Ostříhal dceru do hola

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2480
22.6.17 11:38
@Leonisek1 píše:
@J_Doe do poradny jsem s tím kreténem chodila vloni, právě kvůli tomu, že dceři ubližoval, tam jim vše odkýval, na poslední sezení už nepřišel a po sezení opět najel do starých kolejí, s debilním bachařem který uznává jen sám sebe těžko komunikovat.
@Ellusa co jsou vážnější problémy? dluhy, které nadělal bez našeho vědomí, to že s malou spí v lese bez sociálního zázemí, ale před sociálkou jako bydlí na chatě rodičů?

Proboha co je jako spatnyhp stanovat v lese??? Predstav si, ze nekdo takhle travi dovolenou a prazdniny. Ne kazdy potrebuje na dovoleny teplou vodu a splachovaci zachod. Byla jsi nekdy na stanovem tabore?

A co to ma spolecneho s ostrihanymi vlasy? Chapu, ze mas pifku a nevyrizene ucty s ex, chapu, ze to neni otec roku, ale rodice jste oba dva a pokud ty to nedavas, mozna by nebylo od veci navstivit psychologa. Trosku z tvych prispevku to vypada, ze musi byt vse podle tebe-dcera musi mit vlasy, jak tobe se libi, jezdit by mela taky na dovolenou, jakoi ty uznas za vhodne. Takhle to nefunguje ale ani v nerozvedene rodine. Pokud je dite spokojene v ostrihanych vlasech a v lese bez splachovaciho zachoda, mela by ses radovat s ni a ne resit zaloby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
22.6.17 11:38

No nechápu některé reakce já bych zurila jak nevím co!!!ještě bych pochopila zkrátit o kousek a poradit se ale holcicce tohle na hlavě???Zvlášť přes léto? Chudak holcicka. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
22.6.17 11:39
@Judithkaj píše:
Přesně. Všechny chápající matky by se podelaly, kdyby měly jejich slečinky hlavu na 3mm. Jakmile to není jejich problém, tak to berou hrozně dospěle. Ano. Otec je pěkný deb-l. Tečka. Tohle by si za rámeček nedal. Ty vlasy pod ramena porostou možná 2roky. Nechala bych to růst, pak dávala třeba sponecku do ofinky. Ono ji to třeba bude ještě nakonec slušet. Ale nasupená bych byla pěkně.

Nepodelaly, protoze jejich 2 dcery si to zvladly udelat samy. :mrgreen: A nekolikrat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.6.17 11:41

@Ter85 tady nikdo nemluví o stanování v lese. on tam bydlí i v zimě! v boudě bez záchoda a vody. je super soudit a mít kecy, když člověk nezná souvislosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
22.6.17 11:41

No mohl se zeptat, to je pravda. Ale ta reakce mi přijde fakt na hlavu :lol: chodit kvůli takové kravině k psychologovi, tak to potěš koště :lol:. Náhodou, aspoň ji nebude vedro, zrovna včera jsem si říkala, že bych ty vlasy nejraději shodila :mrgreen:. V tomhle věku to má beztak úplně u zádele :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
22.6.17 11:43

Já bych ho tedy seřvala. Když se oškube dítě samo, tak to bereš, protože je to malé dítě a nedokáže vidět věci do důsledků. Dospělý však ano. To je ten zásadní rozdíl. Jinak se sociálkou to asi nemá smysl řešit. Spíš to pořeš s ním. Moc nechápu, že k němu dcera chodí, když píšeš, že jí ubližoval. To by mi tedy vadilo mnohem víc.
Před dcerou bych říkala, že je to super na léto a aspoň jí nebude horko. Spíš se trochu bojím reakcí dětí ve školce. Mám čtyřletou dceru a vím, že ve školce holky hodně řeší vlasy a oblečení. Dcera měla vždycky mikádo, protože mi přijde praktické a nesnášela gumičky a sponky. Co chodí do školky, tak najednou chtěla culík a sponky a čelenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.6.17 11:44
@Leonisek1 píše:
@Ter85 tady nikdo nemluví o stanování v lese. on tam bydlí i v zimě! v boudě bez záchoda a vody. je super soudit a mít kecy, když člověk nezná souvislosti

Já celkem chápu, že zřejmě ostříhaná hlava byla poslední kapka. Zjevně je váš vztah komplikovanější, než jsi schopná osvětlit tu v diskuzi :nevim:. Je to jen na tobě, jaké kroky podnikneš a na něm, jak se k tomu postaví. Nicméně žaloba za psychickou újmu kvůli vlasům? To spíš bych řešila přes to zázemí, abys nevypadala jak hysterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
@Ellusa píše:
Ale však si zuř, to by asi zuřila většina, já taky, ale vyhrožovat kvůli tomu žalobou za psychickou újmu? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Však to může přijít až holka přijde mezi děti a budou se jí smát a pak co? Nehledě na to co vymysli chlap příště? Evidentně je to magor protože normalni hlas přece toto neudělá a co přijde příště? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
@Judithkaj píše:
Přesně. Všechny chápající matky by se podelaly, kdyby měly jejich slečinky hlavu na 3mm. Jakmile to není jejich problém, tak to berou hrozně dospěle. Ano. Otec je pěkný deb-l. Tečka. Tohle by si za rámeček nedal. Ty vlasy pod ramena porostou možná 2roky. Nechala bych to růst, pak dávala třeba sponecku do ofinky. Ono ji to třeba bude ještě nakonec slušet. Ale nasupená bych byla pěkně.

Ale houbeles chápající matky. Jen víme, že dítě bude mít trauma spíš z reakce matky, která se chová hystericky, než z toho, že má krátké vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
22.6.17 11:45

Taky by mi to urcite vadilo, jemu bych to (bez pritomnosti dcery) dost vytmavila, ale obracet se na soud, socialku nebo cokoliv jineho mi take prijde prehnane. Radsi se s nim zkus domluvit, ze proste pro priste vsechny takove zmeny budete probirat spolu (a dodrzuj to i ty), ze pokud chtela dcerka kratke vlasky, stacilo ti to rict a mohla jsi ji vzit ke kadernici.. A pokud dcerka je s tim v pohode, tak se hlavne hlidej, abys to pred ni s nekym neresila, at z toho fakt nema nejake trauma.

Příspěvek upraven 22.06.17 v 11:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
@Ellusa píše:
Vnímám to stejně. Navíc když budu hodně drsná, tak je to jeho dcera stejně jako její, ona má problém s krátkými, on mohl mít problém s dlouhými, každý to řešil po svém :nevim:. Znovu říkám, nehájím ho, zuřila bych, ale dělat z toho takové drama je hodně nepřiměřené.

Přesně, naše dámička, má vlasy do půl zad, vlny jak hrom, modelka hadr…kdyby jí někdo ostříhal, tak ho vydržkuju, ale nepudu kvůli tomu nikam na úřad :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
@Leonisek1 píše:

Ale elektřinu má evidentně zavedenou, když zvládl použít strojek na vlasy. :lol:
Pokud tam v zimě topí, nějaký závratný problém bych v tom neviděla. Jako dítě jsem trávila v takové „boudě“ celé prázdniny a spoustu víkendů - někdy i v té zimě. Újmu to na mě žádnou nezanechalo, naopak na to s láskou vzpomínám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79769

@Leonisek1 No tak dcera asi psychickou újmu nemá, ne? zbytečně okolo toho šílíš. Když nebudeš dělat tyjátr ty, tak si toho nikdo moc všímat nebude. Prostě o tom nemluv a je. Vlasy dorostou. Když se tě někdo optá - no na léto je to hrozně fajn, ne? Neblázni. Ještě žalobu - no to už vůbec není normální. Koukám taky válka rodičů, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
22.6.17 11:47

No me by odvezli. Dcers ma vlasy do pul zad. Ja bych ho snad zabila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
22.6.17 11:49
@scentini píše:
No me by odvezli. Dcers ma vlasy do pul zad. Ja bych ho snad zabila.

Mne stačilo když dcerce konečně začaly růst vlásky a tchyně ji smikla ofinu a řádila jsem. Kdyby ji někdo takhle osmikal dohola tak ho zabiju asi doslova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí