Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj ženušky neznáte v Ostravě nějakou prodejnu s dobrými kočárky,já vím jen o Chiccu v Shoping parku a pak o obchodě v Hrabůvce ve Špalíčku.Jsou ještě jinde?? ![]()
Ahoj, ještě je prodejna v centru Ostravy, na Husově sadě směr Fifejdy,přímo na zastávce 102,108,38 atd.Vedle kočárku je Fortuna…
mám pocit, že je ještě obchod přímo naproti hl. parkoviště u MNOF ![]()
tohle našel vyhledávač
http://www.firmy.cz/…strava-mesto
Ahoj, ta prodejna ve špalíčku se zaměřuje na kočárky Tako, tak si nejsem jistá, jestli je to to, co hledáš (dobré kočárky).
A ještě jedna Sambaby je velká prodejna na Slezské u hřbitova tady je odkaz http://www.sambaby.com/, tak koukni ![]()
v tom Sambaby na Slezské je to ráj pro děti a nastávající rodiče - co tam je věcí… ![]()
Boriska: Tahle prodejna už tam delší dobu není, je přestěhovaná na zastávku Prostorná, kočárky jsou tam z Polska na objednání.
Sam baby na Slezske,ja s nima mam vzdy jen super zkusenost..
holky na sama jsem přišla včera taky náhodou, viděly jste tam naživo i dvojkočáry?
amy - díky za upozornění
A nebo pak ještě koukni do všech prodejen co jsme Ti psaly, vyber si kočárek co by si chtěla a pohledej na netu na www.hledejceny.cz a třeba ho seženeš ještě levněji.Já kupovala malému nedávno sporťák X-lander.Tady v obchodech ho mají za 7500 kč a já ho na www.mimibazar.cz sekce nové věci-kočárky, koupila za 6150kč a došel mi poštou a jsem moc spokojená,jak s kočárkem, tak i s cenou ![]()
Jééé holky moc díky za adresy a na tu Slezskou se zajedu podivat ![]()
Ve Špalíčku v Hrabůvce je kromě prodejny na TAKO ještě jedna prodejna. OLIK. Mají stránky www.olik.cz Tam se můžete kouknout a objednat, nebo se zajet podívat rovnou. Jsou v 1. patře na straně u Alberta.
Ve Špalíčku v Hrabůvce je kromě prodejny na TAKO ještě jedna prodejna. OLIK. Mají stránky www.olik.cz Tam se můžete kouknout a objednat, nebo se zajet podívat rovnou. Jsou v 1. patře na straně u Alberta.
Já nedám dopustit na skrblikshop.cz v porubě, ceny tam mají nejlevnější, ale je to převážně internetový obchod, takže pokud chceš okouknout, tak tam toho moc nemají.
Naposledy co jsem tam objednávala, tak mi psali že není možný osobní odběr, tak jestli se nestěhují do větších prostor nebo něco.
Jinak ceny super, někdy delší doba dodání…