Ostrá bolest břicha - 2. trimestr

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3141
27.1.21 22:08

Zatim zadny, jsem 29+4 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.21 22:34

@majdulacek jo aha já myslela že už máš po 😂

• Citovat
  • Upravit
996
27.1.21 22:55
@Sinquinita píše:
Ahoj holčiny, jdu se s Vámi poradit. Několik dní si všímám, že při rychlé chůzi (a nemusím jít dlouho) mě začne jakoby píchat na břiše. Bolest je hodně podobná píchání v boku při běhu.
Mám takový pocit, že to je způsobeno tím, že mám na břiše (ve spodní části) trochu tuk a tím to břicho táhne dolů. Protože když mě začne v „tom špeku“ píchat a já jej jako by nadzvednu nebo se malinko předkloním, tak bolest je hned pryč. Máte s tím zkušenost? Co pro to dělat? V posledních dnech je to řezání tak silné, že musím na cestě zastavit. Celkově jsem relativně hubebná, jenom ten tuk na předním břichu jsem měla už před otěhotněním. Ještě bych dodala, že ta bolest není přímo na břiše, ale v části kde začíná podbřišek a vystřeluje až do místa, kde jsou vaječníky. Ale ne uvnitř břicha, prostě v tom špeku :zed:. Děkuji, S.

Jsem v 21tt s dvojcaty a tohle mi prijde uplne normalni.
Nevim no… proste jste tehotna, tak co cekate? 😀 Nemyslim to spatne, ale… Myslim si, ze takovej porod bude daleko bolestivejsi, takze tohle asi hodte za hlavu 🙂

Me treba pri chuzi boli i kycle, ale prijde mi to normalni, proste ruzny bolesti k tehotenstvi patri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí