Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59360
22.6.17 13:55

@fifinka609 :mrgreen: :mrgreen: je fakt že manžel říká že vedle mě může bouchnout granát a nic mě neprobere :mrgreen: :mrgreen: a ráno bych si říkala že mě na hlavě nic netíží, bohužel fakt nic :mrgreen: Vlasy mě rostou od října 2002 :lol: a pak by mě řekl že se mnou nikam nebude chodit že vypadam hrozně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.17 13:59

@fifinka609
Jo, asi nebude vypadat jako adeptka Miss školka, ale až se vrátí do školky po prázdninách, bude mít ježka. Ono leckterému chlapovi taky ten oholený kedlub nesluší, ale u chlapů se to bere pomalu za normu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 14:01

@Lama Lama Takže radíš, že psychoušovi nemá dávat dítě vůbec? To si musí vyřešit zakladatelka sama, jak bude postupovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.17 14:02

@Markéta80
Hele, já měla vlasy pod lopatky, všichni mi tvrdili, že to mám hezký, ale už jsem zas na mikádo. Je to pohodlnější a nic nehřeje. Hlava desetkrát lehčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
22.6.17 14:03

@Leonisek1 ja te chapu, mam tez dcerky a tez bych silela, ale s zalobou asi neuspejes, musi se resit uplne neco jineho a to, zda je fakt tak hrozny a msti se ti pres dite, nebo zda ho nesnasis, ze ti nejak ublizil, nevim, to vis jen ty, ale je to hnus, vyrizovat si ucty pres dite. dcerky maji tez dlouhe vlasky, vim jak ti je, matky, co jsou zvykle mit holky s kratkyma vlaskama a nebo ani holku nemaji to moc nepochopi a budou hrat silne matky, z tebe budou delat histerku, ale ten problem u vas bude daleko vetsi, nez jen vlasky, res to, dcerka bude starnout a co bude mit za detstvi, jak uz ted dela naschvaly pres ni. hodne sily a pevne nervy. mysli na to, ze dcera je na prvnim miste, tak za ni bojuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 14:04

@vonajebohyne Taky už jsem to zažila. Kluka jsem omylem den před štědrým dnem ostříhala na milimetr, nezkontrolovala jsem si strojek a dceři tatínek musel vystříhat z vlasů stavebnici Bunchems a mrzelo mě to, ale bylo to nutné, má dlouhé vlasy nad zadek. Naštěstí se mu to povedlo a vypadá to jak sestříhané…proto si neumím představit, kdyby jí někdo, kdokoliv oholil hlavu…to je můj názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
22.6.17 14:05
@ančapepča píše:
@Lama Lama Takže radíš, že psychoušovi nemá dávat dítě vůbec? To si musí vyřešit zakladatelka sama, jak bude postupovat

Ano, psychousovi nedavat vubec nebo pod dozorem.
Ale asi se neshodnem v le zpusobu diagnostiky psychouse. Ja to podle preferenci ucesu svych deti nepoznam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 14:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32433
22.6.17 14:12
@fifinka609 píše:
@Leonisek1 nevyčetla jsem, jak to bere dcera. To by pro mě bylo zásadní.A jinak je to opravdu kus kokota. A chtěla bych vidět tady dámy, jak by se tvářily, kdyby se ráno vzbudily a zjistily, že je partner vystříhal dohola, protože se podle něj moc potily :mrgreen:. Ale vždyť to doroste, tak o co jde, že vypadají jako vlastní brácha. Vždyť dnes už není in, aby byla žena/holka poznat dřív než je nahatá.

Asi tak. Zbytek souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 14:12
@Eemii píše:
Diky, chtela jsem napsat neco podobneho :palec:Zakladatelko, chapu te, fakt jo.Ale proboha chtit po ucitelce, aby neco vysvetlovala detem? Podle vseho to vypada, ze nikoli dcera, ale ty z toho mas ujmu na zdravi.Bez rypani. Na socialku nevim, zda bych sla. Nejsem si jista, co oni na to, zda by to vubec resili.

jenže děti jsou tak upřímné, až jsou kruté. Takže tpo bude hele oholená, hele plešatá, popřípadě měla vši, proto je ostříhaná( na to u nás ve školce stačilo, aby měl jeden chlapeček vši a maminka ho vzala strojkem a už mají zafixováno, že kdo je na krátko, ten měl vši). Dětský kolektiv je ukrutný. Máme ve školce holčičku po chemoterapii, a dětem se dost vysvětlovalo, proč nemá vlásky a proč se jí nebudeme posmívat a vymýšlet nic na její hlavičku. Tak asi proto. Věř, že děti, alespoň v naší školce, to řešily naprosto okamžitě, hned, jak jí viděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
22.6.17 14:13

@ančapepča Jenze on neni kdokoliv, ale jeji tata a asi zase takovy psychous a kreten nebude, kdyz byl hoden oplodneni a nasledne predal polovinu genofondu zakladatelcine dceri, ktera je jiste zcela uzasna :mrgreen:.
Podivej, tohle je zrovna ukazka, kam je dovedla nekomunikace a meli by to zacit resit a nastavit pravidla. Protoze vlasy jsou prkotina, v patnacti ji muze povolit tetovani a jointa, kdyz to zlehcime.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
22.6.17 14:13

A umíš si představit, že to ta holka fakt chtěla. a ano, znám děti, i děvčata, která preferují krátké vlasy. I tehdy je to vina otce?
a kdyby to bylo naopak a matka ostříhala dítě a nezeptala se otce, tak je to v pořádku?
To se totiž stalo v mým okolí - otci se líbily dlouhé vlasy (a staral se o ně), matka trvala na krátkých. Jednoho dne přišel domů a dítě bylo na krátko. Stejná situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
22.6.17 14:15
@fifinka609 píše:
@Leonisek1 nevyčetla jsem, jak to bere dcera. To by pro mě bylo zásadní. A jinak je to opravdu kus kokota. A chtěla bych vidět tady dámy, jak by se tvářily, kdyby se ráno vzbudily a zjistily, že je partner vystříhal dohola, protože se podle něj moc potily :mrgreen:. Ale vždyť to doroste, tak o co jde, že vypadají jako vlastní brácha. Vždyť dnes už není in, aby byla žena/holka poznat dřív než je nahatá.

Dame je to jedno, nemam dceru misto panenky Barbie ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 14:16

@ančapepča ty jo, to jsme vystříhávali o víkendu i z dcerky i ze psa. Já myslela, že to se může stát jen u nás, ono se to stalo manželovi, když hlídal sám, naštěstí jen 3 kuličky a dcera má kudrnatý hodně, takže ty ustřižený kousky nejsou poznat, jí by trefil šlak, na vlasech si zakládá, ale pes, ten dopadl :mrgreen: musí k holiči dovyholit zbytek chlupů :mrgreen: Máme jorkšíra, tak dostane letní sestřih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
22.6.17 14:17
@vonajebohyne píše:
@ančapepča Jenze on neni kdokoliv, ale jeji tata a asi zase takovy psychous a kreten nebude, kdyz byl hoden oplodneni a nasledne predal polovinu genofondu zakladatelcine dceri, ktera je jiste zcela uzasna :mrgreen:.
Podivej, tohle je zrovna ukazka, kam je dovedla nekomunikace a meli by to zacit resit a nastavit pravidla. Protoze vlasy jsou prkotina, v patnacti ji muze povolit tetovani a jointa, kdyz to zlehcime.

já z toho pochopila, že to tři roky řešili nějakým sezením s odborníkem, nebo co. Že nějaká terapie u nich probíhala.. Asi s efektem nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí