Ostrava, Ostraváci

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Larr
25.9.13 18:50
@admenL píše:
Super téma, přidávám do oblíbených :-)
Jsem zvědavá, jestli tam ty sochy zustanou delší dobu. Jinak co říkáte na tolik diskutovanou karolínu? Myslím, že už se celkem zaběhla, ne?
Šílená.
Vycházím z toho, že nesnáším nakupování, takže obchodním řetězcům se vyhýbám. Byla jsem tam jedenkrát - na jaře kolem 18 hodiny a byli jsme tam sami a prodavači se nudili před obchůdky. Vydrželi jsme tam 15 minut z toho jsme 10 minut hledali záchody :mrgreen:.
Přilákají mě jen na multikino - jsem filmový fanda :jazyk:.

Příspěvek upraven 25.09.13 v 18:51

• Citovat
  • Upravit
1168
25.9.13 18:50

@MarieOVMUC
minulý rok mě nalákala kamarádka do karolíny na mikuláše…no nebylo to jen tmou, že nešlo vidět :-) už nikdy více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.9.13 18:51
@admenL píše:
né jenom tam, já rostu, když jedu autem kolem elektry :pocitac:

To asi vsude… Nastesti v brzkych rannich hodinach, kdy jezdim do prace, je lidi velmi maaaaalo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
25.9.13 18:52

Já jsem Ostravanda tělem i duší a líbí se mi tady skoro všechno :mrgreen: Poslední dobou mám ráda cyklostezku podél Odry (ze Zábřehu do Polanky), je to ideální i na procházky s prckem a se psem ;) Potom miluju Zábřežské Náměstí gen. Svobody a jeho nejbližší okolí. A taky mám ráda Bělský les, ale až tu „horní“ část od Výškovic do St. Bělé ;-)
A naopak se mi nelíbí, že téměř jakákoliv zelená část je v poslední době hned zastavována novými hypermarkety a nebo bytovýni domy :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 18:52

@admenL :mrgreen: narážíš na hnědočechy :think:.
Jo - tak ty tam míří v davech, však tramvajky - zejména č. 4, kterou jezdím - podle toho vypadá :zed:.

• Citovat
  • Upravit
Larr
25.9.13 18:53

Zajímavé, že do Lasa se netahají, nepotkala jsem tam jediného - ale chodím tam tak jednou za měsíc.

• Citovat
  • Upravit
784
25.9.13 18:54
@admenL píše:
@Larr
když už narážíš na ty odpadky, uklízejí u vás nemakačenka přes uřad odpadky? Jsem z mariánek a jsme snad jediný obvod kde to nikdo nedělá. Předtím jsem bydlela v porubě a tam jsem je potkávala každý týden.

Já jsem ze Zábřehu - téměř z Výškovic a jsou tu denodenně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
25.9.13 18:55

Jsem jediný Ostravák, který ještě nebyl v Karolině? Jsem ze Zábřehu, když je to nutné, jedu do Šopinu, takže nemám důvod Karolinu ani zkoušet, reference stejně nejsou nic moc. Šílený je bývalý módní dům Ostravica.. to je k pláči. Mi se líbí náš Bělský les - v podstatě za domem máme přírodu, pár minut pěšky nebo na kole a jsme na vesnici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 18:55
@admenL píše:
@Larr
když už narážíš na ty odpadky, uklízejí u vás nemakačenka přes uřad odpadky? Jsem z mariánek a jsme snad jediný obvod kde to nikdo nedělá. Předtím jsem bydlela v porubě a tam jsem je potkávala každý týden.

Ano - každý týden a furt tu sekají trávu.
V Přívoze jsme přes ní neviděli a úklid probíhal katastrofálním způsobem - u večerky s pivem.

• Citovat
  • Upravit
Larr
25.9.13 18:56

Už tam nemáte Janáčkovou :think: :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
Larr
25.9.13 18:57
@Fifik píše:
Jsem jediný Ostravák, který ještě nebyl v Karolině? Jsem ze Zábřehu, když je to nutné, jedu do Šopinu, takže nemám důvod Karolinu ani zkoušet, reference stejně nejsou nic moc. Šílený je bývalý módní dům Ostravica.. to je k pláči. Mi se líbí náš Bělský les - v podstatě za domem máme přírodu, pár minut pěšky nebo na kole a jsme na vesnici ;)

Asi ano, ale mi tam zapadli jen kvůli tý lavce přes koleje, ta jediná se povedla.

• Citovat
  • Upravit
1966
25.9.13 19:00

@Larr No ale ty bílé krabice, to fakt stojí za to… Jen co jsem tak viděla z tramvaje, ta pěší zóna nebo co to je, co je pak na kraji směr k Výstavišti, tak to nevypadá tak hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 19:01
@ova.ova píše:
No mně osobně se zdá den ode dne prázdnější a prázdnější. Dokonce jsem si všimla, že některé obchody už krachly (zřejmě), protože na jejich místech jsou jiné… Myslím, že se kolem toho udělal obří humbuk pro nic za nic… Stavba se mi nelíbí. Nelíbí se mi, že místo „města ve městě“ jak dlouhá léta inzerovali, postavili obchoďák… :roll: Nelíbí se mi, že z města zmizeli všechny obchůdky, bo se přestěhovali do karoliny :roll:. Nicméně chodím tam, bo to mám nejblíže… :nevim:

Nelíbí se mi Karolína, ale nelíbilo se mi ani zásobování obchodů v centru - dodávky stály všude, i na chodníku.

• Citovat
  • Upravit
17162
25.9.13 19:01

Karoline rikame „fukusima“ a nic me tam nelaka…

Bydlime v Hrabuvce a na louky a k rece to mame kousek :-) do hor taky ;-)

Jsem rada ze do a z prace frcim autem nejkratsi cestou B-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
25.9.13 19:02

@Fifik jo, chtěla bych tam bydlet a mít výhled na tu krabici :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová