Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11152
22.6.17 20:15
@Agneth píše:
Terinko, ale ty seš žena. Chlapi prostě některé věci řeší jinak a po svém. Já si třeba nedokážu představit svého manžela, že půjde s dítětem ke kadeřnici. Nebo že by na vši koupil nějaký přípravek a pak ho dceři pravidelně matlal do vlasů (navíc teda ještě v boudě bez vody a koupelny). Pokud by měl po ruce strojek a musel si v těchto situacích poradit beze mne, je dost pravděpodobné, že by to řešil stejně. :nevim: Přesto o něm nemůžu říct, že je dement a že nemá dceru rád.

Ale pravděpodobně by se asi jako první zeptal Tebe, ne? Třeba telefonicky… To by udělal každý normální člověk. Asi by bez rozmyslu nevzal strojek a neoholil dítě dohola, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148291
22.6.17 20:19
@Fazulina píše:
Ale pravděpodobně by se asi jako první zeptal Tebe, ne? Třeba telefonicky… To by udělal každý normální člověk. Asi by bez rozmyslu nevzal strojek a neoholil dítě dohola, že?

Asi mám divnýho chlapa či co, ale jeho by to teda nenapadlo. Odmítl vzít mašinkou i syna, že by to prý zkazil a kluk by vypadal jako „dement“( cituji manžela),takže i toho střihám já. Takže tyhle omluvy jsou pro mě neuvěřitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79823
22.6.17 20:20

@terinka4444 Takže za to, že zajistil, aby dcera nikam neletěla, dostal pokutu? tak to je dobře.
A jo, na místě matky bych taky zuřila, ale takhle šílet - psychiatr a žaloba a podobně - to je hloupost. malou bych pochválila a chlapa z. jebala s tím, že jestli to ještě jednou zkusí, nebo cokoliv takového, podám žalobu. prostě pohrozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79823
22.6.17 20:21

@Fazulina To mně se Demi Moore takhle hrozně líbí. Mít takový tvar obličeje a vůbec takhle vypadat, šla bych klidně dohola. Klidně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.6.17 20:23

Zakladatelka tu bohužel nedřepí celý den, jelikož je také v práci a stará se o domácnost a jiné věci. potřebovala jsem se vypovídat, ale koukám, že plno lidem dělá dobře vymýšlet si věci navíc, o kterých nic neví a hlavně se nejspíš neumí vžít do situace ve které je teď moje dcera. vážně si myslíte, že dítě v necelých 5letech má tolik rozumu aby se dokázalo bránit něčemu co nechce?? kolik vás dospělých žen bylo znásilněno a neubránilo se??
ano, jsem naštvaná, neskutečně.. jsem těhotná, včera jsem myslela, že mám infarkt, když jsem mojí princeznu viděla dohola. Jemu jsem vždy vycházela vstříc, právě proto, že je otec a obzvlášť holčičky otce potřebují, aby měly vzor (at dobrý nebo špatný) pro výběr svého budoucího partnera. s jejím otcem komunikace bohužel nefunguje, máte pravdu.. je nevyzpytatelný, nadělal plno dluhů bez mého vědomí, nechával se živit, a to že se tu někdo diví, že bydlí v lese jako bezdomovec, a tahá tam malou? bohužel sociálku to nezajímá, bydliště má u rodičů na chalupě, tam sociálka byla a to jim stačilo, že tam malá má postel (ikdyž se na ní střídá celá rodina). do poradny jsme chodili a bylo to o ničem, tam vše odkýval hlavně aby měl klid kvůli soudu a na poslední schůzku už ani nedorazil. protože posudek k soudu byl napsaný s tím. že vše je ok a on spolupracuje.. ihned poté najel zpět do své lajny a nekomunikuje dále. (podotýkám je mu 47, tudíž starého psa novým kouskům nenaučíš. nejsem typ, který by udával, naopak, nemám ráda popotahování po soudech, je to ztráta času, a většinou to nic neřeší, magor zůstane magorem a dokud někdo opravdu někoho minimálně nepřizabije tak je to každému jedno. vy co je vám to tak u zadele, no tak bože holt jí ostříhal.. ráda bych vás frajerky viděla na 3mm.. radit umí každá, nejvíc ty, co nejméně zažily. přeji vám aby se vám nic takového nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
22.6.17 20:29
@Fazulina píše:
Tak snad kdyby šlo o případ, že tatínek se snažil napravit holčičky konání nebo vši, tak by jí to snad řekl, ne? Proč by si vymýšlel, že jí to ostříhal, protože se potila.:-)A ruku na srdce, kolik z nás by tady oholilo malou holčičku dohola, protože to chtěla? Moje dcerka chce tisíc věcí za den, které vidí, že dělá někdo jiný. Kdybych jí vždycky vyhověla, tak nevím, tak tady už asi nejsme. :) Moje dcerka, kdyby za mnou přišla, že chce oholit hlavu dohola, tak se teda přiznám, že bych jí to zakázala, rozhodně v pěti letech ano, i v 10 a v 15 už bych asi nic nenadělala, ale nadšená bych nebyla… Asi jsem zlá matka. Krátké vlasy ano, ale ne hlavu dohola. To není hezké na nikom, ani na klucích, natož na holkách (ani na Demi Moore:-)). Asi jsem konzerva nebo nevím.

Hele, ja ne. Neni to vec, ktera by se na ni maveky podepsala, zadny hazard. Takze jo. U nas by to naopak zatrhnul urco tatinek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15134
22.6.17 20:37

@Leonisek1 Já tvé rozčilení naprosto chápu, otec dcery musí být dementní, když toto udělal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148291
22.6.17 20:42
@Ellusa píše:
Anicko, můžeš mi, prosím, ocitovat, kdo tu s jeho souhlasí? Diky.

A já o tom píšu kde? Jen nevěřím tomu že by se pousmály a šly dál. Taky by jim to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148291
22.6.17 20:45
@Ellusa píše:
Nerozumím, o kom jsi psala v tom svém původním příspěvku.

A já teď asi nerozumím tobě. Psala jsem Terince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.6.17 20:51

@Ellusa budete se divit, nezaťukají.. soc. pracovnice řekla, že se za celou svojí praxi s ničím takovým nesetkala a že to rozhodně není normální chování. a paní psycholožka ke které jsme chodili vloni byla moc fajn, rozebrala to se mnou, pomohla.. a to je důležitější než soudit a plácat nesmysly a pohrdat mým v tu chvíli zoufalým chováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
22.6.17 20:55
@inkakřivák píše:
@Fazulina To mně se Demi Moore takhle hrozně líbí. Mít takový tvar obličeje a vůbec takhle vypadat, šla bych klidně dohola. Klidně.

ty jo, mně se to nelíbí ani na ní. Souhlasím, že má hezký tvar, ale tohle oholení je prostě děsné v mých očích. Krátké sestřihy můžu, ale oholená hlava je jak z kriminálu :mrgreen: však ona to taky takhle myslím nennosí, to bylo určitě kvůli nějaké roli, za ty prachy bych šla taky dohola, ale jen tak tedy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148291
22.6.17 20:56
@Ellusa píše:
Já vím, že ano. Psala jsi toto, tak jsem si dovolila se zeptat, kdo se tu prsí, jak by byl nad věcí, a přitom by mu to nebylo jedno. Nicméně neřeš, tvá odpověď nebyla určená mně, tak nemusíš odpovídat ani na toto :nevim:.

Přečetla jsem celou, a to fakt celou, diskuzi. A ano, je tu psáno jak je zakl. zbytečně hysterická atd atd. A že se v podstatě nic nestalo a jsou to jen vlasy.Jo jsou. A o život nejde, to nerozporuju.Ale myslím že na naštvání má plné právo. A ne, k soudu bych to zase nehnala, to přijde moc i mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.6.17 21:00

Mě přijde, že hodně maminek tady neumí rozlišit dva pojmy nakrátko a dohola.. tady tatínek neostříhal holčičku nakrátko ale dohola a to mi přijde ted v létě nebezpečné.. může si tu hlavičku hodně spálit jestli si sundá klobouček…
fakt by mě zajímalo jestli jsem sama kdo vnímá rozdíl krátké vlasy x na mecha mašinkou a kolik matek které to tu obhajují že si to dítě „přálo“ by to svým holčičkám fakt dovolilo a nebo by se snažily domluvit na nějakou příčetnější variantu krátkých vlasů…jen pro obrázek jak vypadají vlasy 3 mm a jak vypadají vlasy v krátkém účesu…
zakladatelko mrzí mě, že dělá ex takové naschvály, nemáš to snadné, ale na žalobu se vykašli.. chápu jak seš vytočená, nicméně v klidu to vydýchej a uvidíš sama, že do něčeho se energie prostě vkládat nemá ;) nestojí to za to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
22.6.17 21:03
@terinka4444 píše:
ty jo, mně se to nelíbí ani na ní. Souhlasím, že má hezký tvar, ale tohle oholení je prostě děsné v mých očích. Krátké sestřihy můžu, ale oholená hlava je jak z kriminálu: však ona to taky takhle myslím nennosí, to bylo určitě kvůli nějaké roli, za ty prachy bych šla taky dohola, ale jen tak tedy ne.

vidím to zcela stejně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
22.6.17 21:06
@jdukolem píše:
Mě přijde, že hodně maminek tady neumí rozlišit dva pojmy nakrátko a dohola.. tady tatínek neostříhal holčičku nakrátko ale dohola a to mi přijde ted v létě nebezpečné.. může si tu hlavičku hodně spálit jestli si sundá klobouček…
fakt by mě zajímalo jestli jsem sama kdo vnímá rozdíl krátké vlasy x na mecha mašinkou a kolik matek které to tu obhajují že si to dítě „přálo“ by to svým holčičkám fakt dovolilo a nebo by se snažily domluvit na nějakou příčetnější variantu krátkých vlasů…jen pro obrázek jak vypadají vlasy 3 mm a jak vypadají vlasy v krátkém účesu…
zakladatelko mrzí mě, že dělá ex takové naschvály, nemáš to snadné, ale na žalobu se vykašli.. chápu jak seš vytočená, nicméně v klidu to vydýchej a uvidíš sama, že do něčeho se energie prostě vkládat nemá ;) nestojí to za to…

Souhlas, kozénko :palec:.
Taky docela koukám, kolik maminek by bylo ledově klidnými, kdyby se jim to stalo taky. Ten naschvál je evidentní a já se nedivím, že zakladatelka je vytočená do vrtule. Taky bych byla.
Nicméně podle dalších reakcí zakladatelky si troufnu odhadovat, že @Leonisek1 není hysterka, jak ji tu někteří označili.
Jen ještě nevychladla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect