Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
59360
22.6.17 12:54

@Emimin7 no konečně by si kluka nepletli s holčičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
22.6.17 12:55

Šmarjá, já se nedivim, že ty ouřady nemaj čas řešit závažné případy, když se matka chce soudit kvuli ostřídání a zaměstná tím půl ospodu. :roll:
Jak bys to řešila, kdyby to dcera měla z jiného důvodu, než otce? Nějaký zdravotní, např? tak aqsi by ses jí to snažila zpříjemnit, pozitivně namotivovat. Koupit nějaký šátek nebo až to krapet naroste, tak sponečku. A zbytečně na to neupozornovat, třeba bude v poho. :nevim:
Jako že to s tebnou nekomunikoval, chápu, že tě nasralo, ale dělat kvuli tomu takové alotrie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
@Emimin7 píše:
Pro to dítě snad ne. Jde o to, jestli to tak chce.

Aha. Šatečky jsi taky chtěl? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
@Markéta80 píše:
@Emimin7 no konečně by si kluka nepletli s holčičkou :mrgreen:

A kdyby spletli, tak se něco změní? Mě si občas pletli a bylo mi to jedno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.6.17 12:56

@Misheli nemám s tím žádný problém. vzhledem k tomu, že u nás již byli a ví, jak to u nás chodí, tak nemám důvod se něčeho bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.6.17 12:57
@dedrichov píše:
Aha. Šatečky jsi taky chtěl? :mrgreen:

Chtěl, ale v místním obchodě neměli odstín, který by mi ladil s barvou očí, tak jsem musel oželet. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
22.6.17 12:57

@Emimin7 kolik tě bylo? proč Tě ostříhali když tě to nechali narůst. nejstaršímu jsme nikdy nenechali narůst dlouhé, ze začátku jsme zastřihovala a kolem 4 roku už to manžel bral strojkem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 12:58

@Markéta80 No v záchvatu by ho možná přeprala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.6.17 12:58
@Agneth píše:
Ale elektřinu má evidentně zavedenou, když zvládl použít strojek na vlasy. :lol:
Pokud tam v zimě topí, nějaký závratný problém bych v tom neviděla. Jako dítě jsem trávila v takové „boudě“ celé prázdniny a spoustu víkendů - někdy i v té zimě. Újmu to na mě žádnou nezanechalo, naopak na to s láskou vzpomínám. ;)

Tak nas uved do souvislosti-v jednu chvili bydli v lese bez vody a elektriny, v druhy chvili ma strojek na elektriku a striha vlasy. Pises tady jedno pres druhe. Jakoze dcera je ted v lese s otcem na paragrafu (osetrovaku)? Absolutne se nechytam, podle me to nema hlavu ani patu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
22.6.17 12:59

A já myslím, že by si měla zakladatelka oholit vlasy na 3mm též. Když to on dělá natruc. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 12:59

A taky teď bude muset možná vysvětlovat, že její dcera není nemocná :( jen, že má tatínka magora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
22.6.17 13:00

A to chceš holku ještě vystavit tomu, že jí budou honit k psychologovi? Protože bez něj budeš asi těžko nějakou újmu dokazovat. Navíc jsi nenapsala nic o tom, jak na to reagovala dcera, ale vzhledem k tomu, žes nic nezmínila, tak předpokládám žádné drama.

Osobně si myslím, že když necháš učitelku něco vysvětlovat, tak na to ty děti akorát upozorní a budou se tím o to víc zabývat :nevim:

Prosím tě, hlavně nezdržuj soudy takovýma kravinama :roll:

Jako samozřejmě by mě taky nas.ral pekelně, o tom žádná…ale soudit se? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.6.17 13:01
@Markéta80 píše:
@Emimin7 kolik tě bylo? proč Tě ostříhali když tě to nechali narůst. nejstaršímu jsme nikdy nenechali narůst dlouhé, ze začátku jsme zastřihovala a kolem 4 roku už to manžel bral strojkem :palec:

Jednou asi 7, to jsem protestoval, ale zase tolik mi to nevadilo. Potom ale znova v 11 jsem fakt chtěl vraždit. Byla to konspirace. Děda se tenkrát dohodl s tetou kadeřnicí, aby, když mi to bude brát mašinkou kolem uší, jakoby zavrávorala, mašinka jí ujela nahoru a najednoou „no tak se nedá nic dělat, musíme to vzít celý“. Od té doby jsem se od ní stříhat nenechal. :) Máma pak nadávala, co mi to provedli, že se na mě nemůže dívat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
22.6.17 13:01
@Ter85 píše:
Tak nas uved do souvislosti-v jednu chvili bydli v lese bez vody a elektriny, v druhy chvili ma strojek na elektriku a striha vlasy. Pises tady jedno pres druhe. Jakoze dcera je ted v lese s otcem na paragrafu (osetrovaku)? Absolutne se nechytam, podle me to nema hlavu ani patu :nevim:

prosím Tě, vždyť to není zakladatelka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
22.6.17 13:02

Děláš jak kdyby jí uřízl ruku, jsou to vlasy dorostou, chápu že seš naštvaná… ale co už… jsou to jen vlasy a jestli to dcera chtěla, co naděláš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí