Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7090
22.6.17 15:35
@terinka4444 píše:
@fifinka609 nikdo soudný nevyholí pětiletou holku. Když dítě peskuje a prosí a nechce vlásky a ty jsi rodič, co tedy dbá na dítě ve všem a vyhoví mu, tak přeci uděláte nějaký krátký sestřih, nejlépe u kadeřnice, přeci holku nevyholíš dohola. Tohle je prostě jasný čin s úmyslem jít proti matce.

Nová doba no :mrgreen: Dřív se tak ZA TREST stříhaly poběhlice…
Ale z těch, co to schvalují to tipuji nemá sama na hlavě ani jedna. Protože to je přece,, něco jiného a vůbec to nesouvisí,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.6.17 15:36
@Agneth píše:
Pokud si předtím sama vystříhá na hlavě několik plešek, tak mi věř, že nedá. :lol:

Presne tak, taky sly do hola. Holky se teda ostrihaly navzajem a byly desne spokojene. :mrgreen: Starsi si to pak nechala dorust a ted opet chce uplne nakratko, uz je objednana. A musim rict, ze je mi to opravdu uplne jedno. Nic necitim, ve smyslu, ze by mi to bylo lito…jsem na ne pysna, ze maji svuj styl a ze se ho snazi si prosadit. Ale nechavam je i jit do skolky v jejich kracich, co si rano navliknou, jen to musi splnovat parametry pocasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
22.6.17 15:38

Jejdamane, to je děsný, a co na to říká dcerka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 15:39
@Ellusa píše:
@terinka4444 A jak toho chceš docílit ty? Pokud ji má u sebe a nejsou schopni se domluvit jako lidi, tak mu v tom žádný soud nebo ospod nezabrání. A jen kvůli ostrihani mu nikdo styk neomezí. To nemá řešení jiné, než jejich vzájemná komunikace, a pokud to bude zakladatelka takto hrotit soudy, tak tomu zlepšení nepomůže :nevim:. Já ji lidsky fakt chápu, ale jemu rodičovská práva nikdo nevzal.

shodli jsme se na tom, že to jako neměl dělat a je to podpásovka, no tak co když bude té holčičce holit hlavu každý měsíc? A vzájemná komunikace třeba není možná, hele my to má v rodině, on je prostě deb.il a komunikovat s ním prostě nejde, ano, byl deb.il, už když si ho našla, ona měla růžové brýle a neviděla to, i když jsme jí to všichni říkali, dneska to ví a za svou tragickou chybu, že si s ním udělala dítě trpí ona, i ta holka, fakt se s ním nejde domluvit, jeho jediným cílem je škodit, a nezbývá než všechno, komplet všechno řešit pes soudy, on ani nechodí na schůzky s psychologem, které byly soudem nařízené, má všechno na háku, klidně jí chytne pod krkem na chodbě soudu, malá je jeho zbraní. Takže on to neměl dělat, neměl jí stříhat a když ona nepůjde proti němu, tak jí klidně oholí hlavu co měsíc. Takže ano, já bych šla na ospod, tam se poradila a v případě, že by to udělal znovu, hnala bych to přes soud, co udělá soud nikdo neví, nemyslím si, že je precedent na holení hlavy, ale nepřešla bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
22.6.17 15:41
@terinka4444 píše:
@Agneth v každém tvém případě, pokud to vyřešil tak, že jí oholil hlavu, je to dement, to promiň, tak já to vidím, když se mi dítě opižlá, bru ho k holiči, ať s tím něco udělá, když má vši, koupím přípravek proti vším, zvláště mám-li holku, touží-li být mé pětileté dítě holka vyholená, jsem tu já jako rodič, abych hí vysvětlila, že chlapečci ano, ale holčičky :nevim: že je lepší najít kompromis a nevyholovat.

Terinko, ale ty seš žena. Chlapi prostě některé věci řeší jinak a po svém. Já si třeba nedokážu představit svého manžela, že půjde s dítětem ke kadeřnici. Nebo že by na vši koupil nějaký přípravek a pak ho dceři pravidelně matlal do vlasů (navíc teda ještě v boudě bez vody a koupelny). Pokud by měl po ruce strojek a musel si v těchto situacích poradit beze mne, je dost pravděpodobné, že by to řešil stejně. :nevim: Přesto o něm nemůžu říct, že je dement a že nemá dceru rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 15:47
@vonajebohyne píše:
No a to uz jsem Teri psala, ze vidim jako hlavni problem, ze s nim nejdou nastavit pravidla. Nebo nejsou oba schopni je nastavit tak, aby to pro oba bylo akceptovatelne.
Ty vlasy dorostou, ale oni oba si musi uvedomit, ze zasahy jakehokoliv typu spolu musi konzultovat. Takze nejspis nejaka medializace. Ale spolupracovat musi oba.

no a až dorostou, tak jí zase oholí, aby vytočil matku. Jsou lidi, se kterýma to prostě nejde, nedomluvíš se, nejde to. Mojí neteře exmanžel je toho zářným příkladem, malá je atopik, brala jsem jí s sebou k moři, její maminka na to nemá, bylo jí sedm, milují se s mojí dcerou, půl roku hokky nemluvily o ničem jiném, odlítali jsme v neděli večer, bylo potřeba v sedm večer odjíždět na letiště. Ten odletový víkend byl jeho víken, dítě má vracet v pět. Letěli jsme na 14 nocí 15 dnů, on se rozhodl, že to nedovolí, protože v podstatě víkend za těch 14 dnů bychom se vraceli až v neděli a on jí má mít od pátku. Domluva žádná, řešili jsme povolení přes soud, on odmítl povolit a její maminka se bála prostě mu jí nedat. Takže jsme měli povolení od soudu, jak u dementů. A víš co udělal? Nepřivezl jí. Měl vypnutý telefon a schválně jí prostě nepřivezl, dovolená propadla a ta holka neletěla nikam. Přivezl jí až tehdy, když nebylo možné stihnout let. Argumentoval, že se mu vybil mobil, že nemohl volat a rozbilo se mu auto a mezi čtyřma očima se jí smál do obličeje, že prostě on řekl, že nepoletí, tak neletěla.
Dcerka musela rok co na rok na skautský tábor, kde to nesnášela, on rozhodl, že tam bude jezdit, dítě celý rok prosilo, aby nemuselo, bez úspěchu, on rozhodl, že prostě zase pojede, v jeho prázdninových termínech. Takže přes soud a sud mu to zatrhl. Věřím, že kdyby jí oholil hlavu, tak by se to zase řešilo přes soud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
22.6.17 15:48
@fifinka609 píše:
Nová doba no :mrgreen: Dřív se tak ZA TREST stříhaly poběhlice…
Ale z těch, co to schvalují to tipuji nemá sama na hlavě ani jedna. Protože to je přece,, něco jiného a vůbec to nesouvisí,,

Tady to někdo schvaluje? :think:
Když největší problém je v té přehnané reakci. Tatínek se evidentně snaží mámě ublížit přes dítě a podle její reakce se mu to bezvadně daří. Teď jsou to blbé vlasy, ty dorostou, ale za chvíli může třeba přijít s potetovanými zády… Ten hlavní problém je v komunikaci. A podle vyjadřování zakladatelky s ním budou mít oba velký problém. Jenže ten přes soudy nikdy nevyřeší :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.6.17 15:49

Ježiši, to je drama. Vidim, že už je víc jak polovina faktů domyšlená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 15:50
@Agneth píše:
Terinko, ale ty seš žena. Chlapi prostě některé věci řeší jinak a po svém. Já si třeba nedokážu představit svého manžela, že půjde s dítětem ke kadeřnici. Nebo že by na vši koupil nějaký přípravek a pak ho dceři pravidelně matlal do vlasů (navíc teda ještě v boudě bez vody a koupelny). Pokud by měl po ruce strojek a musel si v těchto situacích poradit beze mne, je dost pravděpodobné, že by to řešil stejně. :nevim: Přesto o něm nemůžu říct, že je dement a že nemá dceru rád.

Ty bláho, tak mu řekni, kdyby se mu to stalo, ať jí neholí. To si nemumím představit. Když zrovna o víkendu můj muž vystřihoval kuličky bunchems dceři z vlasů, seděl nad ní, pižlal to malinkýma nůžkama na nehty, aby jí toho ustříhl co úplně nejméně to jde, vymotával a vymotával a stříhal až to nejnutnější. Neumím si představit, že by jí prostě oholil hlavu. Ani na chatě, když by měla vši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 15:52

@Ellusa když se dva nedohodnou na něčem ohledně dítěte, řeší to soud, a řešil by i vlasy, tak jako řeší navštěvování kroužků, jako řeší dovolené, musel by řešit i tohle, ve chvíli, kdy podáš žalobu, že ty si nechceš holení, on holí a nelze se domluvit, soud by to chca nechca musel řešit. Neřekl by nezájem, dělejte co chcete, musel by vydat nějaké rozhodnutí. Buď že jí může holit hlavu nebo že jí nemůže holit hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
22.6.17 15:57

@terinka4444 Ja si myslim, ze ta uvaha muze byt trochu zcestna, protoze do toho projektujes urcite negativni zkusenosti z rodiny. Nemyslim, ze by nutne muselo jit o vyrizovani uctu mezi rodici. Ja bych to v tom nevidela, spis na to mam nahled jako @Agneth, protoze si myslim, ze muj muz by to mozna nekde na samote u lesa klidne vyresil podobne, pokud by mu to holky odsouhlasily. A fakt neni dement.
Ja si opravdu netroufam tvrdit, ze to byla msta, vzdyt ta holka tam chodi rada a matka nema obavy ji tam v pripade potreby dat i nad ramec vymerenych vikendu. Nebo alespon ja si nedovedu predstavit, ze bych dite dobrovolne dala nekam, kde se trapi a ublizuji ji. I kdyby me ten paragraf mel stat praci.
Takze se asi shodneme, ze to rozhodne NEMEL delat, ale neshodneme se na tom, jake v tom vidime pohnutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 16:01
@Ellusa píše:
@terinka4444 A nepřijde ti absurdní srovnávat dovolenou s ostříháním vlasů? Navíc jsi to posunula někam úplně jinam, ona ho chtěla zažalovat za újmu na psychickém zdraví svém a dcerky.

ne, přijde mi to stejný naschvál :nevim: ano, já jí psala hned v úvodu, že žaloba za psychickou újmu je asi mimo, ale nedivím se jí, že zuří, já bych zuřila taky, nepřijde mi to maličkost a snažila bych se mu znemožnit, aby to udělal znovu. A kdyby to bylo mé dítě, to by z toho psychickou újmu tedy mělo, ta by se zvencla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 16:02

@vonajebohyne tak budeme doufat, že jí neoholí hlavu příště znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 16:09
@Ellusa píše:
@terinka4444 Jenže vy jste měli rozhodnutí soudu, které exe ignoroval. Tady se budou hádat o to, jestli matka měla souhlas otce nechat jí ty vlasy narůst? Bude prokazovat, že ty dlouhé vlasy byly pro její dobro? A on že s dlouhými nesouhlasil? Proto ji ostříhal? Zažalovat mě někdo kvůli tomuto, být na místě chlapa, budu namítat, že dlouhé vlasy měla přes můj výslovný odpor a nesouhlasil jsem s tím a ona se mě na to taky neptala :mrgreen:.

ne, soud bude rozhodovat, kdo napříště rozhoduje o jejích vlasech, ne o tom, co se stalo, ale o tom, co bude následně. Jsem si skoro jistá, že bys neobhájila, že má dlouhé vlasy přes tvůj odpor a bude to dítě chodit s oholenou hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
22.6.17 16:10

Mně by se spíš příčilo nevyhovět takovému přání dítěte. Jestli to fakt chtěla oholit, nechápu problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí