Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
22.6.17 21:53
@fifinka609 píše:
@Leonisek1 zkus koupit vlasovou vodu Biohar v lékárně a poctivě mažte, trochu to zrychlí růst vlasů.

jo? funguje to na vlasy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
22.6.17 21:54
@Anna766 píše:
A já o tom píšu kde? Jen nevěřím tomu že by se pousmály a šly dál. Taky by jim to vadilo.

Tak třeba já. Vadilo by mi to a byla bych nas. raná. Ne kvuli tomu, že je na ježka. Ale že mi o tom nic neřekl, nekomunikuje. Na komunikaci mi hodně záleží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
22.6.17 22:18

Já bych teda viděla rudě, i kdyby se mi takhle vrátili od ex (babičky, odkudkoliv) kluci.. kamarád staršího syna (5 let) je teď taky ostříhaný mašinkou a prý se mu děti ve školce posmívají, říkají mu plešoune

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.6.17 22:25
@Tichošlápek píše:
Pokud z toho nebudeš dělat před dcerou drama, tak z toho psychickou újmu mít nebude. Vlasy dorostou. Spíše by mi vadila ta špatná komunikace mezi tebou a partnerem

tak nějak. Chápu zakl, že vidí rudě, ale dovedu si představit horší přešlapy. I když - otázka je, co ho napadne příště 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
22.6.17 22:26
@Leonisek1 píše:
@jdukolem děkuji :) ono za těch 7let co ho znám těch věcí bylo opravdu hodně… tohle přehnal. jinak fotky super, kdyby mi přišla ostříhaná jako je na fotkách vpravo, to bych si ještě pískala.. ale to co má na hlavičce teď je vážně příšerné.. ke všemu jí vlásky obr rychlostí vážně nerostou, a hlavně je momentálně i bez zoubků jak se jí mění a vypadá jak malý trestaneček to je to co mě nejvíc točí

A co malá na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
22.6.17 22:29
@Ellusa píše:
Takže v podstatě neříkáš nic jiného, než naprostá většina diskutujících zde :nevim:.

Ale ne. Netvrdím jak to přehání, že se NIC nestalo a… protože stalo a já bych teda nasr. ná byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.6.17 23:05
@Emimin7 píše:
Mně by se spíš příčilo nevyhovět takovému přání dítěte. Jestli to fakt chtěla oholit, nechápu problém.

Problém je v tom, že pětileté dítě si neuvědomuje následky. přijít za mnou holka v 5 letech, že chce vyholit, nevezmu hned strojek, ale vysvětlím jí následky (nevratné, bude trvat, než znovu naroste, možný výsměch dětí, zvědavé pohledy cizích lidí…) a zkusila bych navrhnout kompromis…nechceš dlouhé vlasy? Co třeba ostříhat na mikádo či na krátko… Navíc bych si před takovým zákrokem promluvila s chlapem, aby věděl, co a proč se bude dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
22.6.17 23:22

@Leonisek1 jinak jestli Tě to uklidní, já viděla rudě loni, když chlap ostříhat holce ofinu bez mého vědomí. Ne proto, že ostříhal, ale hlavně jak ostříhal. Je panskej holič, ale s jemnými vlásky ročního dítěte to nějak nezvládl. Hrdě mi ukazoval, jak ji zkrátil ofinu (pravda, potřebovala to), jenže tak zubatě, že to byla fakt ostuda. Kamarádka to musela napravit a holka pak měsíc vypadala jako Spock. No asi 3 dny jsem byla vytočená, že kvůli němu vypadá holka jako debilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
22.6.17 23:30
@Ellusa píše:
Tak pokud píše o žalobě za způsobenou újmu, tak to přehání hodně a je to nepřiměřená reakce. Soud by se ji vysmál a doporučil odbornou pomoc. A že se nic nestalo, tak pokud tu tento názor zazněl, byl ojedinělý.

Nepřiměřená reakce která se dá pochopit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
23.6.17 06:28

Malá si nejspíš následky uvědomí až půjde mezi lidi, dokud je zavřená s ním a bábou na chalupě a nebo v lese kam mu max přijde nějaký jeho kámoš tak to asi řešit nebude. ale věřte mi, že máme velkou školku a děti umí být vážně zlé. znají jí 2roky jako krásnou blonďatou vlasatou holčičku a teď se jim vrátí někdo prostě cizí.. ona není ONA. zvlášť u nich ve třídě prostě holka na krátko není ani jedna, minimum tam je mikádo, ne vyholená hlavička. dneska jdeme nakoupit náušničky (což bude boj, nejspíš jedině zlaté, a i toho se bojím, ztratila mi jich už nepočítaně, sundavá si je z uší, vadí jí, bolí jí ouška a zrovna je nemusí. a to samé měla s různými čepkami.. do teď nechtěla téměř nic nosit právě proto, jaké měla husté vlásky a cokoliv na hlavě jí vadilo :D tož děj se vůle boží.. svému ex můžu popřát jediné, že mu tu jeho palici někdo co nejdřív napraví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
23.6.17 07:11
@Ellusa píše:
8o 8o :mrgreen: :mrgreen:

a co je na tom k nepochopení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
23.6.17 08:31
@Leonisek1 píše: … dneska jdeme nakoupit náušničky (což bude boj, nejspíš jedině zlaté, a i toho se bojím, ztratila mi jich už nepočítaně, sundavá si je z uší, vadí jí, bolí jí ouška a zrovna je nemusí…

Promiň, ale ty jsi taky divná. Dcera nechce náušnice, stejně ji je das. (Napadlo te někdy, ze je možná neztrácí, ale zahazuje?) Nechce dlouhe vlasy, na just ji je necháš. To uz tvůj ex dceru respektuje víc, z toho co jsem tady četla.

Vysnila sis princeznu, a chceš ji mit, dej se co dej. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79819
23.6.17 08:50

@Leonisek1 Nevím, ale řekla bych, že mnohem větší újmu máš ty než ona. A na tvém místě bych to právě kvůli té malé přestala takto pořád řešit. Snažila bych se jí pořád a pořád vysvětlovat, jaká je krásná i takhle a jak je to vlastně pro ni ted pohodlné. A ty se s tím snaž vyrovnat. Děláš, jako by krása tvé dcery stála a padala s jejími vlasy. No tak je má pryč. jako dospělá bys měla vědět, že jsou mnohem horší situace, a chodit kvůli tomu po psycholozích mi připadá vážně ujeté. Jako jo, naštvalo by mne to taky, řvala bych na chlapa, ale to co předvádíš ty, to je prostě přes. Psychiatr kvůli vlasům. Tak jenom nad malou hodně naríkej, at začne mít pocit, že se stala nějaká strašlivá věc a začne brečet taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79819
23.6.17 08:52

@J_Doe Souhlas. Taky si myslím, že jde spíš o to, že se zakladatelka nemže srovnat, ne o dceru. Proč náušnice, když je nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148273
23.6.17 09:08
@Leonisek1 píše:
Malá si nejspíš následky uvědomí až půjde mezi lidi, dokud je zavřená s ním a bábou na chalupě a nebo v lese kam mu max přijde nějaký jeho kámoš tak to asi řešit nebude. ale věřte mi, že máme velkou školku a děti umí být vážně zlé. znají jí 2roky jako krásnou blonďatou vlasatou holčičku a teď se jim vrátí někdo prostě cizí.. ona není ONA. zvlášť u nich ve třídě prostě holka na krátko není ani jedna, minimum tam je mikádo, ne vyholená hlavička. dneska jdeme nakoupit náušničky (což bude boj, nejspíš jedině zlaté, a i toho se bojím, ztratila mi jich už nepočítaně, sundavá si je z uší, vadí jí, bolí jí ouška a zrovna je nemusí. a to samé měla s různými čepkami.. do teď nechtěla téměř nic nosit právě proto, jaké měla husté vlásky a cokoliv na hlavě jí vadilo :D tož děj se vůle boží.. svému ex můžu popřát jediné, že mu tu jeho palici někdo co nejdřív napraví..

A co se na ty naušničky vykašlat, malou nestresovat víc, než je nutné? Kup jí něco pěkného na tu makovičku ostříhanou, nějaký pěkný holčičí klobouček, slamáček, mají toho všude plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí