Ostravská univerzita – dálkové studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@rini Mám to trošku časově náročnější, protože mám malé dítě a tak se trošku obávám… Můžu vědět jaké máte předměty? Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, moc Vás prosím o informace ohledně studia učitelství pro MŠ. Má titul magistra, ale učitellství pro 2.stupeň. Chci se zeptat hlavně na hudební výchovu a výtvarku. Taky mě zajímá cena semestru.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Niki xxx
Hudební výchova - první ročník teorie + zpěv, druhý ročník - oba semestry klavír.
Výtvarná výchova - první ročník v každém semestru 6 výkresů + návštěvy výstav.
Cenu za semestr nevím, neplatím, ale myslím, že orientačně je to za ročník kolem 20-22 tisíc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím vás, manžel se hlásí na dálkový studium a nemůžeme najít poplatky za studium, můžete mě prosím nasměrovat? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jeste nestudoval, tak snad i dalkove by melo byt zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taormína snad manžel umí lépe guglovat, bude se mu to hodit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taormína studuje poprvé Bc? pak má studium zdarma 3+1 rok, pokuduz neuspesne nejaky semestr odstudoval, odecita se mu toto studium od 3+1 a po vycerpani studia zdarma plati každý semestr - jak kde (v Olom. se plati cca 20tis za semestr)
pokud uz ma titul Bc a studuje další Bc, plati se za další studium, ty poplatky jsou mnohem nižší
pokud se jedna o navazujici magisterske studium, plati to same, jen v režimu 2+1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY Ono taky záleží, jaký obor bude studovat. Někdy je to tak, že je plno na klasické dálkové, tak nabídnou studium placené, kamarádka to tak taky měla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka samozrejme, uvadim jen priklad, pokud se dostane do „bezneho“ rocniku kombinovaného studia (predpokladam taky, ze nebude studovat v dennim studiu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím holky, doma mám tříměsíční holčičku a uvažuji, že bych dálkově studovala Ostravskou univerzitu obor Český jazyk a literatura a Občanská výchova (vše se zaměřením na vzdělávání). Ze školy jsem 4 roky pryč, takže budu mít asi problém s přijímačkami, ale dá se zvládnout studium na této škole dálkově? Nebo je to spíš psychárna a počkat, až děti (plánujeme druhé) povyrostou, já začnu chodit do práce a při práci studovat?? Budu moc ráda za Vaše názory!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakulta sociálních studií
Ahoj, máte někdo zkušenosti se studiem na Ostravské univerzitě - Fakulta sociálních stdií - kombinovaně? Jde mi o Bc. Sociální práce. Chodí se skutečně pouze pátky? A jaká tam panuje atmosféra? Kvalita výuky? Vstřícnost profesorů s termíny? Budu to mít do školy 400km, tak abych to zvládla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OSU Sociální práce - kombinovaně
Ahoj holky,
studuje tu někdo Sociální práci na OSU kombinovaně? Kdy chodíte do školy a jak často? Nacházím informace, které se rozcházejí. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
taky hledám informace ohledně kombinovaného studia sociální práce na OSU ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit