Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Judithkaj A představ si, že nepodělaly. Stříhaní dcery na 5mm v tomto věku máme taky za sebou. ![]()
@Leonisek1 píše:
@J_Doe do poradny jsem s tím kreténem chodila vloni, právě kvůli tomu, že dceři ubližoval, tam jim vše odkýval, na poslední sezení už nepřišel a po sezení opět najel do starých kolejí, s debilním bachařem který uznává jen sám sebe těžko komunikovat.
Já ti nevím, nějak mám pocit, že máte problémy s komunikací oba dva.
@J_Doe píše:
@Judithkaj A představ si, že nepodělaly. Stříhaní dcery na 5mm v tomto věku máme taky za sebou.Já ti nevím, nějak mám pocit, že máte problémy s komunikací oba dva.
Tak je nastvana se nedivim ze nadava:)
Mně to tedy nepřijde přehnané. Žaloby za újmu je jasná kravina, ale na OSPOD bych ji vzala a domluvila bych se tam, jak jde napříště zabránit tomu, aby holčičce holil hlavu. A udělala bych všechno, abych tomu zabránila. Představa, že mi někdo oholí mé dítě, to bych úplně vraždila. Ten chlap je evidentně nenormální. Oholit pětileté holce hlavu.
Příspěvek upraven 22.06.17 v 11:53
@Leonisek1 píše:
@J_Doe do poradny jsem s tím kreténem chodila vloni, právě kvůli tomu, že dceři ubližoval, tam jim vše odkýval, na poslední sezení už nepřišel a po sezení opět najel do starých kolejí, s debilním bachařem který uznává jen sám sebe těžko komunikovat.
@Ellusa co jsou vážnější problémy? dluhy, které nadělal bez našeho vědomí, to že s malou spí v lese bez sociálního zázemí, ale před sociálkou jako bydlí na chatě rodičů?
Nikdy nepochopím ty, co tu založí diskusi na nějaké téma, někdy dost blbé a když se jim nedostane kýžené ovace, tak začnou vytahovat špínu, aby ostatní přesvědčili o normálnosti svého vychylování ![]()
Nechápu, proč si tu tedy nazaložila diskusi ohledně jeho ostatního třeba závažnějšího chování…kde by se dalo diskutovat raciánálně a místo toho založíš scénu o ostříhání, pak když ti tu napíšem, že to hrotíš…tak najednou začneš dopisovat, jakej on je kr**én
Vy máte problém jinde, než jsou vlasy a ty podle svého vyjadřování jsi taky poklad. Jednou je to táta tvého dítěte a jestli o něm takhle mluvíš před dcerou, tak potěš koště.
@terinka4444 píše:
Mně to tedy nepřijde přehnané. Žaloby za újmu je jasná, ale na OSPOD bych ji vzala a domluvila bych se tam, jak jde napříště zabránit tomu, aby holčičce holil hlavu. A udělala bych všechno, abych tomu zabránila. Představa, že mi někdo oholí mé dítě, to bych úplně vraždila. Ten chlap je evidentně nenormální. Oholit pětileté holce hlavu.
@J_Doe určitě.. psycholožky (byly dvě) mu tam řekly to samé, co jsem mu říkala 3! roky.. pro mě ztráta času. komunikovat umím, ale jeho msty přes malou za to, že jsem neocenila, jak je skvělý chlap fakt nepobírám. (tohle mi kdysi řekl) že jsem kráva, která ho neumí ocenit, stejně jako jeho předešlé patnerky.
Myslím, že k psychologovi možná i k psychiatrovi byste měli jít oba, myslím, že dceři připravuješ horší psychický šok než co může mít z ostříhaných vlasů. Stačí si přečíst jen diskuze ve kterých píšeš.
Ja bych z toho teda silela, vlasy rostou dost dlouho a pak to clovek vidi kazdy den, ze je nakraticko…uplne te chapu. pred dcerkou bych to ale nejak neventilovala a snazila bych se ji uklidnit, ze ji to doroste a na leto to je fajn, pokud ona je v pohode, tak tim lip. ale chapu, ze jsi musela byt hodne vytocena. Taky bych byla. Tvuj bejvalej je blbec.
Urcite bych byla take vytocena do bela, ale pred holkou bych se tvarila, ze je vse v p oradku.. kdyby nahodou preci jen byl problem, tak bych poukazala treba na to, ze ma moc krasne oci a ty ted vyniknou.. Co se skolky tyce, tak bych asi nebezela hned „zalovat na tatinka“, ale az bych ji tam privedla, tak bych ucitelky pozadala, aby dali pozor, jestli si ji nekdo nedobira. Jinak bych z toho nedelala velke drama alespon pred ditetem. Co se chlapa tyce, tak zalezi na tom, jak by se k tomu stavel on. Neznam ho, tak nebudu komentovat. Byt to muj chlap, asi bych se ho preptala, jestli necha holku skocit z 5. patra, pokud to bude chtit.. ale to je muj chlap.. on totiz detem povoli a splni temer vse, co si preji.. takze mu to rikam casto
Tveho chlapa neznam, takze nemohu rict, jak bych se k tomu stavila.
Si říkám, že by příslušný orgán při čtení žaloby asi dostal záchvat smíchu. ![]()
@Crystal87 píše:
Tak je nastvana se nedivim ze nadava:)
Jako já ji chápu, že je naštvaná, udělat to někdo bez mého souhlasu, taky byt se neradovala. Ale tyátr okolo toho dělat opravdu nemusí. Teď je její dcerka v pohodě a spokojená, ale když jí matka předvede toto představení, tak bude holka brečet dokud to nedoroste, a ještě dva měsíce navíc ze zvyku…
@Crystal87 píše:
Mne stačilo když dcerce konečně začaly růst vlásky a tchyně ji smikla ofinu a řádila jsem. Kdyby ji někdo takhle osmikal dohola tak ho zabiju asi doslova.
To bych taky radila. Me se ofina moc nelibi. Dcera ma krasny vlnity vlasy a kdybx tole nekdo udelal, tak fakt bych se neznala. Nastesti vim, ze scera by se nenechala ostrihat.
@alisekR píše:
Nikdy nepochopím ty, co tu založí diskusi na nějaké téma, někdy dost blbé a když se jim nedostane kýžené ovace, tak začnou vytahovat špínu, aby ostatní přesvědčili o normálnosti svého vychylování
Nechápu, proč si tu tedy nazaložila diskusi ohledně jeho ostatního třeba závažnějšího chování…kde by se dalo diskutovat raciánálně a místo toho založíš scénu o ostříhání, pak když ti tu napíšem, že to hrotíš…tak najednou začneš dopisovat, jakej on je kr**énVy máte problém jinde, než jsou vlasy a ty podle svého vyjadřování jsi taky poklad. Jednou je to táta tvého dítěte a jestli o něm takhle mluvíš před dcerou, tak potěš koště.