Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Šmarjá, já se nedivim, že ty ouřady nemaj čas řešit závažné případy, když se matka chce soudit kvuli ostřídání a zaměstná tím půl ospodu. ![]()
Jak bys to řešila, kdyby to dcera měla z jiného důvodu, než otce? Nějaký zdravotní, např? tak aqsi by ses jí to snažila zpříjemnit, pozitivně namotivovat. Koupit nějaký šátek nebo až to krapet naroste, tak sponečku. A zbytečně na to neupozornovat, třeba bude v poho. ![]()
Jako že to s tebnou nekomunikoval, chápu, že tě nasralo, ale dělat kvuli tomu takové alotrie…
@Emimin7 píše:
Pro to dítě snad ne. Jde o to, jestli to tak chce.
Aha. Šatečky jsi taky chtěl? ![]()
@Markéta80 píše:
@Emimin7 no konečně by si kluka nepletli s holčičkou
A kdyby spletli, tak se něco změní? Mě si občas pletli a bylo mi to jedno. ![]()
@Misheli nemám s tím žádný problém. vzhledem k tomu, že u nás již byli a ví, jak to u nás chodí, tak nemám důvod se něčeho bát.
@dedrichov píše:
Aha. Šatečky jsi taky chtěl?
Chtěl, ale v místním obchodě neměli odstín, který by mi ladil s barvou očí, tak jsem musel oželet. ![]()
@Emimin7 kolik tě bylo? proč Tě ostříhali když tě to nechali narůst. nejstaršímu jsme nikdy nenechali narůst dlouhé, ze začátku jsme zastřihovala a kolem 4 roku už to manžel bral strojkem ![]()
@Agneth píše:
Ale elektřinu má evidentně zavedenou, když zvládl použít strojek na vlasy.
Pokud tam v zimě topí, nějaký závratný problém bych v tom neviděla. Jako dítě jsem trávila v takové „boudě“ celé prázdniny a spoustu víkendů - někdy i v té zimě. Újmu to na mě žádnou nezanechalo, naopak na to s láskou vzpomínám.
Tak nas uved do souvislosti-v jednu chvili bydli v lese bez vody a elektriny, v druhy chvili ma strojek na elektriku a striha vlasy. Pises tady jedno pres druhe. Jakoze dcera je ted v lese s otcem na paragrafu (osetrovaku)? Absolutne se nechytam, podle me to nema hlavu ani patu ![]()
A já myslím, že by si měla zakladatelka oholit vlasy na 3mm též. Když to on dělá natruc. ![]()
A taky teď bude muset možná vysvětlovat, že její dcera není nemocná
jen, že má tatínka magora
A to chceš holku ještě vystavit tomu, že jí budou honit k psychologovi? Protože bez něj budeš asi těžko nějakou újmu dokazovat. Navíc jsi nenapsala nic o tom, jak na to reagovala dcera, ale vzhledem k tomu, žes nic nezmínila, tak předpokládám žádné drama.
Osobně si myslím, že když necháš učitelku něco vysvětlovat, tak na to ty děti akorát upozorní a budou se tím o to víc zabývat ![]()
Prosím tě, hlavně nezdržuj soudy takovýma kravinama ![]()
Jako samozřejmě by mě taky nas.ral pekelně, o tom žádná…ale soudit se? ![]()
@Markéta80 píše:
@Emimin7 kolik tě bylo? proč Tě ostříhali když tě to nechali narůst. nejstaršímu jsme nikdy nenechali narůst dlouhé, ze začátku jsme zastřihovala a kolem 4 roku už to manžel bral strojkem
Jednou asi 7, to jsem protestoval, ale zase tolik mi to nevadilo. Potom ale znova v 11 jsem fakt chtěl vraždit. Byla to konspirace. Děda se tenkrát dohodl s tetou kadeřnicí, aby, když mi to bude brát mašinkou kolem uší, jakoby zavrávorala, mašinka jí ujela nahoru a najednoou „no tak se nedá nic dělat, musíme to vzít celý“. Od té doby jsem se od ní stříhat nenechal.
Máma pak nadávala, co mi to provedli, že se na mě nemůže dívat ![]()
@Ter85 píše:
Tak nas uved do souvislosti-v jednu chvili bydli v lese bez vody a elektriny, v druhy chvili ma strojek na elektriku a striha vlasy. Pises tady jedno pres druhe. Jakoze dcera je ted v lese s otcem na paragrafu (osetrovaku)? Absolutne se nechytam, podle me to nema hlavu ani patu
prosím Tě, vždyť to není zakladatelka ![]()
Děláš jak kdyby jí uřízl ruku, jsou to vlasy dorostou, chápu že seš naštvaná… ale co už… jsou to jen vlasy a jestli to dcera chtěla, co naděláš