Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Anonymní píše: Více
Taky se mi to stalo
Připravila jsem strojek a odešla pro nůžky, čehož syn využil a začal sám, bohužel s špatným nástavcem, takže si uprostřed hlavy udělala krásnou pár milimetrovou cestu… Naštěstí on účes neřešil a byl s tím v pohodě. Ovšem trvalo to tak 3-4měsíce než mu vlasy dorostly.
V létě si syn rozsekl hlavu na 4 stehy vyholili mu koláč, kdy mu to hnisalo vyholili další… opravdu tě to mrzí? ![]()
Syn šel do hola a bylo by vůbec malicherné řešit, že má na chvíli holou hlavu.
Děláš drama, kde není. Vlasy dorostou.
@Alušáček píše: Více
@alisekR píše: Více
přesně, kdyby oholila dlouhovlasou holčičku, tak by to určité drama bylo, ale takhle
@stinga píše: Více
Asi tak, tchýně jednou naší dceri pod vlasy na krku, odstřihla celou vrstvu vlásů, při délce do pasu..to jsem ted nás…byla. Ale u kluka? Zlatě, že jsou děti zdravé.
Já bych prodýchala i tu holčičku, jsou to jen vlasy, za pár týdnů to doroste.
Mmch, když jsme si nedávno prohlíželi fotky a dcera viděla svůj první sestřih,.který jsem jí tehdy vlastnoručně vytvořila, tak prohlásila, že kdybych ji vzala dohola, vypadala by lépe ![]()
Holky děkuju. Vím, že o nic nejde… Ale mrzí mě to. Chvilka nesoustředění a hotovo. Vím, že mu vlásky brzy (snad) dorostou
Teď už zbývá jen doufat, že příště to nebude chtít stejně, když se mu to líbí. ![]()
Nosí? Ja myslela, ze se to nosilo pred 20 lety. Me to roztomile nepřipadá a kluci ostříhaný do hola se mi nelibi. Obnovovatelce diskuze nejspíš taky ne, jinak by to neřešila.
Ne, nelíbí se mi to, ale když jsem kráva… Teď budu doufat, že mu to rychle doroste…
Náš mladý se tak jednu dobu nechal vylépat, protože chtěl. Samozřejmě neslušelo. Děda mu říkal, že chodí na Ukrajince. Oni se tak stříhají na milimetr. Vlasy dorostou.
Teď se nosí u kluků kombinace květák a vrabčí hnízdo na hlavě. Jak mají tu dlouhou, přerostlou ofinu. Zas v tomhle se mladý vidí. To je taky děsná móda.