Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14541
22.6.17 13:22

Nejvíc mi teda chybí to, jak reagovala dcera, ale evidentně to pro Tebe není až tak moc důležité :roll: A jako to fakt dospělá ženská, co má díté, musí volat do psychologické poradny, aby věděla, co má říct dceři? 8o A reakce s podáním žaloby je opravdu přehnaná, se vlastně skoro divím, že jsi už nevolala policii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.6.17 13:23
@Agneth píše:
Neboj, došlo mi to. :lol:Nicméně holky, dovedlo mě to na myšlenku: Co byste dělaly, kdybyste se dnes večer vrátily domů a našly tam manžela/přítele s holohlavou dcerou.
Přiznám se, že pokud by dcera vypadala spokojeně, asi bych je oba maximálně tak poslala do háje a nic víc neřešila. Nevím, jestli jsem takový flegmouš, ale podle některých zdejších reakcí si tak začínám připadat.

Já nevím, ale asi bych nešílela. Já vlasy tak vážně neberu. Kdyby si vyrazila druhý zub při těch jejich výpravách do „pastoušky“, zuřila bych víc. Nebo že se mi vrací nemocná. Ale těžko říct, některé děti stůňou často, nehledě na péči.
Pro mě je úsměvný, jak zakladatelka nasazuje na exta, jako by jí byl kdysi přidělen. A lidi se časem spíš mění k horšímu.
Třeba je dcerka ráda, že je podobná tatínkovi (třeba se stříhal a ona to chtěla stejně). Jestli bude teď doma skuhrat, aspoň zjistí, že některé věci nelze vrátit zpět. Ja jako malá kudlala vlasy panenkám. Asi aby vypadaly stejně jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 13:24

@Lama Lama No to sice stačí, ale až po tom co se jí někdo zeptá, co je chuděti dítěti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cekameemilku
22.6.17 13:25

Myslím, že vážně nejvíc by potřebovala řešení ta (ne)komunikace mezi rodiči… To je to jediné co dceři může způsobit újmu. Vlásků je škoda, ale dorostou. Jako žena s dlouhými vlasy bych asi v tu danou chvíli taky šílela, ale když se člověk uklidní a přejde prvotní šok, tak se nic tak hrozného nestalo.

• Citovat
  • Upravit
81477
22.6.17 13:28
@ančapepča píše:
@Lama Lama No to sice stačí, ale až po tom co se jí někdo zeptá, co je chuděti dítěti :lol:

takle malé děti obvykle přebírají postoje rodičů. Když z toho hysterka matka udělá drama, bude i dítě. kDyž jí okudlá otec a je v poho, tak bude v poho i dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 13:36

@Lama Lama Když tohle zakladatelka přejde jen tak a nebude bránit dceru, tak copak udělá příště? Je to evidentě narušenej jedinec, když tohle udělá dceři. U kluka je to docela fuk, ale u těch holčiček to jedno není. Děti se jí teď můžou třeba smát ve školce a vrátit se to nedá…nevíme co se tam stalo a bůh ví, jestli do toho dceru nějakým způsobem nedotlačil, aby zakladatelce ublížil. Děti se nechají snadno ovlivnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
22.6.17 13:38
@ančapepča píše:
@Lama Lama Když tohle zakladatelka přejde jen tak a nebude bránit dceru, tak copak udělá příště? Je to evidentě narušenej jedinec, když tohle udělá dceři. U kluka je to docela fuk, ale u těch holčiček to jedno není. Děti se jí teď můžou třeba smát ve školce a vrátit se to nedá…nevíme co se tam stalo a bůh ví, jestli do toho dceru nějakým způsobem nedotlačil, aby zakladatelce ublížil. Děti se nechají snadno ovlivnit

já si také myslím, že ostříhal dceru, aby se pomstil manželce a divím se všem těm dámám, co píšou, že se tak nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
22.6.17 13:39

@ančapepča Kdyz je to naruseny psychous a kreten, proc tedy nevadi, aby si na dceru bral paragraf?
Jo to je vlastne jina, to se ten psychous zakladatelce hodil.

@ančapepča píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
22.6.17 13:40
@Lama Lama píše:
takle malé děti obvykle přebírají postoje rodičů. Když z toho hysterka matka udělá drama, bude i dítě. kDyž jí okudlá otec a je v poho, tak bude v poho i dítě.

Troufám si říct, že naprostá většina malých holčiček nebude s holou hlavou v poho ani kdyby se matka roztrhla jí vysvětlit, že je to super. A zajímalo by mě, kolik z vás má vyholenou hlavu. Teď jsem si pro jistotu vygooglila pár žen takto vylepaných a i jinak nádherné herečky s tím vypadají naprosto odpudivě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
22.6.17 13:42
@Katche píše:
No, na souložení byl evidnetně dobrej. Na alimenty taky. Jakýho otce jsi vybrala, takovýho máš.
Nehledě ktomu, že ti zas tak moc nevěřím, že je takovej padouch. Spíš mi připadáš jako hysterka, která se hroutí, když není po jejím a jen ona to umí nejlíp. Pár jich ve svým okolí mám a řekla bych, že dítěti škoděj víc, než lehce laxní otec.Vlasy dorostou a jestli to holka špatně ponese, tak jen kvůli tobě a tvejm reakcím.

Tak, hlavní vinu na tom ponese i tak tatík, který ji tu hlavu oholil. A jak to tak čtu, tak by ho roztrhala každá druhá matka tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
22.6.17 13:44

Takhle ostrihat malou holčičku, to je fakt kus vola :roll: Ale uz se stalo. Snazila bych se brat to v klidu, uz kvuli holcicce, vztek nic nevyresi… Kdyz to budes brat v pohode ty, nenapadne ji se tim trápit ;) Ty vlasy totiz vadi hlavne tobe, deti to tolik neresi… Vlasy dorostou… Ale jinak jsem to nepochopila. On je bezdomovec nebo co? A kde mel teda malou, kdyz jsi mu ji dala na tu osetrovacku?? V te chajde? Bez zachodu a vody??
Mas na nej slusnou averzi… Vase komunikace takova byla vzdycky? Vy spolu mluvit jako lidi evidentne moc neumite :nevim: Tohle je pro holčičku tisickat horsi, nez nejaky vlasy na jezka…

Příspěvek upraven 22.06.17 v 14:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
22.6.17 13:50

@vonajebohyne A proč by si jako nemohl vzít paragraf?? Zakladatelka ná dítě v pěči a půjčuje dceru otci pravidelně každých 14 dní. Vrací se od něj pravidelně nemocná nebo nachlazená. Jestli táhne všechno z výplaty sama a otec platí jen umolousané alimenty tak se nedivím, že taky potřebuje chodit do práce a vydělávat!!! Ale to jsme úplně jinde. Téma je oholená hlava. Chtela bych vidět tebe jak by jsi reagovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.6.17 13:54

Můžeme se jen domnívat. Zakladatelka je evidentně nasupená na bývalého i bez tohohle incidentu. Otec dítěte by se nejspíš o zakladatelce rovněž vlídně nevyjádřil. Pravda bude v tomhle případě asi uprostřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
@ančapepča píše:
@vonajebohyne A proč by si jako nemohl vzít paragraf?? Zakladatelka ná dítě v pěči a půjčuje dceru otci pravidelně každých 14 dní. Vrací se od něj pravidelně nemocná nebo nachlazená. Jestli táhne všechno z výplaty sama a otec platí jen umolousané alimenty tak se nedivím, že taky potřebuje chodit do práce a vydělávat!!! Ale to jsme úplně jinde. Téma je oholená hlava. Chtela bych vidět tebe jak by jsi reagovala

Vzhledem k tomu, ze uz jsem to zazila, tak s klidem ;).
Ne kazda je hystericka kvuli vlasum. Zvlast, kdyz tady jsou k reseni daleko zavaznejsi problemy.
Ty vazne nechapes ten rozpor? Tvrdi, ze chlap je psychopat a ma strach s nim dceru nechat, ale soupne ji tam nad ramec? Kdybych se bala o sve dite, rozhodne bych to neudelala.

Příspěvek upraven 22.06.17 v 13:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
@ančapepča píše:

Tak bud je psychous a nebudi mu cpaz mavoc nemocne dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí