Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tonyax
Ale zase máte teda doma určitě veselo, to bych taky brala :- )))
@betuska.bathory to jo, je s nima sranda. Hlavně ráno, když jim dávám krmení a všichni se derou ven ![]()
Občas se mi o nich zdávají noční můry, jako, že se šíleně rozmnožili a pak utekli a pod.. ![]()
Umývá z vás někdo osmáky? ![]()
Já ano. Myslím, že je to blbost, že osmáci se bojí vody. ![]()
Nebo máme osmáky hrdiny. ![]()
Ahoj
přibyde k nám další člen rodiny.. a chci se zeptat jestli můžeme mít jenom jednoho osmáka?? chci ho mít ochočenýho.. a mám strach že když budou dva nebo dvě tak si vystačí sami
@stydlina píše:
Ahojpřibyde k nám další člen rodiny.. a chci se zeptat jestli můžeme mít jenom jednoho osmáka?? chci ho mít ochočenýho.. a mám strach že když budou dva nebo dvě tak si vystačí sami
Myslím, že je lepší mít dva a více osmáků. Protože potřebují kamaráda. A jestli mu chcete nahrazovat osmáka, tak to vám přeji hodně štěstí.
A ikdyž budete mít více osmáků (dva i čtyři) určitě je ochočíte. My máme doma dvě osmačí slečny a jsou perfektně ochočené.
Je fakt, že jsou méně mazliví, ale je s nimi sranda.
A když budou potřebovad lidské objetí, jsem si jistá, že příjde za vámi.
Jsou to mazlíci. ![]()
@Majda M. a v čem je máte?? já budu mít akvárko a právě nevím jestli pro dva nebude malý ![]()
Krásný den. ![]()
Určitě ŽÁDNÉ AKVÁRKO!!! ![]()
Osmáci jsou čilské veverky potřebují šplhat, skákat… atd.
A také budete muset chodit častěji do lesa. Osmáci potřebují klacíky. Klidně jim tam můžete dát větší kameny. (klacky na ohlodávání a šplhání, kameny na ležení)
A měly by tam v té kleci mít seno!!!
Naše klec pro veverky. ![]()
Ta klec je super.. my máme to akvárko docela velký a zjistila jsem že ve sklepě na ně čeká ještě větší až povyrostou
jak se mi nabije foťák tak pošlu fotku.. jinak pokud se jim bude u nás dařit tak plánuju to velký akvárko nadstavit právě klecí.. ale to až do budoucna ![]()
Na první fotce má naše nové miminko kluk Monty Jack původní sestavení.. ale jellikož se strašně bojí tak sme museli trošku ubrat abych tam mohla položit ruku s nějakou mňamkou aby si zvyknul
zatím je sám ale za cca 3 týdny by mu měl přijet kámoš ![]()
@Ester13 píše:
Akvárko je na rybičky! Ne pro osmáka
Přesně tak!
Myslím, že aby byl osmček šťastný, tak bych vám radši doporučila klec… ![]()
Ale je to na vás…
Ahoj holky, mám páreček osmáků 2tydnem a zajímalo by mě za jak dlouho se dokážou ochočit? Už sice přiběhnou když zašustim s pytlíkem od pamlsků a vlezou za tím i na ruku..
Jenže jsem je zkoušela vytáhnout ven z klece a je to jak pytel blech
nevim koho chytat dřív aby mi někam nezalezli..Jsou vaši osmaci ve výběhu v klidu? Kde je necháváte běhat? A jak jste je k tomu naučili aby někam neutekli? Ještě by mě zajímalo jestli jsou osmaci opravdu denní tvorové, ti naši to mají úplně otočené přes den spí a v noci řádí
jak je naučit v noci spát?
děkuji za odpovědi ![]()