Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7939
22.6.17 16:11

@Ellusa Vis, co by me zajimalo? A nejen v teto konkretni diskuzi. Pokud otec (ktery je rodic stejne jako matka) nema pravo ostrihat dceri na jeji prani vlasy, pokud s tim matka nesouhlasi, ma pravo matka (s dcerinym souhlasem) propichnout ji usi, i kdyz s tim otec nesouhlasi? A kolik matek to s otcem konzultuje?
To je totiz zasah trvaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 16:13

@vonajebohyne propíchnuté uši zarostou dřív než zaroste oholená hlava :mrgreen: hele holky, fakt jako by vám bylo putna, kdyby vám exmanžel holil dcery dohola? Tak byste si řekly, tak co, bude chodit dohola, přeci on je otec a má na to právo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 16:14
@Ellusa píše:
Myslím, že soud by jim spíš nařídil povinnou terapii a mediaci. Jsem si tím v podstatě jistá. Protože chtít po soudech, aby řešili něco takového… je mi jich fakt líto.

oni na mediaci chodili, bez úspěchu. Třeba ty to vidíš jako malichernost, mně to zvedá tlak, a pokud to byl naschvál a měl by se opakovat, tak kdo jiný jí pomůže než soud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
22.6.17 16:19
@terinka4444 píše:
@vonajebohyne propíchnuté uši zarostou dřív než zaroste oholená hlava :mrgreen: hele holky, fakt jako by vám bylo putna, kdyby vám exmanžel holil dcery dohola? Tak byste si řekly, tak co, bude chodit dohola, přeci on je otec a má na to právo?

A vis, ze u petiletaka asi fakt jo? Zvlast, kdyz pres prazdniny ji to doroste. Rekla bych si, ze priste si holt beruska rozmysli, co si preje a tatinkovi bych rekla, ze ne kazdou kravovinu ji musi splnit.
Co by me stvalo by bylo, ze alespon nezvedl telefon. Rekla bych mu sve, ale neresila bych to konkretni oholeni, spis bych resila nastaveni komunikace mezi nami. Ale ja jsem si opravdu jista, ze muj muz by nikdy neudelal nic proti prani holek, jak bych za maloco dala ruku do ohne, za tohle urcite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 16:26

@vonajebohyne můj muž by taky neudělal nic proti holkám, ex mé neteře jí používá jako velmi účinnou zbraň už přes pět let, její ne není podstatné, a je to opravdu peklo. Naštěstí ho tedy nenapadlo oholit jí hlavu, to by malou trefil šlak. Ale peklo ze života jí dělá slušné a ona mu může říkat, co chce, houby platné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
22.6.17 16:27

Přes prázdniny jí dorostou cca 2 centimetry…pokud ovšem tatínek opět nebude mít kadeřnický záchvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 16:27
@Ellusa píše:
A co třeba začít učit dítě, že si nemusí nechat vše líbit? :nevim: Vychovávat ke slušné asertivitě? A že pokud se ostříhat nechtěla, měla to tatínkovi říct, případně zavolat mamince? Chlapovi též jasně zdůraznit, že pokud chce mít dítě nad rámec stanoveného, tak to musí mít i nějaká pravidla, jinak to pojede podle rozsudku a tečka, ale současně pak i počítat, že si třeba nevezme paragraf, že.

Zkušenosti jsou nepřenosné, ten náš exblb nás vyškolil, všechno tohle je houby houby platné. Když se ti chce mstít, můžeš dítě učit co chceš, neuděláš nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.6.17 16:29

To zní fakt komicky. Jako kdyby o ní típal nedopalky. To je sice peklo, to jo, ale hlavu jí naštěstí neoholil, to už by bylo přes čáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 16:32
@Ellusa píše:
Ano, v tom máš pravdu. A to i když ji bude chtít při každé návštěvě znovu ostříhat, tak můžeš mít milión rozsudků soudu a stejně to udělá a nenaděláš nic. A dobře víš, že toto důvod pro omezení styku rozhodně není.

omezení styku ne, ale pohrdání soudem na pokutu ano, opakovaně by si to rozmyslel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9015
22.6.17 19:17
@terinka4444 píše:
@vonajebohyne propíchnuté uši zarostou dřív než zaroste oholená hlava :mrgreen: hele holky, fakt jako by vám bylo putna, kdyby vám exmanžel holil dcery dohola? Tak byste si řekly, tak co, bude chodit dohola, přeci on je otec a má na to právo?

To sorry tedy, ale píchání uší na naušnice bolí, kdežto stříhání vlasů ne :think: Myslím, že už tu dochází ke zbytečným dohadům. Zakladatelka už sem stejně nepáchla, takže o čem je vlastně řeč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
22.6.17 19:30

To je teda peknej pitomec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79819
22.6.17 19:54

@terinka4444 Jo a soud rozhodne, že jí hlavu víckrát oholit nesmí, on jí ji oholí a co? Stejně jako u vás s tou dovolenou. Měli jste rozhodnutí, který on stejně nedodržel. Takže tady bude stejně každá rada drahá. tedy pokud to udělal naschvál, pokud to nebylo skutečně třeba tak, že on má vlasy kratunké a dcera se potila a zlobilo ji to, a on jí prostě z hecu mohl říct, vidíš, máš mít vlasy jako já a bylo by ti líp. No a už to bylo. Ale - nebyly jsme tam ani jedna, těžko říci. jenom si fakt myslím, že i kdyby od to měl zakázané soudem, když bude chtít, oholí jí to zase a nestane se vcelku nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
22.6.17 20:04
@terinka4444 píše:

Nebylo by jim to putna Teri. I když se tu prsí jak by byly nad věcí. Na to vsázím své vlastní háro na který si pomalu sedám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 20:04

@inkakřivák ne, tuším, on tenkrát dostal pokutu, on ji dostal už 2×, tak teď už si dává pozor. Ale je pravda, že málokdo je takový magor jako ten náš, většinou, když jsou rozsudky, tak se chlap sra.jda majda zalekne, tyhle nýmandi, co si vyřizují účty přes děti, se povětšinou autorit bojí, tam dokonce stačí silnější nový partner a je klídek. Ten náš je ještě dement, takže vůbec nedomýšlí následky, ale to povětšinou tak nebývá. Za nedodržování rozsudků jsou pokuty, tuším jedna až do 50.000 a dají se opakovat. Už je to tedy taky jen hypoteticky.

Ten náš podal na soud žádost o neplacení alimentů. Normálně napsal, platil směšné 2000 tuším, takovouhle jako částku, žádné nadstandardní, a on napsal na soud, že se rozhodl, že už platit nebude, že matka s penězi nenakládá podle jeho představ a že tedy žádá o zrušení povinnosti platit alimenty :mrgreen: u něj už by to vydalo na knihu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11151
22.6.17 20:11
@Agneth píše:
Já to nepopírám. Rozdíl v tom vidím. Ale vzhledem k tomu, že zakladatelka mlčí, nevíme, jestli si třeba holčička nechtěla zahrát na plešounku. Mohla např. vidět tatínka, jak si sám holí hlavu, může se jí ve školce líbit nějaký vyholený chlapeček…jak už jsem psala, mohla se tatínkovi někde v koutku sama opižlat a tatínek se snažil zahladit stopy, tatínek mohl najít holčičce vši…těch možností je spousta.
Pokud je holčička spokojená jako lebkoun, tak proč ji dělat zbytečné trauma a „problém“ nafukovat do obludných rozměrů?

Tak snad kdyby šlo o případ, že tatínek se snažil napravit holčičky konání nebo vši, tak by jí to snad řekl, ne? Proč by si vymýšlel, že jí to ostříhal, protože se potila.:-)

A ruku na srdce, kolik z nás by tady oholilo malou holčičku dohola, protože to chtěla? Moje dcerka chce tisíc věcí za den, které vidí, že dělá někdo jiný. Kdybych jí vždycky vyhověla, tak nevím, tak tady už asi nejsme. :) Moje dcerka, kdyby za mnou přišla, že chce oholit hlavu dohola, tak se teda přiznám, že bych jí to zakázala, rozhodně v pěti letech ano, i v 10 a v 15 už bych asi nic nenadělala, ale nadšená bych nebyla… Asi jsem zlá matka. Krátké vlasy ano, ale ne hlavu dohola. To není hezké na nikom, ani na klucích, natož na holkách (ani na Demi Moore:-)). Asi jsem konzerva nebo nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí