Ostravská prodejna kočárků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9099
28.1.10 10:00

Ostravská prodejna kočárků

Ahoj ženušky neznáte v Ostravě nějakou prodejnu s dobrými kočárky,já vím jen o Chiccu v Shoping parku a pak o obchodě v Hrabůvce ve Špalíčku.Jsou ještě jinde?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
52
28.1.10 10:03

Ahoj, ještě je prodejna v centru Ostravy, na Husově sadě směr Fifejdy,přímo na zastávce 102,108,38 atd.Vedle kočárku je Fortuna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.1.10 10:05

mám pocit, že je ještě obchod přímo naproti hl. parkoviště u MNOF :think:

tohle našel vyhledávač
http://www.firmy.cz/…strava-mesto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
28.1.10 10:09

Ahoj, ta prodejna ve špalíčku se zaměřuje na kočárky Tako, tak si nejsem jistá, jestli je to to, co hledáš (dobré kočárky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.1.10 10:09

A ještě jedna Sambaby je velká prodejna na Slezské u hřbitova tady je odkaz http://www.sambaby.com/, tak koukni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
28.1.10 10:11

v tom Sambaby na Slezské je to ráj pro děti a nastávající rodiče - co tam je věcí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
28.1.10 10:11

Boriska: Tahle prodejna už tam delší dobu není, je přestěhovaná na zastávku Prostorná, kočárky jsou tam z Polska na objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
28.1.10 10:12

Sam baby na Slezske,ja s nima mam vzdy jen super zkusenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
28.1.10 10:19

holky na sama jsem přišla včera taky náhodou, viděly jste tam naživo i dvojkočáry?

amy - díky za upozornění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.1.10 10:24

A nebo pak ještě koukni do všech prodejen co jsme Ti psaly, vyber si kočárek co by si chtěla a pohledej na netu na www.hledejceny.cz a třeba ho seženeš ještě levněji.Já kupovala malému nedávno sporťák X-lander.Tady v obchodech ho mají za 7500 kč a já ho na www.mimibazar.cz sekce nové věci-kočárky, koupila za 6150kč a došel mi poštou a jsem moc spokojená,jak s kočárkem, tak i s cenou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
28.1.10 11:20

Jééé holky moc díky za adresy a na tu Slezskou se zajedu podivat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.10 22:07

kočárky

Ve Špalíčku v Hrabůvce je kromě prodejny na TAKO ještě jedna prodejna. OLIK. Mají stránky www.olik.cz Tam se můžete kouknout a objednat, nebo se zajet podívat rovnou. Jsou v 1. patře na straně u Alberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.2.10 22:07

kočárky

Ve Špalíčku v Hrabůvce je kromě prodejny na TAKO ještě jedna prodejna. OLIK. Mají stránky www.olik.cz Tam se můžete kouknout a objednat, nebo se zajet podívat rovnou. Jsou v 1. patře na straně u Alberta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinkaa
25.2.10 08:00

Já nedám dopustit na skrblikshop.cz v porubě, ceny tam mají nejlevnější, ale je to převážně internetový obchod, takže pokud chceš okouknout, tak tam toho moc nemají.

• Citovat
  • Upravit
719
25.2.10 09:12

Naposledy co jsem tam objednávala, tak mi psali že není možný osobní odběr, tak jestli se nestěhují do větších prostor nebo něco.
Jinak ceny super, někdy delší doba dodání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák