Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@jdukolem děkuji
ono za těch 7let co ho znám těch věcí bylo opravdu hodně… tohle přehnal. jinak fotky super, kdyby mi přišla ostříhaná jako je na fotkách vpravo, to bych si ještě pískala.. ale to co má na hlavičce teď je vážně příšerné.. ke všemu jí vlásky obr rychlostí vážně nerostou, a hlavně je momentálně i bez zoubků jak se jí mění a vypadá jak malý trestaneček to je to co mě nejvíc točí
@radúna díky… 20let pracuji s lidmi, myslím, že jsem poznala hodně lidských povah, prožila hodně věcí a s plno lidmi prožila i jejich příběhy, z hodně z nich mi nebylo dobře po těle, byla jsem milionkrát vrbou a tím, kdo druhým pomáhal radit a uklidňovat situace. ale ono sobě a zvlášť těhotným se radí hůř.
@vonajebohyne To sice je její tatínek, ale přece někdo normální neudělá holce tohle. Je to jen pomsta zakladatele a ano, tohle je asi důsledek bůhví čeho. To souhlasim
@jdukolem
právě 3mm je bez nástavce. Krátké vlasy se s tím nedají srovnat ![]()
@Leonisek1 píše:
@jdukolem děkujiono za těch 7let co ho znám těch věcí bylo opravdu hodně… tohle přehnal. jinak fotky super, kdyby mi přišla ostříhaná jako je na fotkách vpravo, to bych si ještě pískala.. ale to co má na hlavičce teď je vážně příšerné.. ke všemu jí vlásky obr rychlostí vážně nerostou, a hlavně je momentálně i bez zoubků jak se jí mění a vypadá jak malý trestaneček to je to co mě nejvíc točí
koupíte klobouček hezkej šátek, čepici.. já tě chápu a chápu i tu prvotní reakci a vytočenost přijde mi to zcela lidské… nejsme stroje… a kde jinde upustit páru než zde…
@jdukolem píše:
koupíte klobouček hezkej šátek, čepici.. já tě chápu a chápu i tu prvotní reakci a vytočenost přijde mi to zcela lidské… nejsme stroje… a kde jinde upustit páru než zde…
no to ti kozenko nevím, to raději naprosto kdekoliv jinde než tady, tady páru neupustíš, ale vždycky ještě dostaneš sodu.
Já si šla postěžovat 2×, věř, že to radějo půjdu příště bušit pěstí do stromu.
@inkakřivák píše:
@Fazulina To mně se Demi Moore takhle hrozně líbí. Mít takový tvar obličeje a vůbec takhle vypadat, šla bych klidně dohola. Klidně.
Mě se holá hlava teda nelíbí ani u Demi Moore, ženský takhle oholený, vypadají jak nemocný, z kriminálu, nebo jako lesby…
@terinka4444 píše:
no to ti kozenko nevím, to raději naprosto kdekoliv jinde než tady, tady páru neupustíš, ale vždycky ještě dostaneš sodu.Já si šla postěžovat 2×, věř, že to radějo půjdu příště bušit pěstí do stromu.
ano já vím že to tu ted tak chodí.. spousta uvědomělých které nikdy neměly rudo před očima to je těžký pak být nedokonalá emocionální.. taky jsem narazila když mi bylo ouvej.. no ale je to dobré na trénink - nebrat věci osobně ![]()
@jdukolem píše:
ano já vím že to tu ted tak chodí.. spousta uvědomělých které nikdy neměly rudo před očima to je těžký pak být nedokonalá emocionální.. taky jsem narazila když mi bylo ouvej.. no ale je to dobré na trénink - nebrat věci osobně
jo, to je pravda, už jsme se naučila, nelíbí se mi diskuze? Odmažu z oblíbených a prostě už do ní nejdu ![]()
@terinka4444 píše:Úplný souhlas, je mi holčičky líto…
jenže děti jsou tak upřímné, až jsou kruté. Takže tpo bude hele oholená, hele plešatá, popřípadě měla vši, proto je ostříhaná( na to u nás ve školce stačilo, aby měl jeden chlapeček vši a maminka ho vzala strojkem a už mají zafixováno, že kdo je na krátko, ten měl vši). Dětský kolektiv je ukrutný. Máme ve školce holčičku po chemoterapii, a dětem se dost vysvětlovalo, proč nemá vlásky a proč se jí nebudeme posmívat a vymýšlet nic na její hlavičku. Tak asi proto. Věř, že děti, alespoň v naší školce, to řešily naprosto okamžitě, hned, jak jí viděly.
@terinka4444 píše:ámen.. nebo napíšu názor a už se nevrátím ač mě třeba xy lidí atakuje a reaguje.. prostě k tomu nemám víc co říct a svůj názor nemám potřebu hájit nebo se hádat.. dost lidí to vytáčí - jsem si všimla
jo, to je pravda, už jsme se naučila, nelíbí se mi diskuze? Odmažu z oblíbených a prostě už do ní nejdu
@jdukolem píše: ámen.. nebo napíšu názor a už se nevrátím ač mě třeba xy lidí atakuje a reaguje.. prostě k tomu nemám víc co říct a svůj názor nemám potřebu hájit nebo se hádat.. dost lidí to vytáčí - jsem si všimla![]()
ty jo, tak to musím natrénovat, já se tedy vracím a hájím a hájím a hádám, než mi dojde trpělivost ![]()
@terinka4444 píše:
ty jo, tak to musím natrénovat, já se tedy vracím a hájím a hájím a hádám, než mi dojde trpělivost
a přitom je to taková úleva.. jako fakt.. napíšu co si myslím a je mi fukáč že se někdo chce hádat.. ale jo taky jsem se to musela naučit
@Leonisek1 zkus koupit vlasovou vodu Biohar v lékárně a poctivě mažte, trochu to zrychlí růst vlasů.
@Ellusa píše:
Máš pravdu, jdu si to vyhodit, protože se to tu docela začíná překrucovat, takže pěkný večer
tobě taky, ať se na vás nenavalí ta bouřka hrozná ![]()