Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
A ještě jedna věc. Ty víš, že on lže sociálce a místo na chatě bydlí v lese - přesto se s ním domluvíš, že si vezme paragraf a bude s holkou „doma“?
To soudně neřešíš, že s holkou přebývá v lese a zapírá to?
Ale s vlasama půjdeš k soudu ![]()
@Emimin7 mě by to asi vadilo kdyby si dítě pletli. Tohle jsme neřešila, klukům by jsme dlouhé narůst nenechali holce zase dlouhé neostříhali, vypadala by dost příšerně
a nejspíš by jí každý litoval jak vypadá. nevidím ovšem jediný důvod holčičku ostříhat na ježka, kdyby to jen zkrátil tak to se dá ale tohle je blbý, navíc holce to za pár dní bude vadit a bude chtít vlasy zpět
, ve školce si pár poznámek taky vyslechne a bude řvát že chce zase dlouhé vlasy, smůla poroste jí to roky tohle je prostě moc velká změna a otec měl alespoň zavolat matce co chce udělat. To není že vymění růžové triko za modré a jak vlasy porostou a nebudou už krátké ani dlouhé tak to bude taky na nic ![]()
@ančapepča píše:
A taky teď bude muset možná vysvětlovat, že její dcera není nemocnájen, že má tatínka magora
a proč by musela. jémine, stačí nějaká vtipná utírací historka a hotovo. ![]()
@Emimin7 píše:
Jednou asi 7, to jsem protestoval, ale zase tolik mi to nevadilo. Potom ale znova v 11 jsem fakt chtěl vraždit. Byla to konspirace. Děda se tenkrát dohodl s tetou kadeřnicí, aby, když mi to bude brát mašinkou kolem uší, jakoby zavrávorala, mašinka jí ujela nahoru a najednoou „no tak se nedá nic dělat, musíme to vzít celý“. Od té doby jsem se od ní stříhat nenechal.Máma pak nadávala, co mi to provedli, že se na mě nemůže dívat
@Ter85 píše:
Tak nas uved do souvislosti-v jednu chvili bydli v lese bez vody a elektriny, v druhy chvili ma strojek na elektriku a striha vlasy. Pises tady jedno pres druhe. Jakoze dcera je ted v lese s otcem na paragrafu (osetrovaku)? Absolutne se nechytam, podle me to nema hlavu ani patu
Pardon, to bylo na zakladatelku.
@Markéta80 Chápu, jestli jí to vadí a už méla dlouhé. Ale jak jsem říkal, stejně tak by to mohlo vadit klukovi, kdyby měl předtím dlouhé.
A třeba moje známá má teď tříletou dceru „na kluka“ a pletou si jí a vůbec jí to nevadí. Taky nevím, proč by mělo. Spíš se lidi díví, že je dětský ekvivalent 180kg tlustého kamioňáka. Ale to už je z jiného soudku ![]()
@Markéta80 píše:![]()
v 11 už si byl dost velký že ses nechal ukecat sednout na křeslo
Tak oni mi to dopředu neřekli, šel jsem jen na konečky. ![]()
@Ter85 píše:
Pardon, to bylo na zakladatelku.
Neboj, došlo mi to. ![]()
Nicméně holky, dovedlo mě to na myšlenku: Co byste dělaly, kdybyste se dnes večer vrátily domů a našly tam manžela/přítele s holohlavou dcerou.
Přiznám se, že pokud by dcera vypadala spokojeně, asi bych je oba maximálně tak poslala do háje a nic víc neřešila. Nevím, jestli jsem takový flegmouš, ale podle některých zdejších reakcí si tak začínám připadat.
@ančapepča no kdyby měl dlouhý vlasy tak je nemá a mašinkou bych ho vzala pěkně uprostřed
Manžel ale vím že tohle by neudělal prostě nikdy, dlouhé vlasy se mu líbí a vali by šíleně řvala takže nehrozí že by mu řekla že chce oholit hlavu ![]()
@Agneth píše:
Neboj, došlo mi to.Nicméně holky, dovedlo mě to na myšlenku: Co byste dělaly, kdybyste se dnes večer vrátily domů a našly tam manžela/přítele s holohlavou dcerou.
Přiznám se, že pokud by dcera vypadala spokojeně, asi bych je oba maximálně tak poslala do háje a nic víc neřešila. Nevím, jestli jsem takový flegmouš, ale podle některých zdejších reakcí si tak začínám připadat.
Resila bych to stejne. Pokud by to decku nevadilo, nedelala bych z takove banality zadnou vedu. Starsi dcera se ted z vlasu po zadek ostriha na tri cm a neresila jsem to. Porad si rikam, jak asi pak resi nektere opravdovy prusvih, kdyz kvuli vlasum delaji sceny a vyhrozuji zalobou.
@Agneth píše:
Neboj, došlo mi to.Nicméně holky, dovedlo mě to na myšlenku: Co byste dělaly, kdybyste se dnes večer vrátily domů a našly tam manžela/přítele s holohlavou dcerou.
já rozhodně v poho. Asi bych se hodn divila, že na to naše fiflena přistoupila, ale na tomdle nelpim.
@Leonisek1 nevyčetla jsem, jak to bere dcera. To by pro mě bylo zásadní. A jinak je to opravdu kus kokota. A chtěla bych vidět tady dámy, jak by se tvářily, kdyby se ráno vzbudily a zjistily, že je partner vystříhal dohola, protože se podle něj moc potily
. Ale vždyť to doroste, tak o co jde, že vypadají jako vlastní brácha. Vždyť dnes už není in, aby byla žena/holka poznat dřív než je nahatá.
@Agneth
tohle vím že se nestane
a navíc spokojená by malá rozhodně nebyla ![]()
@fifinka609 píše:
@Leonisek1 nevyčetla jsem, jak to bere dcera. To by pro mě bylo zásadní. A jinak je to opravdu kus kokota. A chtěla bych vidět tady dámy, jak by se tvářily, kdyby se ráno vzbudily a zjistily, že je partner vystříhal dohola, protože se podle něj moc potily. Ale vždyť to doroste, tak o co jde, že vypadají jako vlastní brácha. Vždyť dnes už není in, aby byla žena/holka poznat dřív než je nahatá.
@Markéta80 píše:![]()
to by bylo diskuzí
, ale to by je snad vzbudilo ne
Rohypnol to jistí ![]()