Otesánek
taky jsem si myslela, že Ferda jen moc jí a do rána jich bylo 5 ![]()
Dnes mi umřel osmák degu.
Byly jí dva měsíce, ale bohužel neumřela přirozenou smrtí. Zjistili jsme, že ji otrávila dřevěná chaloupka. (ona ji okusovala) Prosím neudělejte stejnou chybu jakou jsem udělala. Dávejte jim (svím miláčkům) to nejlepší což je: vlastní vyrobená chaloupka.
Děkuji vám mnohokrát