Ostravská univerzita – dálkové studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.11.12 17:30

Prosím vás, nemáte někdo zápis do obecné a vývojé psychologie od doktora Badoška?(lékařská fakulta)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Necklinka
5.1.13 23:18

Ahojte holky! Chtela bych se zeptat na studium kombinovanou formou - ucitelstvi pro materske skoly a zs.1.stupen. Jak probiha vyucovani a co je podle vas lepsi obor. Pracuji a chtela bych jit na materskou. Da se to spojit?

• Citovat
  • Upravit
61
16.1.13 09:32

Holky, není tady někdo, kdo studuje učitelství MŠ na ostravské dalkově? Prosím nějaké informace o studiu a přijímačkách. Moc, moc děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.1.13 08:07

Taky by mě zajímaly informace o kombinovaném studiu učitelství MŠ na OU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
28.1.13 12:27

Ahoj, chtěla bych se hlásit na osu, některý obor pedagogické fakulty. Jen bych tam nerada začala studovat, a pak do nedokončila. Proto bych se chtěla zeptat jestli je někdo, kdo tam studoval Bc. kombinovaně, a byl by ochotný podat info o průběhu studia. Jak často a na jak dlouho se do školy jezdí, kolik a jak náročné jsou předměty, jak je to s materiály ke studiu, jak je to s termíny zápočtů a zkoušek a podobně. Zkrátka bych ráda věděla jestli to vůbec mám šanci zvládnout, at tam třeba nezabírám místo někomu jinému:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.2.13 10:48
@cervik1111 píše:
Holky, není tady někdo, kdo studuje učitelství MŠ na ostravské dalkově? Prosím nějaké informace o studiu a přijímačkách. Moc, moc děkují
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.2.13 08:44

Ahojte holky, studovala jsem ostravskou a nikdy více!!! Studovala jsem němčinu kombinovanou formou, výuku jsme měli KAŽDOU STŘEDU, docházka povinná a nezájem, že někdo dojíždí z daleka jen kvůli jedné hodině na otočku, že někdo jede na služenbí cestu, má nemocné dítě a podobně… spadá to pod filosofickou fakultu a celkově komunikace se studijním nic moc… studijních mraky a všichni otrávení, nedej bože, když se tam jdete na něco zeptat… :cert:
Studovala jsem zároveň ale v Brně NEWTON College Management se zaměřením na psychologii a super! Nebe a dudy!!! Individuální přístup, každý problém se dá řešit… velice zajímavé předměty a skvělí lidé, vyučující, kteří vědí, o čem mluví… možná by někoho mohly zajímat kurzy, které nově nabízí i veřejnosti :) ráda poskytnu další info! :)
Hodně štětí při studiu holky! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
16.8.13 09:58

Ahoj holky, nestudujete nebo nechystate se na prijimacky na Andragogiku - kombinované studium na Ostravske univerzite? jak to tam jde, jaké byly prijimacky, popr. jake knihy k prijimackam atd. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
17.9.13 14:03

Ahojte děvčata

Příštím rokem bych chtěla zkusit přímačky do Ostravi na obor ČJ-ON kombinovaně.
Tak se chci zeptat jaké byly testy, a jestli je má některá zvás.
A taky jak se tento obor studuje, jestli se dá s učitelami dohodnout a tak..

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.11.13 13:39

Ahoj, me by zajímalo jak je to na specce v kombinovane forme? Je to jen odpo nebo i dopo? Chtela jsem se zeptat jelikoz mam praci, ale nemuzu chybet jednou tydne cely den. Mate nekdo zkusenost?:-) nebo je tady nekdo kdo se pristi rok taky hlasi? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
13.11.13 11:21

@elizabeta2, také uvažuji o studiu speciální pedagogiky v Ov :lol:. A přidávám se s prosbou o informace. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
4.1.14 18:09

Ahoj, taky se chystám na studium speciální pedag. v kombinované formě a ráda bych bližší informace, kdo studoval nebo studuje spec.ped. a podělí se o zkušenosti, Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.14 14:22

Je tu někdo, kdo studuje ucitelstvi MS nebo 1.stupen na OSU?

u specky pry je v ostrave narocna nejaka biologie člověka - latinske nazvy atd…, pry na tom v prvaku vyleti hodne lidi

• Citovat
  • Upravit
35
9.2.14 14:46

Aha, tak to nevím o té biologii, ale chtěla jsem i MS, ale bojím se hudebky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
22.2.14 22:45

Studuji tuto kombinaci (ČJ - OV) třetím rokem. Přijímačky celkem v poho, byl tenkrát test studijních předpokladů. Samotné studium — na začátku mě bavilo, postupem času jsem zhnusena. Doufám, že úspěšně dodělám Bc, a rozhodně na ostravské končím. Arogance a postoj některých „profesorů“ je neskutečná! Samozřejmě nejsou takoví všichni, naopak, učí tam i naprosto skvělí lidé, ale těch pár pitomců mi to fakt zhnusilo. Navíc časově šílené, v každém semestru hodně předmětů - tudíž zkoušek a zápočtů, za celkem málo kreditů. No, ale rozhodně nechci být absolutně odrazující, i když to tak možná vyzní :). Prostě záleží, kolik času člověk na studium má, jestli má podporu rodiny, zda má děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze